• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kalsiyıö
Ozmn ubikinol kullanın 300 mg falan enerji için, en az 3 ay imkan varsa 6 ay falan kullanın.birde bizde de embriyo az oluşuyor ikinci tedavimde kalsiyum iyonofor uygulandı yumurtalara döllenen sayısı arttı sonuc yine negatif ama ilk defa 6 embriyom dondurulmuştu.agustosta yeni tedavim başlayacak yine uygulanacak, erkek problemi de varsa imsi uygulanması lazım sperm seçiminde
Kalsiyum iyonfor bize uygulandı ama yine de olmadı elimde bir problem yok çok şükür ama benim basiretim bağlanmış sanırım :(

Kalsiyıö

Kalsiyum iyonfor bize uygulandı ama yine de olmadı elimde bir problem yok çok şükür ama benim basiretim bağlanmış sanırım :KK43:
Valla benim de olmadı ama ümitsiz değilim kendim için 4 negatif 7 yılda normal gebelik elde edemedim ama ümidim var, hep diyorum 1 yumurta 1 sperme bakıyor elbet birgün olacak.yıllardır yaşadığım hayal kırıklığını üzüntüleri ben bilirim, etrafımda çocugu olmayan bir ben kaldım. İnstagram sayfamda çocugu olmayan bi ben kaldım 😂😂😂Sabırlı olmak lazım Neden bukadar karamsarsınız yapmayın olacak deyin lütfen 🙏 böyle yazanlara kızıyorum oturduğum yerden 😂 olmayacak olmaz diye birşey yok Allah bilir, siz sonuna kadar elinizden geleni yapın menopoza kadar yolu var, araştırın başka merkezlere gidin doktorların fikrini alın Neredesiniz bilmiyorum ama istanbulda çok iyi merkezler var farklı görüş alın.

Valla benim de olmadı ama ümitsiz değilim kendim için 4 negatif 7 yılda normal gebelik elde edemedim ama ümidim var, hep diyorum 1 yumurta 1 sperme bakıyor elbet birgün olacak.yıllardır yaşadığım hayal kırıklığını üzüntüleri ben bilirim, etrafımda çocugu olmayan bir ben kaldım. İnstagram sayfamda çocugu olmayan bi ben kaldım 😂😂😂Sabırlı olmak lazım Neden bukadar karamsarsınız yapmayın olacak deyin lütfen 🙏 böyle yazanlara kızıyorum oturduğum yerden 😂 olmayacak olmaz diye birşey yok Allah bilir, siz sonuna kadar elinizden geleni yapın menopoza kadar yolu var, araştırın başka merkezlere gidin doktorların fikrini alın Neredesiniz bilmiyorum ama istanbulda çok iyi merkezler var farklı görüş alın.
Şuan böyle düşünmem bence gayet normal ruh hali yani siz ne kadar kızsanız da herkesin ruh hali değişik halde inşallah sizin de olur umudu kesmek ne haddine ama doğal olarak şimdiki haleti ruhiyem bu halde tabi ki Allah bilir çok şükür inancım var ama ben artık en son yapılacak şeyleri yaptığım halde sonuç bu isteyen herkese nasip olsun inşallah :)

Şuan böyle düşünmem bence gayet normal ruh hali yani siz ne kadar kızsanız da herkesin ruh hali değişik halde inşallah sizin de olur umudu kesmek ne haddine ama doğal olarak şimdiki haleti ruhiyem bu halde tabi ki Allah bilir çok şükür inancım var ama ben artık en son yapılacak şeyleri yaptığım halde sonuç bu isteyen herkese nasip olsun inşallah :)
İnsan belli dönemlerde çöküş yaşıyor canım kızıyorum derken takılıyorum ama kimse kendini yalnız hissetmesin hepimiz aynı yollardan geçiyoruz yanlız değilsiniz demek için yazıyorum. İnşallah güzel şeyler sizin için yakındır.

Ben de aynı nedenden yasmin kullandım ve ardından tedaviye başladım. Bugün ilaç ve iğnelerle 13. günüm. Cumartesi opu var.
Hayırlısıyla bol bol yumurtanız olur insallah. Ben 39 yaşındayım. Amh 0,93 yumurtam var ama çoğunluğu kalitesiz. Nerden biliyorsun dersen istediğim zaman hamile kalabiliyorum doğal yollarla ama 2,5 yılda toplam 5 kez dusuk yaptım. Kasım’da rapor icin yasım doluyor açıkcası su Doğum kontrol hapı aşamasını atlamak istiyorum ama nasip bakalım.

Benimde hormonlar hepsi normal ama yumurtam çok az ama bizim tüp bebeğe başlama nedenimiz eşimde spee sayısının çok düşük olması Bu tüp bebek gerçekten insan psikolojisini alt üst ediyor

Noldu canim

Ben de çok merak ediyorum çok da dua ediyorum ona.inşallah sağlıklı bir embriyosuyla transfer olmuştur.
Amin insallah bende aynen, zaten ayni durumda oldugumuz icin extradan merak ediyorum bende de ikisi negativ oldu transfer olunamadim ucuncuyu doktor oneriyo ucuncu de ayni olursa donor yaptir diyolar karar asamasindayiz bigun yapalim ertesi gun daha bekleyelim diyorum :(

S shemsim Alyaliya Alyaliya T Tsfm01 kızlar hepinizden Allah razı olsun transfer oldum tek embriyom vardı ama olması gerektiği gibi değil geriden geliyor aktif bir embriyo olduğundan şans verelim dediler gerisi takdiri ilahi tabiki umut bağlamıyorum ama bir yandan da Allah'tan ümit kesilmez diyorum 12 gün sonra test günü

S shemsim Alyaliya Alyaliya T Tsfm01 kızlar hepinizden Allah razı olsun transfer oldum tek embriyom vardı ama olması gerektiği gibi değil geriden geliyor aktif bir embriyo olduğundan şans verelim dediler gerisi takdiri ilahi tabiki umut bağlamıyorum ama bir yandan da Allah'tan ümit kesilmez diyorum 12 gün sonra test günü
Hadi bakalım bu da bir adim canim.buradacok okudum yavaş gidenlerin bile tutunduğu kisiler.5.gün kaliteli olanların tutmadığını. Nasip bu iş belli değil hayirlisi.beni cagirmadilar

canım çok sevindim. Rabbim inşallah güzel haberlerini de almayı nasip eder. artık güzel düşün bol bol konuş onla ve bol dua et. :KK9:

Tebrikler canim o kucucuk embrioya umut baglayan yalniz sen degilsin senin sonucuna gore bizde bakicaz savasalimmi yoksa pes edip donor yaptiralimmi umarim rahmine sikica tutunur allah seninde kucucuk yavrununda yardimcisi olsun, 3 gun embriosuydu dimi? Bide beklenmeden yani 20 yumurta olsada dondurulmadan transfer oldu belke gelen ay bende oyle denerim bakicaz artk

Back
X