- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.321
6 toplanmıştı canim. 2si döllenmişNe güzel bak canım iki tane olmuş kaç toplanmıştı senden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 toplanmıştı canim. 2si döllenmişNe güzel bak canım iki tane olmuş kaç toplanmıştı senden
Aynen canim aynı gün transferimiz. Inşallah güzel haberler alırız.birlikte bekleyeceğiz nasipse.senin kaç embriyon vardı?kaç toplanmıştı?Aynı gün transferimiz canım hadi Allah yardımcımız olsun sıkı sıkı tutunsun bebeklerimiz inşallah![]()
Aynen canim cumartesi toplanmıştı. Senin de öyleydi sanirim. Aramadılar mi halaHayırlı olsun şimdiden3. Gün embriyosu transfer edecekler anladığım kadarıyla ?
Amin inşallah alalım güzel haberleri canımAynen canim aynı gün transferimiz. Inşallah güzel haberler alırız.birlikte bekleyeceğiz nasipse.senin kaç embriyon vardı?kaç toplanmıştı?
Amin canım sağolasın cumartesi olmuştumİnşallah güzel haberlerinizi alırızHangi gün opu olmuştunuz?
Inşallah sonucu guzel olur canim..haberleşelim. mutlaka...Amin inşallah alalım güzel haberleri canım14 toplanmştı ama 7si döllenmiş canım 5.güne dayanmayabilrler diye 3. günde transfer ederceklermiş
![]()
Amin canimm herkese hep dua ediyorummCanım ben 2 gebelik geçirdim tüp değildi ama ilk başlarda ağrılar olabiliyor sen yüksek biryerlerde uzanma dikkat et inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın bebişini darısı bize artık ☺
Doktoruna guven tatlim vardir bir bildigi..Merhaba kızlar, artık gonal f iğne vurunmayı bitirdik. Çarşamba gün büyük gün. Yumurta toplama işlemi olacak inşallah. Pkos var ve çok fazla sayıda yumurta görünüyor ultrasonda. Bu gece lucrin iğne ve dostinex hap kullanacağım yarında hapı alıp çarşamba sabah Opu işlemi için gideceğim. Anlamadığım bu lucrin çatlatma iğnesi değilmiş galiba. Çatlatma iğnesi de vermedi başka. Okuduğum herkes çatlama iğnesi olmuş ben anlamadım bu işten bir şey![]()
İlk tedavimde bana da lucrin verdi doktor lucrin çatlatma için de kullanılıyorMerhaba kızlar, artık gonal f iğne vurunmayı bitirdik. Çarşamba gün büyük gün. Yumurta toplama işlemi olacak inşallah. Pkos var ve çok fazla sayıda yumurta görünüyor ultrasonda. Bu gece lucrin iğne ve dostinex hap kullanacağım yarında hapı alıp çarşamba sabah Opu işlemi için gideceğim. Anlamadığım bu lucrin çatlatma iğnesi değilmiş galiba. Çatlatma iğnesi de vermedi başka. Okuduğum herkes çatlama iğnesi olmuş ben anlamadım bu işten bir şey![]()
Doktoruna guven tatlim vardir bir bildigi..![]()
Aslında doktoruma güveniyorum ama hiç bu şekilde duymamıştım o yüzden biraz kafa karışıklığı oldu. Çatlama iğnesini unuttu mu diye bile düşündüm. içimi ferahlattınız teşekkürlerİlk tedavimde bana da lucrin verdi doktor lucrin çatlatma için de kullanılıyor
Merhaba kızlar, artık gonal f iğne vurunmayı bitirdik. Çarşamba gün büyük gün. Yumurta toplama işlemi olacak inşallah. Pkos var ve çok fazla sayıda yumurta görünüyor ultrasonda. Bu gece lucrin iğne ve dostinex hap kullanacağım yarında hapı alıp çarşamba sabah Opu işlemi için gideceğim. Anlamadığım bu lucrin çatlatma iğnesi değilmiş galiba. Çatlatma iğnesi de vermedi başka. Okuduğum herkes çatlama iğnesi olmuş ben anlamadım bu işten bir şey![]()
Harika bir haber bu güzel haberlerini bekliyoruzMutlu sabahlarr, kizlar o kadar bekledimki bugun keseyi gorucez kalp atisini da duyacaz herhalde.. Kurban oldugum Allahim, hep bi bekleyis icerisindeyim.. İnsallah hersey yolundadir.. yedigim ignelere baktim bugun 23. kalca ignemi vuruluyorum.. 110 tane gobegimden vurulmsumdur belkide daha cok gonalf, centritode simdide oksapar.. bu bekleyislerin sonu mini minicik bebegimiz icin.. simdide diyorum belki ikiz belkide tek, gecen hafta cesaret edemedim gidemedim keseyi gormeye.. ben ya goremezsem diye kan verdim cuma 8000 cikti yani.. bekleyislerimiz hic bitmiyor, minicikler icin yaotigimiz seyleri dusundukce duygulaniyorum, Allahim hepimizin yardimcisi olsun.. bugun sizlere insallah guzel haberler veririm.
Ohh insallah kuzum. Sen napiyosun???Harika bir haber bu güzel haberlerini bekliyoruzinşallah kalp atışını da duyduktan sonra derin bir nefes alacağız
Dün yani transferin 13.günü değerim 2390 olmuş bugün de crinone filan yazdırmak için özel hastaneye gideceğim doktora söyleyeceğim belki bir ihtimal karından görür bişeylerOhh insallah kuzum. Sen napiyosun???
Darısı başımıza inşallah bütün çekilen çilelere emeklere değecek Allahın izninle..Mutlu sabahlarr, kizlar o kadar bekledimki bugun keseyi gorucez kalp atisini da duyacaz herhalde.. Kurban oldugum Allahim, hep bi bekleyis icerisindeyim.. İnsallah hersey yolundadir.. yedigim ignelere baktim bugun 23. kalca ignemi vuruluyorum.. 110 tane gobegimden vurulmsumdur belkide daha cok gonalf, centritode simdide oksapar.. bu bekleyislerin sonu mini minicik bebegimiz icin.. simdide diyorum belki ikiz belkide tek, gecen hafta cesaret edemedim gidemedim keseyi gormeye.. ben ya goremezsem diye kan verdim cuma 8000 cikti yani.. bekleyislerimiz hic bitmiyor, minicikler icin yaotigimiz seyleri dusundukce duygulaniyorum, Allahim hepimizin yardimcisi olsun.. bugun sizlere insallah guzel haberler veririm.
Canim sen nasilsin bi degisiklik falwn varmi test gunun ne zamanv?Ne güzel bak canım iki tane olmuş kaç toplanmıştı senden