Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özgül23 canım üzüldüm... inş. bir daha ki aya kendiliğinden gelir bebişin......
ilaca vs.. hiç gerek kalmaz... allah gönlüne göre versin....

kızlaar bugün kan testti yaptırdım malesefffffff tutmadı aşılamam 0.100 değerim çıktı neyse başka zamana kaldı bebiş işi hakkımda hayırlısı diyom hepinize sevgiler

özgülcüğüm çok üzüldüm gerçekten ama her şey allah tan inşallah ilaca bile gerek kalmadan kavuşursun ve kavuşuruz....

yoyecim merhaba,bende izmirde tedavi oluyorum ,benim eşim egede olduğu için biz orda yaptırıyoruz ama irenbeyi sana şiddetle tavsiye ederim canım,alsancakta ve dilek hanım var orda,süper biryer

teşekkür ederim canım,bakalım inşallah gerek kalmaz ama orayı da deneyebilirim dediğiniz kadar iyiyise denemeye değer,artık paramız nereye kadar yeterse...

canım dün de sormuştum ama acaba ne kadar ödedin muayeneye,senin aşılama mı yapıldı

yaptığım küçük araştırmada 3 isim var sizinle de paylaşayım dedim ;
1-irenbe-Dilek Aslan
2-smyrna art
3-şifa-erol tavmergen
eee ne diyosunuz kızlar,sizin fikirleriniz ne

slm.lar tatlı kızlar dün 2. aşılamamı oldum nisanın başında girdim buraya fazla yazmıyorum ama sizi takip ediyorum hepiniz inançlı yaşlarınız küçük evlilikleriniz yeni sayılır ben uzn yıllar beklemeden en kısa zamanda anne olcanıza yürekten inanıyorum aşada yazcaklrmı yazıp yazmamayı çok düşündüm kimseyle paylaşamadığım derdimi size açmak istiyorum üzüntülerinize bir nebze olsun umut olmak beterin beteri varmış deyip şükretmenizi istiyorum yanlış anlamayın şükürden acizsiniz demiyorumşimdii ben 32 yaşında 10yıllık evliyim 10yıldır vajinismus hastasıyım sizin gibi normal bir anne adayı değilim nekadar bilirsiniz bilmem bu tamamen psikolojik bir kadın hastalığı istem dışı kadın ilişkiye giremez 10 yıldır dr.dr. gezdim sonuç aynı tedavi adına neler yaşadım tahmin edemezsiniz maddi manevi çok kaybım oldu durumumu kimse bilmiyor en büyük şansım eşim allahın bir lutfu bu bir hastalık senin suçun deyil deyip katlanıyor bu durum da olan çok insan var bu sitede vajinismus bölümü olsa binlerce üyesi olur inanın ne yazikki özellikle kadındoğum dr.ları dahil bir çok kişi bunu anlamayıp kadının şımarıklığı olarak görenler var siz hakkımda nedüşünürsünüz bilmiyorum sadece şunu bilin hiçbir kadın basitbir korku naz yada şımarıklık için böyle bir çileyi çekmez bundan kurtılmak için nelere katlandığımı yazsam içiniz sızlar en basiti tüp bebeğe karar verdim derdime çare ararken yaşım geçiyor ne zaman anne olcam dedim gitim dr.a durumu anlattım önce tepki gösterip psikoloğa yönlerdirdi sonra ikna oldu direk tüp dedim üreme açısından problem olmadığı için önce aşı dedi sağlık güvenceli zaten 3 kere yaptırmam şart anestezi istedim kabul etmedi bas bas bağırdım o masada utandım sıkıldım kahroldum tutmadı 4 ay ara verdim dünde 2. yapıldı ilkinden daha zordu hala etkisindeyim ama herşeye değer bebeğim için dicem şuki ben böyle bir durumda umudumu hiç kaybetmiyorum bir gün annede olcam bu derttende kurtulcam ben çoğunuzun abla diyebileceyi yaştayım sizden ricam bana bu konuda bir şey sormayın merak ediyorsanız en doğru bilgiyi vajinismus dr.ulusoy yazın ordan öğrenin bu hastalığı en iyi tedavi eden odur bende bebeğim olsun inş. ona gidecem şimdi beni bu halimle anne adayı kabul edip aranızda kalmamı isterseniz burdayım dualarım sizinle benımde dualarınıza dahil olmam dileğiyle hayırlı gumalar

yaşadığın muhakkak zor bişey,ama inşallah allah dualarına ve çektiklerine karşı seni bebişinle mutluluğa eriştirir,allah hepimizin yardımcısı,derdinin dermanı olsun inşallahhhh

canımm.. allah yardımcın olsun senin durumun çok zor.. benimde tanıdığım arkadaşlarım var bu durumda.. kendince bir yol bulmuşsun umarım doğrdur.. allah gönlüne göre versin. bu arada benim de aşılamam bumm oldu.....

01/5/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
esila-tr.............................30/nisan
ebruli59............................1/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
nevaa...............................6/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
yoye................................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
piran2105..........................23/mayıs
sakinlink...........................26/mayıs
duygu2008........................27/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
kelebek0651....................?
aslımuratelkoca...............?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
manolya..........(yola devam)
angeeel87.......(yola devam)
özgül23...........(yola devam)
ayrederya.........(yola devam)

ay canımm neyse kısmet başka sefereymiş hayırlısı böylesidir inşallah tez zamanda sonuç alırız,ben de kendimi umutlandırmıyorum daha ilk aşılama tutmaya bilir diyorum kendime ama bakalım ne olacak...

kızlarrrr haber vermek istedimm benimde olmadı.... benneyaptımki

canım bizimde kaderimiz böyleymiş,buda bizim sınavımız daha ne zorlu sınavlar verenler var bu hayatta,allah daha beterinden saklasın.umudumuz inancımız bitmeden hiçbirşey bitmiş değildir,bebeklerimiz allah nasip ettiği gün can bulacaktır inşallah,güçlü ol,sabret,eşine sarıl ve yılma...

kızlarrrr haber vermek istedimm benimde olmadı.... benneyaptımki

ayderya canımmm nerden biliyon olmadığınııı..hastalandın mı..ayyyyyy bu zor durumları bir gün gelicek gülücez ama şuan çok zor geçiyorrr..benim dr. hastalansanda kan testini istiyom dedi..bence sende yaptır..ben bugün izinliyim..eşimde evde kan testi yaptıralım diyoruz..12 gün oldu benim...gidip yaptırayım barii..kurtulurum beklemekten ne diyim..
hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşımmm..ama burdan hamileyim demeden gitmek yokkk.........

ayrederya canım üzülme inş. 2.de yüzün güler kainatta hiçbir şey boş ve sebepsiz işlemiyor benim ve sizlerin yaşadığımız herşeyde bir sebep ve bir hayır vardır inşallah bir mucize olur ben hamıle kalırım sizlerinde yolunu açarım benim olursa sizlerin şansı daha yüksek allah herkesin gönlündeki hayırlı muradı versin

kızlaar bugün kan testti yaptırdım malesefffffff tutmadı aşılamam 0.100 değerim çıktı neyse başka zamana kaldı bebiş işi hakkımda hayırlısı diyom hepinize sevgiler

canım geçmiş olsun üzülme hiç ve devam et mücadeleye bi gün inşallah hepimiz karşılığını alacağız.

canım ben vajinismus u yenen çok kişi tanıyorum inşallah bebeğin de gelir vajinusmus ta biter.yaşın da çok değil hiç sorun yapma bence Allah başka dert vermesin çabucak gelsin bebişin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…