Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akinti bende de baya var sordum bu normal dedi birden fazla yumurta aynı anda geliştiği için oluyormuş bide tabi ignelerin de etkisi var tabi inşallah sende yarın güzel haberler alirsin
Akinti bende de baya var sordum bu normal dedi birden fazla yumurta aynı anda geliştiği için oluyormuş bide tabi ignelerin de etkisi var tabi inşallah sende yarın güzel haberler alirsin
Bu E2 yüksek olması riskli bi durummus kan verdim muayane olmadan önce doktorum bana yumurtalar iyi ilerliyor ama bu E2 yüksek ilerleme sağlıyor bu bizim senin için iyi değil kan sonucun çıkana kadar bekleyelim sonrası konuşuruz dedi eğer yükselme devam ediyorsa bu ay opu yapıp yumurtaları dondurabiliriz dedi ben cetrotide iğne vuruyorum belki o biraz kesmiş olabilir inşallah kesmiştir dedi ben kaç saat sonucun çıkmasını bekledim çok dua ettim sonuç çıktı beni çağırdılar E2 normale girmiş bugün son kez gonolf iğne ve cetrotide vuracam gece çatlatma iğnesi vurulacam ve daha iğne yok cuma günü sabah 8de opu yapılacak yumurta sayısı ve kalitesi inşallah güzel ise sonrasında ne zaman olur bilmiyorum transfer olucam Allah kısmet ederse inşallah yazmak istedim
Canım çok geçmiş olsun, E2’nün normale dönmesine çok sevindim Gerçekten kritik bir durumdu, toparlanması büyük şans. İnşallah Cuma günü her şey yolunda gider, yumurtaların da hem sayıca hem kalite olarak çok güzel çıkar. Dualarım seninle
Canım çok geçmiş olsun, E2’nün normale dönmesine çok sevindim Gerçekten kritik bir durumdu, toparlanması büyük şans. İnşallah Cuma günü her şey yolunda gider, yumurtaların da hem sayıca hem kalite olarak çok güzel çıkar. Dualarım seninle
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel Dilek ve duaların için inşallah güzel günler bizi bekliyordur hep birlikte güzel haberler alalım.son durumu ben burdan guncellerim sende ara sıra yaz merak ederim Allah hepimizin gönlünü kucağını boş bırakmasin
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel Dilek ve duaların için inşallah güzel günler bizi bekliyordur hep birlikte güzel haberler alalım.son durumu ben burdan guncellerim sende ara sıra yaz merak ederim Allah hepimizin gönlünü kucağını boş bırakmasin