saol canım inşallah
evet kendim vuruyorum zaten deri altı iğnesi olduğu için hiç acıtmıyo![]()
ben aşılama yaptırdıgımda ignelerii kendim vururdum..ozaman bunuda vururm...böyle karıstırışlan ignelerden degill dimii.1 toz 2 su gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım inşallah
evet kendim vuruyorum zaten deri altı iğnesi olduğu için hiç acıtmıyo![]()
ben aşılama yaptırdıgımda ignelerii kendim vururdum..ozaman bunuda vururm...böyle karıstırışlan ignelerden degill dimii.1 toz 2 su gibi
yaparsın tabi canım gona f puregon ikisi nerdeyse aynı sen hangisinde n yapıyodun
yok karıştırılandan değil
progendii canimm..iyi ozamann karsıtırılan diilse yaparım.pekii sana bişii sorcamm igne siskinlikk yapıyomu..ben çalışıyorum yaa..o yüzden beni iş yerinde rahatasiız edermii sence
seninde hayırlı olsun canım sana ne ilaçlar verdiler![]()
Bana klomen verdiler 5 gün kullanıyorum bugün son ptesi günü kontrol var. İğneler bende fark yaratmadığından doğal yumurta büyümesi takibi yapılıyor
sizin sorun neydiki canım
klomende depresyon yapıyoki bende kullanmıştım 3 ay
Yumurta rezervim az kaliteli yumurtam ya oluyor ya olmuyor klomen bende sadece yorgunluk yapıyor
hımmm anladım canım klomeni kullanmaya başladıktan sonra kontrol yapıldımı yumoşlar nasılmış canım
Bugün sonuncusunu kullanıyorum ptesi bakacaklar bende bugüne kadar hep tek oluyor inş busefer benimle kalır ve cok olur ve hepimizin kucakları dolar
biraz şişkinlik yapıyo ama esas başka şikayetim var başım dönüyo bütün gün sersem tavuk gibi dolanıyom çok huzursuzum sinirliyim kime saracağımı şaşırıyom
Canım hayırlı olsun bende istanbul acıbadem tayfun bey de tedaviye baladık hadi hepimize hayırlı olsun
slm canım bende İstanbul acıbademde olucam tedavimi tayfun bey de sen başlamışsın hayırlı olsun
kısa protokol mu olacak o zamanEvet pztesi itibariyle büyümeyi gözlemleyecek haftaya 8 haziran gibi tahminimce toplama olacak
kısa protokol mu olacak o zaman
Evet kısa protokol senin başladı mı iğneler mi olacak ne aşamadasın
canım ben haziran ayındaki adetimle gidicem bakalım doktor bey ne diyecek :26::26:doktor ve hemşirelerin ilgisi nasıl sence:26::26: