Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi rastgele..... inş. çabucak tutunurlar... aşılama esnasında hep dua et arkadaşım olan biten o anda.....

saol canım ya sende canını sıkma bak hepimiz çabalıyoruz canım vardrı elbet bebeişlerimzin bi vakti bende korkuyorum kist oluşacak diye napalaım zaten tedaviey başlarken göze alıyrouz bunları üzme kendini olurmu :1hug:

aaarrkadaşlarr ben hamişim demek çok isterdim ama benimde olmadıı..kan testi yaptırdımm.negatif çıktı..aaaaaaaaaaaaa yandık valla...şimdi tüp bebek raporu çıkarcazz..ama biraz ara vercem artık yazdan sonra yaparızz.. şimdilik doğal aşılama yapcazz..normal yolla inş. olur..sorunun olmaması daha da sorunmuşşş.....şimdiden herkese dua ediyorumm..inş..hamiş haberleriii gelirrrrrr....hep birlikte sevinirizzzz..kendinize iyi davranın...:1no2:

arkadaşlar forma ancak girebildim hemen okudum yazdıklarınızı
Öncelikle AYREDERYA canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bi dahaki aya gelir bebeğin
NAYLA anım sanada geçmiş olsun diyecek bişey yok umarım kısa zamanda geçer çok zor bi durum
NESSEL canım sana da çok üzüldüm senin 12. günün değil miydi erken olmuş olmasın keşke 15. günü bekleseydin benim 13. günüm bugün ama test yaptırmaya korkuyorum adet olucam sanki.....
Sanırım pazarı beklicem test için
herkeze hayırlı bebekler:)

arkadaşlar çok üzgünüm şimdi tuvaletten geldim adet olmuşum ama ağlamıcam çooook söz veriyorum kendime bide az önce saf gibi test yeptırım annemlere nasıl söyleriz diye hayal kuruyodum...
kısmet değilmiş beni de listeden çıkarın arkadaşlar

canım kısmet bunda da var b hayır bnm asılama bu ay da kaldı bıde dgm knt hapı kullancam lanet olası kıst 5 cm olmus allah baska dert vermesın belkı dogal yoldan gelcektır hıc uzulme nolur

canım benim her işte bi hayır vardır sıkma sakın canını hem daha yaşın küçük önce sorununu hallet sağlığın düzelsin bebiş te gelir sonra.sakın üzülme ameliyat ta olsa ol canım ne kadar erken halledersen o kadar iyi.hadi bakiym üzülme sağlığın düzelsin önce panik yapma daha senin yaşıtların evlenmedi bile .....çok çok öptüm seni

canım benım cok saol destegın ıcın aslında olacagını bılsem ınan erken daha ama etraf uzerıme geldıkce sınırlerım alt ust oluyo bı de arka arkaya hamıleyım haberlerı canıma tak ettı mılletınde bu sene dogurası geldı heralde ot cop topladım aktardan bıde yasmın verdı dr cum 1.5 sene once bebek umuduyla veda ettıgım ılaca baslayacagım yıne :roflol: rabbım hayırlısını versın belkı olsa saglıklı olmayacak falan dıye dusunup moral vermeye calısıyorum kendı kendıme yrn da kocısın yanına gıdecegım toparlanırım ıns kısa zamanda araya bahar temızlıgı falan sokuyum da oyalanıyım napıyım:çok üzgünüm:

canım kısmet bunda da var b hayır bnm asılama bu ay da kaldı bıde dgm knt hapı kullancam lanet olası kıst 5 cm olmus allah baska dert vermesın belkı dogal yoldan gelcektır hıc uzulme nolur

canım geçmiş olsun sana
belki benimde kistim vardır bi dünya yumurtam oluşmuştu aşılamada tabi bi işe yaramamış da neyse doktor kist olabilir dedi bu ay için ama zaten bu ay tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyurum dinlenicem buay kısmetse sen de takma kafana napalım yumurta olsada olmayınca olmuyo yola devam edicez Rabbimiz izin verdiği müddetçe
nezamansa hayırlısı o zaman olucak ya da olmıcak kısmet

öyle yap canım benim kız kardeşim 84 lü daha bu sene göreve başladı evlilik için çok erken dio.ben de 82 liyim yaşıtlarımın çoğu bekar ben bile böyle teselli ediyorum kendimi kaldı ki sen daha küçüksün.sen boşver elalemi daha yaşım küçük evliliğimi yaşıyorum de geç millete zaten laf lazım doğursan erken derler olmasa nie yok derler....sen sağlığına bak bebek olsa da onu bırakıp ameliyat olsan daha mı iyi tedavini ol turp gibi ol sonra bebek gelir.

tsk ederim cnm rabbımın vermıyosa bı bıldıgı vardır vaktı zamanı gememıstır dıyecegız dualarımızı edıp beklıycez kocacıma da bı ton sey aldım kecı boynuzu pekmezı ısırgan tohumu yagı falan bellı mı olur belkı dogal yoldan gelır kuzucum :Saruboceq: sperm sayılarımızı yukseltelım kısa kadar kısın yogun tempoda calısrsak netıce alırız ıns

canım ınan amelıyattan falan korkmuyorum galıba bıraz gozu karayım alıstım nasılsa habersız bıcak altına yatıp cıkmayasırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 onumuzdekı ayda gecmezse hemen yatcam hastaneye olup cıkıyım da tasası kalksın:roflol:

Canım durumun çok zor seni anlayabiliyorum en azından bebek yapma kısmındayken özellikle görev gibi düşünceyle çoğu zaman hiç bir şey yapamadığım kaskatı kesildiğim zamanlarım çok olduu :1no2: tabiki seninki daha farklıdır mutlaka psikolojisi çok zordur
Rabbim sesini duyuyordur ve en kısa sürede bebeğini sana gönderecektir. Güzel günlerin yakındır inşallah tatlım...

kızlar benim bebiş kısmet olmadı bugün test yaptırdım negatif çıktı başka bir aya kısmet

:çok üzgünüm: cnm allahım ıns en kısa zamanda dogal yoldan nasıp der hı cuzulme hayırlısı olsun bu ay kısmet degılmıs demek kı bunda da vardır bı hayır:teselli:

canım bilirim kist belasını evlendikten sonra bırakmıyor benimde peşimi genç kızken dahamı az olurdu ne aralıktan bu yana 3 kez kistim oldu biride rahim filminden sonra millet hamile kalır bende kist olur :1no2: neyse dur bakalım belki doğal yopldan gelir bebeğinde gerek bile kalmaz aşılamaya Allahım inşallah sesimiz duyarrr:Saruboceq:

inşallah allah hepimize en yakın zamanda birer evlat nasip eder
benim ilk aşılamamdı çok umutluydum ikinciye denermiyim bilmiyorum belki doğal aşılama ile olur

canım benım ınsallah dogal oldan olur allahım hepımıze o sekılde naıp etsın:Saruboceq::Saruboceq: ama ben yenılmıycem o budala kıste :jeyyar: bebegım ıcın mucadele edıp yok edecem benı yıldıramaz hihoyyythihoyyyt

adetın 5.gunu basladım buyuk bır tencerenın ıcıne su doldurdum 2 demet maydanoz bır avuc karabıber koydum ve maydonozlar bıraz porsuyene kadar kaynattım daha sonra dayanabılecegım kadar sıcaklık olunca belıme buyuk bır battanıye sardım ve bacaklarımın arasına koydum suyu bu ıslemı gunde 3 defa 3 gun boyunca yapıyorsun ve bana sey demıslerdı her aksam ılıskıye gır fakat banyo sakın yapma cunku hıc usutmemen lazım 4. gun banyo yap allah bılıyor ne ıcın yaptıgımızı allahım benı affet dedım yanlız bunu yaparken bırının sana yardım etmesı gerekır suyu ısıtıp getırecek cunku sadece tuvalete kalkıyorsun usutmemek lazım umarım ısınıze yarar ben sadece 2 gun yaptım ve obur ay hamıle kaldıgımı ogrendım allah yardımcınız olsun KIZLAR SITEDE BUNU BULDUM DOLASIRKEN ISE YARAR MI ACABA BU AY DENEMEYI DUSUNUYORUM BENDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…