haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

aynenn öyle melekcimm...inankii herşeyin bi zamanıı var..bu kişii varya artıkk doktorlar vazgeçç olmuyoo senin durumun çok zor diyolardii..yok yaa pes etmekk yok arakdass:46:
bende pes etmiyorum canım :5::5:hiç duydunuzmu geyiklerin çiftleşme döneminde evlenenlerin 7 yıl çocuğu olmazmış benimde 7 yıl olacak inş 7.yılda olur eğer doğruysa:9::9::9:

,

yok kuzum verdiği ilaçlar puregon 600 2 kutu

ovitrelle 1 kutu

cetroide 3 kutu

başka bişey yok ha bide transferden sonra pıhtılaşama için tedbiren ilaç vericekmiş

folicasit le aspirin vermeliydi bi sor gidince merak ettim şimdi niye vermediki:26::26:

anladım canım peki tüp bebek iğnelerine başlamadan evvel doktor hastasını iyice bir araştırıyomu:26::26:mesela eşinde sorun olanlarda sperm için bişeyler veriyomu ki bi kaç ay önceden:44::44:

Evet benden bazı testler istedi aile öyküsünü araştırdı daha test yapmadan önce test sonuclarını nasıl yorumlayacagımıda ne anlama geldiğini anlattı sansımın cok cok düşük oldugunu söyledi savaşabileceğimiz bir umut var bir denemede tutacak sadece sen hazır olursan demişti ben bu küçüçük umudu deniyorum tamamen menopoza girmeden eşimde sorun yok ama esinde sorun olanlarda soruna göre yorumlarını en ince detayına ve sonraki üç dört basamaga kadar anlatıyor

folikasit tamamda aspirin niye :53::53:
kanı sulandırmak için canım belki transferden sonra verir aspirini bebek aspirini olacak
Evet benden bazı testler istedi aile öyküsünü araştırdı daha test yapmadan önce test sonuclarını nasıl yorumlayacagımıda ne anlama geldiğini anlattı sansımın cok cok düşük oldugunu söyledi savaşabileceğimiz bir umut var bir denemede tutacak sadece sen hazır olursan demişti ben bu küçüçük umudu deniyorum tamamen menopoza girmeden eşimde sorun yok ama esinde sorun olanlarda soruna göre yorumlarını en ince detayına ve sonraki üç dört basamaga kadar anlatıyor
inş bu kez bizide iyice araştırırlar öyle zorki daha önceki merkezler hemen tüpe geçti hiç eşime ilaç tedavisi uygulamadı

canım bende Kayseride başlayacağım tüp bebeğe nurettinde bakalım ablam ve ablamın arkadaşı bu yıl onun sayesinde hamile kaldı.darısı bize olur inşallahh:49::49::49::49:

arkadaşlar bende bu ay 15 i gibi ilk adetimle tüp bebeğe karar verdim

umarım doğru bir karar, doğru merkez seçmişimdir

ilk tüp bebek olacak

kanı sulandırmak için canım belki transferden sonra verir aspirini bebek aspirini olacak

inş bu kez bizide iyice araştırırlar öyle zorki daha önceki merkezler hemen tüpe geçti hiç eşime ilaç tedavisi uygulamadı

Canım erkeğin durumuna göre ilac vermeyebilir lab canlı bir tane bile olsa sperm buldukları anda dölleyebilecek sperm sonucları olan bir erkege sadece vitamin ile de hazırlayabilirler

canım bende Kayseride başlayacağım tüp bebeğe nurettinde bakalım ablam ve ablamın arkadaşı bu yıl onun sayesinde hamile kaldı.darısı bize olur inşallahh:49::49::49::49:

canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun bizde araştırırken nurettin beyide düşünmüştük eşim turgut beye karar verdi :16::16::16:

inşallah canım ya sizin sorun neydi kaçıncı deneme :26::26::26:

ilk tüp bebek olacak

hoşgeldin canım melekle beraber başlıyosunuz hayırlı olsun hangi merkez doktorun kim canım :52::52::52:

Canım erkeğin durumuna göre ilac vermeyebilir lab canlı bir tane bile olsa sperm buldukları anda dölleyebilecek sperm sonucları olan bir erkege sadece vitamin ile de hazırlayabilirler
canım bizim sorun eşimde dediğin gibi ilaç vermeselerde embriyo sayımız güzel oluyo ama ben yinede acaba diyorum ilaç verseler daha iyi olmazmı:26::26:yemene içmenede dikkat ediyomusun neler yiyip içiyosun mesela:26::26:

ilk tüp bebek olacak

denizcim beraber adet olucaz sanırım inş beraberde hamile kalırız:49::49:

Son düzenleme:
Back
X