haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

benide tablonuza eklermisiniz 4.seviyede endometriozis var 4 asilama yapildi suan negatif sonuclandi 2. tup bebek tedavisi goruyorum dun opu oldu isala klinikte tedavim suruyor
30 yasindayim..

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

sayfa mı taşındı noldu?? bi tane daha Haziran başlığı varda anlayamadım nereye yazacağımı :))

bende öyleyim bi bura bi ora yazıyorum...ama sanirim oraya gitcez 2013 haziranda tüp yaptıran anne adaylarimm gell hadii:40:

benide tablonuza eklermisiniz 4.seviyede endometriozis var 4 asilama yapildi suan negatif sonuclandi 2. tup bebek tedavisi goruyorum dun opu oldu isala klinikte tedavim suruyor
30 yasindayim..

canım hoşgeldin :16::16::16:ama diğer haziran topiğinze gel istersen yeni yerimiz.bende endometriozis im canımm senin dilinden ancak ben anlarım bende ikinci denememe başladım bu ay.hakkımızda hayırlısı olur inşallahh:49::49::49:

bizim kisceler buradaymis. her ne kadar haziranda tüp yaptirmasam hatta bir daha kendi yumilerimle tüp yaptirmayi düsünmesem de yapamadim sizsiz. geldim sohbete :)

arkadaşlar ank daki çoğu dr bana tüp bebek dedi

pgt falan yapılması gerek dedi

sperm yıkama:yıkama sonrası 22 milyon
amh:2,00
fsh:8,99
kromozom bozukluğu:5 nolu inversiyon
guatr ameliyatı oldum

ama halit bey aşılama diyor, bahçeci aşılama diyor

bir türlü anlamadım sizce ben ne yapmalıyım

uffffffffffffffffffff kafam karıştı

AMH degerin cok güzel ama bence FSH biraz yüksek amh degerine göre. tüp bebek denemesine de gecebilirsin. mesela benim Amh 0.2 ve FSH 5,36 ve yumilerim bir türlü tutunamiyor.

inşallah kusum

face i bi deniyim dur bakem

hadi gel facedeyim:52::52::52::52:

ben neden yokum face planinizda :( beni de ekleyin yahu. yazin özelden.

meraba :3::3::3:

acıdan değilde anesteziden korkuyom uyanması zor oluyomu ??????????

destinam korkma anestezide. zaten hic hissetmiyorsun. uyumanla uyanman arasinda 10 dakika falan var. cabucacik olup bitiyor. en iyisi anestezi ile. cok acisi olmasa da riski varmis. doktorum eger islem sirasinda kipirdarsan karnini veya rahmini delebilirim demisti.
bana ne zaman kipirdama deseler benim kesin her yerim kasinir veya hapsirasim gelir. en iyisi uyutmalari :))

bizim kisceler buradaymis. her ne kadar haziranda tüp yaptirmasam hatta bir daha kendi yumilerimle tüp yaptirmayi düsünmesem de yapamadim sizsiz. geldim sohbete :)

AMH degerin cok güzel ama bence FSH biraz yüksek amh degerine göre. tüp bebek denemesine de gecebilirsin. mesela benim Amh 0.2 ve FSH 5,36 ve yumilerim bir türlü tutunamiyor.

ben neden yokum face planinizda :( beni de ekleyin yahu. yazin özelden.

destinam korkma anestezide. zaten hic hissetmiyorsun. uyumanla uyanman arasinda 10 dakika falan var. cabucacik olup bitiyor. en iyisi anestezi ile. cok acisi olmasa da riski varmis. doktorum eger islem sirasinda kipirdarsan karnini veya rahmini delebilirim demisti.
bana ne zaman kipirdama deseler benim kesin her yerim kasinir veya hapsirasim gelir. en iyisi uyutmalari :))

canım yanlış topiktesin buraya gel http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...bebek-yaptiracak-anne-adaylarimizzzzz-25.html özel mesaj gönderdim kutun dolu

canım meraba ben maraşlıyım ve antepte oturuyorum bi ara bende eurofertile gitmiştim Ruşen beye ama çok şükür gerek kalmadı tüp bebeğe.
2 defa aşılama oldum tutmadı 3.aşılamam yumurta oluşmadığı için iptal edildi ama rabbim ol deyince oluyor bir hafta sonra hamile kaldım tedavisiz rabbim hepinizi fazla bekletmesin.
maraşta Alparslan Darendeliye çok iyi diyolardı antepte sana tavsiye edeceğim Konukoğlu hastanesinde ali bey var ali tahtacı bende tanıştım gerçekten anlayışlı ve iyi bi dr benim dr aynı hastnede İbrahim bey İbrahim özdurak.

inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız dularımdasınız.

Back
X