• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba kızlar, artık gonal f iğne vurunmayı bitirdik. Çarşamba gün büyük gün. Yumurta toplama işlemi olacak inşallah. Pkos var ve çok fazla sayıda yumurta görünüyor ultrasonda. Bu gece lucrin iğne ve dostinex hap kullanacağım yarında hapı alıp çarşamba sabah Opu işlemi için gideceğim. Anlamadığım bu lucrin çatlatma iğnesi değilmiş galiba. Çatlatma iğnesi de vermedi başka. Okuduğum herkes çatlama iğnesi olmuş ben anlamadım bu işten bir şey 😣

Merhaba kızlar, artık gonal f iğne vurunmayı bitirdik. Çarşamba gün büyük gün. Yumurta toplama işlemi olacak inşallah. Pkos var ve çok fazla sayıda yumurta görünüyor ultrasonda. Bu gece lucrin iğne ve dostinex hap kullanacağım yarında hapı alıp çarşamba sabah Opu işlemi için gideceğim. Anlamadığım bu lucrin çatlatma iğnesi değilmiş galiba. Çatlatma iğnesi de vermedi başka. Okuduğum herkes çatlama iğnesi olmuş ben anlamadım bu işten bir şey 😣
Doktoruna guven tatlim vardir bir bildigi.. 🙏🏻🙏🏻

İlk tedavimde bana da lucrin verdi doktor lucrin çatlatma için de kullanılıyor

Doktoruna guven tatlim vardir bir bildigi.. 🙏🏻🙏🏻
İlk tedavimde bana da lucrin verdi doktor lucrin çatlatma için de kullanılıyor
Aslında doktoruma güveniyorum ama hiç bu şekilde duymamıştım o yüzden biraz kafa karışıklığı oldu. Çatlama iğnesini unuttu mu diye bile düşündüm. içimi ferahlattınız teşekkürler 😌🙏🏻 Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim de geçen ay yumurta toplama işlemim oldu ve çatlatma için lucrin verdi doktorum. Çok yumurta toplandığında OHSS olmaması için veriliyormuş ve lucrin ile çatlatıyorlarsa taze transfer yapmayacak demekler. Hayırlı olsun tedaviniz, emekleriniz boşa gitmesin inşallah

Mutlu sabahlarr, kizlar o kadar bekledimki bugun keseyi gorucez kalp atisini da duyacaz herhalde.. Kurban oldugum Allahim, hep bi bekleyis icerisindeyim.. İnsallah hersey yolundadir.. yedigim ignelere baktim bugun 23. kalca ignemi vuruluyorum.. 110 tane gobegimden vurulmsumdur belkide daha cok gonalf, centritode simdide oksapar.. bu bekleyislerin sonu mini minicik bebegimiz icin.. simdide diyorum belki ikiz belkide tek, gecen hafta cesaret edemedim gidemedim keseyi gormeye.. ben ya goremezsem diye kan verdim cuma 8000 cikti yani.. bekleyislerimiz hic bitmiyor, minicikler icin yaotigimiz seyleri dusundukce duygulaniyorum, Allahim hepimizin yardimcisi olsun.. bugun sizlere insallah guzel haberler veririm.

Mutlu sabahlarr, kizlar o kadar bekledimki bugun keseyi gorucez kalp atisini da duyacaz herhalde.. Kurban oldugum Allahim, hep bi bekleyis icerisindeyim.. İnsallah hersey yolundadir.. yedigim ignelere baktim bugun 23. kalca ignemi vuruluyorum.. 110 tane gobegimden vurulmsumdur belkide daha cok gonalf, centritode simdide oksapar.. bu bekleyislerin sonu mini minicik bebegimiz icin.. simdide diyorum belki ikiz belkide tek, gecen hafta cesaret edemedim gidemedim keseyi gormeye.. ben ya goremezsem diye kan verdim cuma 8000 cikti yani.. bekleyislerimiz hic bitmiyor, minicikler icin yaotigimiz seyleri dusundukce duygulaniyorum, Allahim hepimizin yardimcisi olsun.. bugun sizlere insallah guzel haberler veririm.
Harika bir haber bu güzel haberlerini bekliyoruz 🙈inşallah kalp atışını da duyduktan sonra derin bir nefes alacağız

Ohh insallah kuzum. Sen napiyosun???
Dün yani transferin 13.günü değerim 2390 olmuş bugün de crinone filan yazdırmak için özel hastaneye gideceğim doktora söyleyeceğim belki bir ihtimal karından görür bişeyler 🙈 sağlık ocağı ilaçlarımı yazmadı

Darısı başımıza inşallah bütün çekilen çilelere emeklere değecek Allahın izninle..

Bende cuma günü opu olucakmışım 🤦🏻‍♀️
Bir tane de polip gördü doktorum aradan biraz zaman geçince de ameliyat olcakmışım 🤦🏻‍♀️ Rahim dinlendirme sürecinde 🤦🏻‍♀️

Back
X