haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

Hemşireler sıcakkanlı yardımcı olmak konusunda sıkılmadan surat asmadan usanmadan ilgileniyorlar ama tayfun hoca suana kadar gördüğüm en sıcak ve en tatlı dr tayfun hoca neler yaşadığımızı en iyi anlayabilen kişi bence neyse direkt söylese bile beni rahatlatmayı cok iyi biliyor ben memnunum
inş bizede iyi gelir canım bakalım 15 gün sonra görücez sizin kaçıncıydı sorun neydi

iğneden heralde canım ya gözümü açamıyom çok yorgunum yumoşların büyüdüğünü resmen hissediyom :9::9::9::9:
daha onlar çoğaldıkça sana baskı yapacaklar benim çok kötü oluyodu ve göğüslerim çok büyüyodu senin nasıl

inş bizede iyi gelir canım bakalım 15 gün sonra görücez sizin kaçıncıydı sorun neydi

Yumurta rezevrlerim bitmek üzere bu nedenle yumurtam ya az oluyor yada içi boş çıkıyordu 4. Denemem olacak bir kere transfer yaşadım bunu da tayfun hoca sağladı fazla yasamadı zuzum bakalım simdi ne olacak

Yumurta rezevrlerim bitmek üzere bu nedenle yumurtam ya az oluyor yada içi boş çıkıyordu 4. Denemem olacak bir kere transfer yaşadım bunu da tayfun hoca sağladı fazla yasamadı zuzum bakalım simdi ne olacak

anladım canım peki tüp bebek iğnelerine başlamadan evvel doktor hastasını iyice bir araştırıyomu:26::26:mesela eşinde sorun olanlarda sperm için bişeyler veriyomu ki bi kaç ay önceden:44::44:

ayyy arakdaslarr nasıll bi haber aldım inananamadım çok sevindim....bi tanidigim vardiii 36 yaşında 9 senelik evliiiii vee 6.tüp bebekk denemesii hamileymişş 2.5 aylıkk...allahım sen nelereee kadirsin..................senden korkmayan kafirdir.................çikolata kistiiii vardıı kacıncıı kez ameliyatt etttiler ama gerii ürüyoduu şükürkiii hamileymiss:24:

ayyy arakdaslarr nasıll bi haber aldım inananamadım çok sevindim....bi tanidigim vardiii 36 yaşında 9 senelik evliiiii vee 6.tüp bebekk denemesii hamileymişş 2.5 aylıkk...allahım sen nelereee kadirsin..................senden korkmayan kafirdir.................çikolata kistiiii vardıı kacıncıı kez ameliyatt etttiler ama gerii ürüyoduu şükürkiii hamileymiss:24:

çok sevindim canım darısı :49::49:başımıza inş....rabbim ol dedimi oluyo işte:31::31:

çok sevindim canım darısı :49::49:başımıza inş....rabbim ol dedimi oluyo işte:31::31:

aynenn öyle melekcimm...inankii herşeyin bi zamanıı var..bu kişii varya artıkk doktorlar vazgeçç olmuyoo senin durumun çok zor diyolardii..yok yaa pes etmekk yok arakdass:46:

Back
X