• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bende geçen yıl tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı kullandım.. hazıran da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız ve şuan yine doğum kontrol hapı verdi 3 aylık.. bende kist vardı eridi hap sayesinde.. doğum kontrol hapı veriyorlar çünkü yumurtalıklar dinleniyor hormonlar düzene giriyor ve kist gibi bir risk yok hersey yolunda oluyor hap ile... ben şuan kullanıyorum.. 7 haziran bırakacağım hapı 9 haziran adetin ilk günü ve randevum adetin 2. Günü 10 haziran başlıyoruz nasipse inşallah..
Bende de kist var ama doktor bişey demedi önce tedavi edelim sonra başlayalım diye korkuyorum kist dururken tüp bebek tutar mı bende ilaçlarımı alcam Cuma günü

Saka gibi ya.. her birimiz belkide dunyanin baska yerlerinde ayni duygulari paylasiyoruz .. ne anneye ne ablaya hic kimseye konusamadigimiz duygulari burada paylasiyoruz... esim o kadar cocuk seviyoki her aksam abisinin cocuklarini opub uyutup oyle geliyo eve... okadar icim sizliyoki simdi ben kotu olmuyayim die sen bana yetersin diyo fakat ilk yilda cok fazla tartismalar olurdu ve hepside cocukda yok bosanalim gitsinle biterdi... simdiyse hayatimin sonuna kadar yanindayim diyo adam... toplama islemi sonrasi uyandigimda daha dogrusu uyanamadigim zamanda surekli ingilizce(ogretmenim) esime seni cok seviyorum her seyi senin icin yapiyorum kendimden cok senin icin coxugum olsun istiyorjm diyib agliyomusum... o manzaradan sonra adam bi daha hic agzini acmadi ama icinde yasiyo qaribim hic disari bile cikmiyoruz surekli ev is.. disarda bi hamile bi cocuk gorunce ben direk agliyorum oda bana teseli vermekden kendi derdine yanamiyo.. disardan bize belkide salak gibi bakiyolar iste neymis cocuk yokmista bol bol gezelim tozalim bol bol dinlenelim askimozi yasalimda falanda filanda... biride cikip demiyo kardesim bu kadar masrafla nereue gezicez? Her disarda bi cocuk gorupte aglasarak nasil eglenicez... o evdeki sessizlik bizim icin artik bir luks kafa dinlemek icin mekandan cok icimizi acitan bir hale geldi... sirekli cocuk odasi dekorasyonu dusunurken isim dusunurken buluyorum kendimi...bide kendime donupte sen anne olmaya bilirsin buyuk ihtimalle buna hazirlik yap diyorum....
Benzer şeyler benzer duygular. Zaten bu aşama insanı en çok çevre yıpratıyor. İnsanlar hep konuşuyor. O yüzden ben beni mutsuz eden bir çok arkadaşımla görüşmeyi kestim. Sürekli akıl verme ya da düşünmeden konuşma beni yıprattı. Heleki akrabalardan kaçamıyorsun. Her gördüklerinde yok mu bişey. 😡 sanki pazardan gidip alınabilcek bişey gibi. Ama ne geliyosa Allahtan geliyo sabretmek lazım. Elimden imkanımdan ne geliyosa yapmaya çalışıyorum. Herkesin sınavı farklı. Bizimde sınavımız çocuk. Rabbim vermiyosada mutlaka vardır bir sebebi. Sen içini ferah tut. Rabbim yar ve yardımcımız olsun🙏🏻🙏🏻

Emin misin tüp bebek ilaçlarına başlatacağına belki doğum kontrol ve folik asit fln verir
2 haftadır rapor için koşturduk dün ilaç raporum çıktı dr yurt dışına çıkmış hemşire Cuma gel ilaçlarını yazsın dedi.şimdi bana tüp bebek ilacı yazmazsa rapor günümde düşüyor ilaçları eksik alırsın diyede bir söylenti var yani bu konular çok sıkıntılı hiçbişey anlamıyorum bir yola girdik bakalım hayırlısı

Bende 2 tedavimde de yasmin kullanmıştım ilk ay rahim temizlensin diye folikülleri baskılayıp daha senkronize yumurtalar elde etmeye çalışıyorlar
Bende 2 tedavimde de yasmin kullanmıştım ilk ay rahim temizlensin diye folikülleri baskılayıp daha senkronize yumurtalar elde etmeye çalışıyorlar
Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ama kistim var önce onu bitirir mi bilmiyorum kafam çok karışık allah kucağımızı boş bırakmasın

2 haftadır rapor için koşturduk dün ilaç raporum çıktı dr yurt dışına çıkmış hemşire Cuma gel ilaçlarını yazsın dedi.şimdi bana tüp bebek ilacı yazmazsa rapor günümde düşüyor ilaçları eksik alırsın diyede bir söylenti var yani bu konular çok sıkıntılı hiçbişey anlamıyorum bir yola girdik bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun doktoruna güven inşallah gönlünce olur 🙏

Cvp icin tesekkur ederim. Aç tok farkediyor mu birde hastanede ne kadar kalınıyor ortalama
gece 12 den sonra bişey yiyip içmiyorsun. bayıltıyorlar zaten bişey hissetmiyorsun. sonrasında bi kaç gun agrın oluyo sonra hafifliyo. bende transfer için bekliyorum gerçi daha bı işlemim daha var
Allahım isteyen bekleyen herkesin yolunu açık etsin oyalandırmasın bu yollarda bizleri

Back
X