- Konu Sahibi cornelia35
-
- #2.181
hadi rastgele..... inş. çabucak tutunurlar... aşılama esnasında hep dua et arkadaşım olan biten o anda.....
arkadaşlar çok üzgünüm şimdi tuvaletten geldim adet olmuşum ama ağlamıcam çooook söz veriyorum kendime bide az önce saf gibi test yeptırım annemlere nasıl söyleriz diye hayal kuruyodum...
kısmet değilmiş beni de listeden çıkarın arkadaşlar
kızlar kendımı zor tutuyorum benım asılama kaldı yıne lanet olası kıst yıne ortaya cıktı 15 gun once kontrolde yok olmustu hemde bu kez 5 cm olarak allahım yasadıgım azmıs gıbı bıde bu bela oldu basıma dogum kontrol hapı verdı gelecek ay adetın 2 gunu gel gecmedıyse amelıyat dusuncez dedı yıne mı hastane yolu gozukuyo bana senağlama dr dan cıkar cıkmaz aktardan bıtkı karısımı aldım hapla bırlıkte kullancam bakalım onu rabbım hayırlısını versın oyle hevesle gıtmıstım kı ılaca baslıycam dıye nasıp olmayacak galıba bana annelık:çok üzgünüm:
canım benim her işte bi hayır vardır sıkma sakın canını hem daha yaşın küçük önce sorununu hallet sağlığın düzelsin bebiş te gelir sonra.sakın üzülme ameliyat ta olsa ol canım ne kadar erken halledersen o kadar iyi.hadi bakiym üzülme sağlığın düzelsin önce panik yapma daha senin yaşıtların evlenmedi bile .....çok çok öptüm seni
canım kısmet bunda da var b hayır bnm asılama bu ay da kaldı bıde dgm knt hapı kullancam lanet olası kıst 5 cm olmus allah baska dert vermesın belkı dogal yoldan gelcektır hıc uzulme nolur
canım geçmiş olsun sana
belki benimde kistim vardır bi dünya yumurtam oluşmuştu aşılamada tabi bi işe yaramamış da neyse doktor kist olabilir dedi bu ay için ama zaten bu ay tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyurum dinlenicem buay kısmetse sen de takma kafana napalım yumurta olsada olmayınca olmuyo yola devam edicez Rabbimiz izin verdiği müddetçe
nezamansa hayırlısı o zaman olucak ya da olmıcak kısmet
öyle yap canım benim kız kardeşim 84 lü daha bu sene göreve başladı evlilik için çok erken dio.ben de 82 liyim yaşıtlarımın çoğu bekar ben bile böyle teselli ediyorum kendimi kaldı ki sen daha küçüksün.sen boşver elalemi daha yaşım küçük evliliğimi yaşıyorum de geç millete zaten laf lazım doğursan erken derler olmasa nie yok derler....sen sağlığına bak bebek olsa da onu bırakıp ameliyat olsan daha mı iyi tedavini ol turp gibi ol sonra bebek gelir.
slm.lar tatlı kızlar dün 2. aşılamamı oldum nisanın başında girdim buraya fazla yazmıyorum ama sizi takip ediyorum hepiniz inançlı yaşlarınız küçük evlilikleriniz yeni sayılır ben uzn yıllar beklemeden en kısa zamanda anne olcanıza yürekten inanıyorum aşada yazcaklrmı yazıp yazmamayı çok düşündüm kimseyle paylaşamadığım derdimi size açmak istiyorum üzüntülerinize bir nebze olsun umut olmak beterin beteri varmış deyip şükretmenizi istiyorum yanlış anlamayın şükürden acizsiniz demiyorumşimdii ben 32 yaşında 10yıllık evliyim 10yıldır vajinismus hastasıyım sizin gibi normal bir anne adayı değilim nekadar bilirsiniz bilmem bu tamamen psikolojik bir kadın hastalığı istem dışı kadın ilişkiye giremez 10 yıldır dr.dr. gezdim sonuç aynı tedavi adına neler yaşadım tahmin edemezsiniz maddi manevi çok kaybım oldu durumumu kimse bilmiyor en büyük şansım eşim allahın bir lutfu bu bir hastalık senin suçun deyil deyip katlanıyor bu durum da olan çok insan var bu sitede vajinismus bölümü olsa binlerce üyesi olur inanın ne yazikki özellikle kadındoğum dr.ları dahil bir çok kişi bunu anlamayıp kadının şımarıklığı olarak görenler var siz hakkımda nedüşünürsünüz bilmiyorum sadece şunu bilin hiçbir kadın basitbir korku naz yada şımarıklık için böyle bir çileyi çekmez bundan kurtılmak için nelere katlandığımı yazsam içiniz sızlar en basiti tüp bebeğe karar verdim derdime çare ararken yaşım geçiyor ne zaman anne olcam dedim gitim dr.a durumu anlattım önce tepki gösterip psikoloğa yönlerdirdi sonra ikna oldu direk tüp dedim üreme açısından problem olmadığı için önce aşı dedi sağlık güvenceli zaten 3 kere yaptırmam şart anestezi istedim kabul etmedi bas bas bağırdım o masada utandım sıkıldım kahroldum tutmadı 4 ay ara verdim dünde 2. yapıldı ilkinden daha zordu hala etkisindeyim ama herşeye değer bebeğim için dicem şuki ben böyle bir durumda umudumu hiç kaybetmiyorum bir gün annede olcam bu derttende kurtulcam ben çoğunuzun abla diyebileceyi yaştayım sizden ricam bana bu konuda bir şey sormayın merak ediyorsanız en doğru bilgiyi vajinismus dr.ulusoy yazın ordan öğrenin bu hastalığı en iyi tedavi eden odur bende bebeğim olsun inş. ona gidecem şimdi beni bu halimle anne adayı kabul edip aranızda kalmamı isterseniz burdayım dualarım sizinle benımde dualarınıza dahil olmam dileğiyle hayırlı gumalar
kızlarrrr haber vermek istedimm benimde olmadı.... benneyaptımki
kızlar benim bebiş kısmet olmadı bugün test yaptırdım negatif çıktı başka bir aya kısmet
kızlar kendımı zor tutuyorum benım asılama kaldı yıne lanet olası kıst yıne ortaya cıktı 15 gun once kontrolde yok olmustu hemde bu kez 5 cm olarak allahım yasadıgım azmıs gıbı bıde bu bela oldu basıma dogum kontrol hapı verdı gelecek ay adetın 2 gunu gel gecmedıyse amelıyat dusuncez dedı yıne mı hastane yolu gozukuyo bana senağlama dr dan cıkar cıkmaz aktardan bıtkı karısımı aldım hapla bırlıkte kullancam bakalım onu rabbım hayırlısını versın oyle hevesle gıtmıstım kı ılaca baslıycam dıye nasıp olmayacak galıba bana annelık:çok üzgünüm:
canım bilirim kist belasını evlendikten sonra bırakmıyor benimde peşimi genç kızken dahamı az olurdu ne aralıktan bu yana 3 kez kistim oldu biride rahim filminden sonra millet hamile kalır bende kist olur :1no2: neyse dur bakalım belki doğal yopldan gelir bebeğinde gerek bile kalmaz aşılamaya Allahım inşallah sesimiz duyarrr:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?