haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

ayyy sizleriii böylee okuyorum yaaa içime sevinçç doguyoo.bende o günlere gelebilcekmiyim aceppp...yumurtamm tolanıpp döllenip transferim yapılacakmıkii acepp:26:[/QUO

allahın izniyle o günlerede gelirsin,hatta hamilede kalırsın inşallah

inşaalhhh nurgök canimiçii.cünküü bana okadar uzun bi yol gibii geliyokii suandaa....raporr igne toplamaa transfer 12 gün beklemee......öylee stresliyimkii hepp aglayasimm varr

canım çok iyi anlıyorum bende şubattan beri bekliyorum ha bu ay ha öbür ay derken başladık tedaviye sabır canım az kaldı

ayyy sizleriii böylee okuyorum yaaa içime sevinçç doguyoo.bende o günlere gelebilcekmiyim aceppp...yumurtamm tolanıpp döllenip transferim yapılacakmıkii acepp:26:[/QUO

allahın izniyle o günlerede gelirsin,hatta hamilede kalırsın inşallah

aminnnnn cümlemizz inşaaalhhhhhhhhhhhhhhhhh..bunaldım kuaförümü aradim kesim boya yapacamm saclarımaa tedavii öncesii

canım çok iyi anlıyorum bende şubattan beri bekliyorum ha bu ay ha öbür ay derken başladık tedaviye sabır canım az kaldı

aynen bende ocakta tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitim.güya subatta başlıycaktım sarkaa sarkaa hazirana kalduu...evwet çokk azz heycann dorukta sen simdfii hangi asamadasin

aynen bende ocakta tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitim.güya subatta başlıycaktım sarkaa sarkaa hazirana kalduu...evwet çokk azz heycann dorukta sen simdfii hangi asamadasin

herşey güzel olacak canım allahın izniyle

biz salı günü başladık iğnelere cumartesi kontrol var günlül 175 ünite pregon kullanıyorum

herşey güzel olacak canım allahın izniyle

biz salı günü başladık iğnelere cumartesi kontrol var günlül 175 ünite pregon kullanıyorum

hayırlara vesile olur inşş....bendee recetemee bakcamm benimkii kaçlıkkk diyee....kendinmii vuruyosunn

tedavime başlamaya 12 gün kaldı..
inşallah bir aksilik çıkmaz..
keşke hiç ara vermeden bu ay başlasaydım heyecandan sabredemiyorum...:13:

destina nerdesin ya...aynı doktorun hastalarıyız.ama bu aralar hiç konuşamıyoz.zamanımız gittikçe azalıyor.haftaya kısmet olursa ikimizinde opu işlemi var.heyecan nasıl.

kızlar rrrrrr naber napıyosunuz.bugün sesiniz çılmıyo hayırdır...

slm ,ben işten geldim hazırlık yaptım.yarın yolcuyum biliyosunuz.bugün merkezle görüştük bizim cücükler sorunsuz çözülmüşler çok şükür.ctesi 6.gün embriyosu olarak tarnsfer edilecekler.bu arada bilgisayarı yanımda götürmücem.bu notumu okuyan herkesten dua bekliyorum.

slm ,ben işten geldim hazırlık yaptım.yarın yolcuyum biliyosunuz.bugün merkezle görüştük bizim cücükler sorunsuz çözülmüşler çok şükür.ctesi 6.gün embriyosu olarak tarnsfer edilecekler.bu arada bilgisayarı yanımda götürmücem.bu notumu okuyan herkesten dua bekliyorum.

hadi bakalım şimdiden iyi yolculuklar.hakkında hayırlısı olsun. aynı şekilde bizlerinde.allahım emeklerimizi boş etmesin.

günaydinn....bendede heycan doruktaa 3 hazirandaa raporr işlemlerine başlıyoruz sonra ver eliniii adanaa:46:

meraba hatunlar ooooooooooo topik dolmaya başlamış hoşgeldiniz :52::52::52::52:

bende şimdi doktordan geldim dk rum kayseri acıbadem turgut bey iğnelere başladık hepimizin hakkında hayırlısı olsun :16::16::16:

Canım hayırlı olsun bende istanbul acıbadem tayfun bey de tedaviye baladık hadi hepimize hayırlı olsun

hoşbulduk canım nasılsın ????:16::16:

saol canım başladık bakalım :52::52::52::52::52::52:

muayene etti kan tahlili yapıldı herşey iyi dedi puregon yazdı günlük 175 ünite onu yapıyorum

yumrta toplamayı haftaya cuma yaparız dedi accık korkuyom ne yalan söylim çünkü şimdiye kadar hiç narkoz almadım :30::30::30::30::30::30::30:

inşallah haırlısıyla hepimiz kavuşuruz miniklerimize :26::26::26::26:

Canım hiç korkma narkoz bu işin kolay kısmı hayırlısı ile hersey güzel olacak ve hamişliğini duyuracaksın burda

destina nerdesin ya...aynı doktorun hastalarıyız.ama bu aralar hiç konuşamıyoz.zamanımız gittikçe azalıyor.haftaya kısmet olursa ikimizinde opu işlemi var.heyecan nasıl.

ne olsun canım iyiyim iğnelere devam sen ne alemdesin :29::29::29:

opu zamanı yaklaştıkça heyecan başlıyo tabiii :52::52::52:

Back
X