- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.161
canım nereye gittinmaviumut çok saol canım yazılarından bilıyorum hep umutlu ve pozitifsin bende öyle olmaya çalışıtorum benim için listede adımın olması bile büyük mutluluk 1 sene önce bunu hayal bile edemezdim allah herkesin dualarını kabul etsin
canım nereye gittin
kızlarrrr haber vermek istedimm benimde olmadı.... benneyaptımki
kızlar kendımı zor tutuyorum benım asılama kaldı yıne lanet olası kıst yıne ortaya cıktı 15 gun once kontrolde yok olmustu hemde bu kez 5 cm olarak allahım yasadıgım azmıs gıbı bıde bu bela oldu basıma dogum kontrol hapı verdı gelecek ay adetın 2 gunu gel gecmedıyse amelıyat dusuncez dedı yıne mı hastane yolu gozukuyo bana senağlama dr dan cıkar cıkmaz aktardan bıtkı karısımı aldım hapla bırlıkte kullancam bakalım onu rabbım hayırlısını versın oyle hevesle gıtmıstım kı ılaca baslıycam dıye nasıp olmayacak galıba bana annelık:çok üzgünüm:
canım vardır bunda da bi hayır diyelim,belki bu beladan kurtulunca gelecektir bebeğin. benim daha çook günüm var nasıl beklicem bende bilemiyorum ama umutlanmak da istemiyorum,allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
benim de tedaviye başlayalı 8 ay oldu,neler yaşıyoruz ilaçlar muayeneler,muayenede yanında bekleyen hamileler ,yeni doğum yapıp kontrole gelenler,acılı rahim filmi,sperm testleri off offf ne kadar para harcadık hesabını bilmiyorum,paramızdan çok umudumuzu koyduk ama bekliyoruz hala,herşeyin hayırlısını diliyorum hep bunda da vardır bi hayır,karamsar olmanın bi faydası yok,bazen çok üzülüyorum ağlıyorum ama yılmak yok. benim muhtemel günüm 13-14 mayıs beklicem bakalım
canım olsun keske de ben amelıyat masasına yatmaya da razıyım daha once kıst falan yoktu 2 aydır cıktı tam da asılamaya baslayacakken nasıl sınır olmazsın ıste bı de dusunuyorum rabbım acaba dogal yoldan vercekte ondan mı oluyo acaba dıye mılllet bırakır bırakmaz hamıle kalıyo o ay ıcınde bende kac aydır gezıyorum drlarda benım ılacda 22 sınde bıter 25 26 sı gıbı adetım gelır sanırım.gulsem mı aglaam mı su halıme bılemedım bebek olsun dıye bıraktıgım hapa tekrar baslıycam kaydirigubbakcemile3
senin tedavi sebebin yedi,yani neden hamile kalamıyormuşsun.bizim varikosel var,hareketliliği biraz düşük çıkıyo,doktor ameliyata gerek yok olur bebeğiniz dio ama olmuyo mecburen ben tedavi oluyorum,klomendi çatlatmaydı,hsg ... şimdi gün sayıyorum artık bu 2 hafta beklemedeyim
:Saruboceq:
canım geçmiş olsun üzülme hiç ve devam et mücadeleye bi gün inşallah hepimiz karşılığını alacağız.
özgül23 canım üzüldüm... inş. bir daha ki aya kendiliğinden gelir bebişin......
ilaca vs.. hiç gerek kalmaz... allah gönlüne göre versin....
özgülcüğüm çok üzüldüm gerçekten ama her şey allah tan inşallah ilaca bile gerek kalmadan kavuşursun ve kavuşuruz....
evet canım hakkında hayırlısı olsun üzülme önümüzdeki ay inşallah çok iyi haberler verirsin
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.ellbet bigün bizde allah nasip ederse buraya hamile haberlerimizi yazarız.kafana takmamaya çalış diyicem ama takmadanda yapamıyoz.kendine iyi bak rahat olmaya çalış bundan sonra bende öyle yapmaya çalışıcam.:teselli:
ozgulcum belkı dogal yolla gelecektır bebısın sakınlıgın paylastıgını okudun mu yalnız degılız bak hıc uzume hepımızde var bebek hasretı rabbım dermanı olmayan dert vermesın yeterkı
Ayderyacım olmadı derken, reglin mi olmadı yoksa bu ayki denemen mi başarısız oldu ?
kızlar kendımı zor tutuyorum benım asılama kaldı yıne lanet olası kıst yıne ortaya cıktı 15 gun once kontrolde yok olmustu hemde bu kez 5 cm olarak allahım yasadıgım azmıs gıbı bıde bu bela oldu basıma dogum kontrol hapı verdı gelecek ay adetın 2 gunu gel gecmedıyse amelıyat dusuncez dedı yıne mı hastane yolu gozukuyo bana senağlama dr dan cıkar cıkmaz aktardan bıtkı karısımı aldım hapla bırlıkte kullancam bakalım onu rabbım hayırlısını versın oyle hevesle gıtmıstım kı ılaca baslıycam dıye nasıp olmayacak galıba bana annelık:çok üzgünüm:
oooooooo alkisalkisalkis süpersin ya bir de ikiz olurmuşş kıss sayı iyi şekerim hadi inşallah rastgele diyelimmmm delikafadulden amin canımmm inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?