Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.Benim 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var.Bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğim.Yaşım 36.
anladim canim benim....inşaşalhh son olur ikimizinde.....merkez olarakk ankada dimi sennikii
Umarım canım son olur.Çünkü çok zor bir süreç.Bu arada benim merkez Ankada değil Turan Çetin Tüp Bebek Merkezi.
amin....hım duydum orayii çok paracii dediklerii için gitmedim......bakalım neeler bizi bekliyoo:18:
günaydın kızlar,
sayfa mı taşındı noldu?? bi tane daha Haziran başlığı varda anlayamadım nereye yazacağımı :))
benide tablonuza eklermisiniz 4.seviyede endometriozis var 4 asilama yapildi suan negatif sonuclandi 2. tup bebek tedavisi goruyorum dun opu oldu isala klinikte tedavim suruyor
30 yasindayim..
arkadaşlar ank daki çoğu dr bana tüp bebek dedi
pgt falan yapılması gerek dedi
sperm yıkama:yıkama sonrası 22 milyon
amh:2,00
fsh:8,99
kromozom bozukluğu:5 nolu inversiyon
guatr ameliyatı oldum
ama halit bey aşılama diyor, bahçeci aşılama diyor
bir türlü anlamadım sizce ben ne yapmalıyım
uffffffffffffffffffff kafam karıştı
inşallah kusum
face i bi deniyim dur bakem
hadi gel facedeyim![]()
meraba
acıdan değilde anesteziden korkuyom uyanması zor oluyomu ??????????
bizim kisceler buradaymis. her ne kadar haziranda tüp yaptirmasam hatta bir daha kendi yumilerimle tüp yaptirmayi düsünmesem de yapamadim sizsiz. geldim sohbete :)
AMH degerin cok güzel ama bence FSH biraz yüksek amh degerine göre. tüp bebek denemesine de gecebilirsin. mesela benim Amh 0.2 ve FSH 5,36 ve yumilerim bir türlü tutunamiyor.
ben neden yokum face planinizdabeni de ekleyin yahu. yazin özelden.
destinam korkma anestezide. zaten hic hissetmiyorsun. uyumanla uyanman arasinda 10 dakika falan var. cabucacik olup bitiyor. en iyisi anestezi ile. cok acisi olmasa da riski varmis. doktorum eger islem sirasinda kipirdarsan karnini veya rahmini delebilirim demisti.
bana ne zaman kipirdama deseler benim kesin her yerim kasinir veya hapsirasim gelir. en iyisi uyutmalari :))
canım yanlış topiktesin buraya gel http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...bebek-yaptiracak-anne-adaylarimizzzzz-25.html özel mesaj gönderdim kutun dolu