Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maviumut çok saol canım yazılarından bilıyorum hep umutlu ve pozitifsin bende öyle olmaya çalışıtorum benim için listede adımın olması bile büyük mutluluk 1 sene önce bunu hayal bile edemezdim allah herkesin dualarını kabul etsin

slm nayla öncelikle sana çok büyük geçmiş olsun diyorum. ama 10 yıl boyunca kendine çok eziyet etmişin çok üzüldüm benimde arkadaşım var senin gibi ama onlar 1 yıl yapamadılar sonra doktora gittiler bir sprey vermiş o bölgeyi uyuşturuyor ve hiçbirşey hissetmiyorsun 1 ay kadar o spreyi ve bir krem kullandı o bölge rahatlayınca artık normal beraber olabiliyorlar merak ettim kusura bakma sen böyle bir sprey denedinmi

doktor spreyi vermeden önce sormuş küçük bir müdahale ile o sorunu ortadan kaldırabilirim istermisin demiş o kabul etmemiş normal yolla olsun diye yani demek istediğim kızlık zarını doktorlar açabiliyor sen ne durumdasın şu an

canım nereye gittin

canım nereye gittin

canım ben bu konuda denenebılcek her şeyi denedim bu tip tedaviler besit vakalarda işe yarıyor benim durumum biraz ağır ve ne yazıkki bu hastalığı tedavi ediyorum diyerek ortaya çıkan okadar insan varki bir sürü dr.ve psikolog yanlış tedavilerle durumu dahada ağırlaştırıyor yaşadıklarımdan çok şey öğrendim birde şimdi bukonuda uzman tedavisi kesin cevap veren kendini bu hastalığa adayan bir dr.la netten görüşüyorum ondan çok şey öğrendim bebeğim olsun inş.sonra ona gidecem çok inanıyorum başkada bir yere gitmem artık iyi edemiceni bile bile insanların çaresizliklerinden faydalanan bir sürü insan var

kızlar kendımı zor tutuyorum benım asılama kaldı yıne lanet olası kıst yıne ortaya cıktı 15 gun once kontrolde yok olmustu hemde bu kez 5 cm olarak allahım yasadıgım azmıs gıbı bıde bu bela oldu basıma dogum kontrol hapı verdı gelecek ay adetın 2 gunu gel gecmedıyse amelıyat dusuncez dedı yıne mı hastane yolu gozukuyo bana senağlama dr dan cıkar cıkmaz aktardan bıtkı karısımı aldım hapla bırlıkte kullancam bakalım onu rabbım hayırlısını versın oyle hevesle gıtmıstım kı ılaca baslıycam dıye nasıp olmayacak galıba bana annelık:çok üzgünüm:

canım vardır bunda da bi hayır diyelim,belki bu beladan kurtulunca gelecektir bebeğin. benim daha çook günüm var nasıl beklicem bende bilemiyorum ama umutlanmak da istemiyorum,allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

canım vardır bunda da bi hayır diyelim,belki bu beladan kurtulunca gelecektir bebeğin. benim daha çook günüm var nasıl beklicem bende bilemiyorum ama umutlanmak da istemiyorum,allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

canım 1.5 senedır yoruldum ınanacaba mı belkı hamıleyımdır bu ay olmadı gelecek ay ınsallah demekten ısın yoksa bır daha kı ayı bekle sabırsızlıkla.senın kac gunun var canım ınan bılmıyorum artık hayır mı tum bu olanlar ser mı kafayı yemek uzereyım tek bıldıgım o suansenağlama

benim de tedaviye başlayalı 8 ay oldu,neler yaşıyoruz ilaçlar muayeneler,muayenede yanında bekleyen hamileler ,yeni doğum yapıp kontrole gelenler,acılı rahim filmi,sperm testleri off offf ne kadar para harcadık hesabını bilmiyorum,paramızdan çok umudumuzu koyduk ama bekliyoruz hala,herşeyin hayırlısını diliyorum hep bunda da vardır bi hayır,karamsar olmanın bi faydası yok,bazen çok üzülüyorum ağlıyorum ama yılmak yok. benim muhtemel günüm 13-14 mayıs beklicem bakalım

canım olsun keske de ben amelıyat masasına yatmaya da razıyım daha once kıst falan yoktu 2 aydır cıktı tam da asılamaya baslayacakken nasıl sınır olmazsın ıste bı de dusunuyorum rabbım acaba dogal yoldan vercekte ondan mı oluyo acaba dıye mılllet bırakır bırakmaz hamıle kalıyo o ay ıcınde bende kac aydır gezıyorum drlarda benım ılacda 22 sınde bıter 25 26 sı gıbı adetım gelır sanırım.gulsem mı aglaam mı su halıme bılemedım bebek olsun dıye bıraktıgım hapa tekrar baslıycam kaydirigubbakcemile3

senin tedavi sebebin yedi,yani neden hamile kalamıyormuşsun.bizim varikosel var,hareketliliği biraz düşük çıkıyo,doktor ameliyata gerek yok olur bebeğiniz dio ama olmuyo mecburen ben tedavi oluyorum,klomendi çatlatmaydı,hsg ... şimdi gün sayıyorum artık bu 2 hafta beklemedeyim
:Saruboceq:

canım benım rahımde sekıl bozuklugu cıktı gebelıge cok engel degılmıs ama hamıle kalsan bıle kesın dusukle sonuclanır 9 ay yatman gerekır dedı amelıyat oldum ocakta onun harıcınde hormonlar falan normal hep benım esımde yuvarlak hucre sayısı 4 mılyon cıktı bır de a kategorısı %5 dı anltıbıyotıkle ılacla %25 e yukseldı a+b kategorısının toplamı %50 olması gerekıyomus gebelık ıcın onu da hallettık cok sukur ama ıltıhap ancak 3 mılyona dustusenağlama asılama dedı dr adam sıgarayı da bıraktı sımdı de bu kıst cıktı ustelık bıde buyumus :bbo::bbo:

canım geçmiş olsun üzülme hiç ve devam et mücadeleye bi gün inşallah hepimiz karşılığını alacağız.

özgül23 canım üzüldüm... inş. bir daha ki aya kendiliğinden gelir bebişin......
ilaca vs.. hiç gerek kalmaz... allah gönlüne göre versin....

özgülcüğüm çok üzüldüm gerçekten ama her şey allah tan inşallah ilaca bile gerek kalmadan kavuşursun ve kavuşuruz....

evet canım hakkında hayırlısı olsun üzülme önümüzdeki ay inşallah çok iyi haberler verirsin

ozgulcum belkı dogal yolla gelecektır bebısın sakınlıgın paylastıgını okudun mu yalnız degılız bak hıc uzume hepımızde var bebek hasretı rabbım dermanı olmayan dert vermesın yeterkı

kızlar ya çok teşekkür ederim hepinize bende umutluyum umarım allah bizede nasip edecek bebek ve o gün bizde burda paylaşacaz inş hepinize dua ediyorum benim gibi tutmayanlara allah sabır versin ve umarım bebişleriniz yakın zamanda gelir aşılamasın belli olmayan arkadaşlarımada şans diliyorum umarım bebişleri tutunmuştur
hayırlı haberlerinizi umarım alırım ben adet olunca gene yla devam edecem bakalım umarım bu sefer herşey yolunda gider bebişlermiz gelir bize amin inşşş:Saruboceq:

Ayderyacım olmadı derken, reglin mi olmadı yoksa bu ayki denemen mi başarısız oldu ?

hastalandım canım 2 gün önce damla gelmişti... sorna devamı kesilmişti... sevinmiştik hep beraber ama 1 mayıs sabahı geldi kırmızı misafirler..... kısmet değilmiş...
gittiiii umutlar (ama bu ayki)) ....ilk damla geldiğinde çok ağlamıştım.. ama şimdi ağlamıyorumda öyle boş boş evde bütün gün temizlik yaptım... kafam dağılsın diye.. biraz öncede dışarı çıktık.. ağlamak ta fayda değilkii.. vakti gelmemiş demekkii ama biraz dinlenmem gerek.. kafam çok dağıldı... o yüzden kendi haline bırakmam gerek... kısmet ne zamansa o zaman olacak.. hayırlsıysa olsun zaten..

bende çok uğraştım şu ksitlerle bir ay gidiyorum kist var. 2 ay d.kontrol.. sonra tekrar git geçmiş hadi ilaca başla.. tutmadı.. hadi yine kist.. d.kontrol... vs.vs.. ama başka bir doktor bana bu kist kendiliğinden geçebilir takibe alalım d.kontrol içme dedi... yumurtalar bir büyüyüp bir küçültülüyor dengesini bozuyorsunuz bu şekilde dedi.. bende o günden sonra içmedim hiç d.kontrol.. kendiliğinden çıkıyor kendiliğinden yok oluyorlar... adetinle geçer gider.. bünyemiz yapıyormuşş.. kesin bir ilacı yok.. benimde nerden baksan bir senem böyle geçti.. ama kist te olsa oalcaksa oluyor bebiş merak etme...
tez zamanda gelsinler artık... bende çok yoruldum... kendi haline bırakıyorum...

01/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
esila-tr.............................30/nisan
ebruli59............................1/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
nevaa...............................6/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
angeeel87.......(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ayrederya.........(yola devam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…