- Konu Sahibi cornelia35
-
- #3.981
nurdancım nasıl yani canım 5 in üstünde hamile demek dr a sormadınmı cnaım sen?
angelim sen hala gelmedin nei merakta bıraktın bizi inş iisindir
bakalım hayırlısı canım ya bizimde sperm sayımız normaldi ama hareketlilikte sorun vardı ama artık hiç sorun yokmuş doğal yoldan kalırsınzı dediler ama kürtajdan sonar hemencik kalma ihtimali çok yüksek olduğu için korunun dediler çünkü ben çok yıprandım ilk hamile kaldığımda 47,5 kiloydum şu an 43 falanım önce kendimi bi toplayım canımm send emoralini bozma inanki olur sadece kafand asorun yapma onlar küçük sorunlar Şenizincemeşecim canın ne zaman isterse o zaman bırakırsın korunmayı bence şimdiden dillendirip kendini şartlama belki 6 ay sonra hiç korkmadan isticeksin rahat ol sadece.
bizim sorun da varikosel canım sperm değerlerini etkilemiş sayımız normal ama ileri hız biraz düşük aslında bizden çok daha az değerlerle doğal yoldan hamile kalanlar var ama kısmet işte.haziranda varikosel ameliyatı oldu eşim beklioruz ekimde kontrole gidicek düzelmişmi die ben de hep bi umut beklemedeyim.böyle işte
Kızzlar bizim 2. aşılamada tutmadı ama yola devam...
canım dr a pazartesi ikinci testten sonra gidicem zaten şuan hiçbişey çekecek durumda değilim dr u da görmek duymak istemiyorum
5 üstü pozitif gözüküyo ama benim tedavim için çok düşük bu değer
üstelik çok iyi kalitede 3 embriyo yerleşitirilmişti
hepsi 8 hücreli dedi dr
ama olmadı işte.................
çok zor ya yumurta toplama işlemim çok zorlu geçmişti benim
oanda bağırıyodum birdaha yaptırmıcam kesinlikle diye
ama işte büyük konuşmamak lazım bakalım daha neler yaşıcam nelerle karşılaşıcam
kızlar ya bu angell nerde meraktan çatlıycam valla rüyalarıam girmeye başladı rüyamda angellin 4 düzleri vardı hepside erkekti en küçüğü alıp kokluyorum ve ağlıyorum kokusu bebeğin hala burnumda galiba ben keçileri kaçırıuyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
canım dr a pazartesi ikinci testten sonra gidicem zaten şuan hiçbişey çekecek durumda değilim dr u da görmek duymak istemiyorum
hepsi 8 hücreli dedi dr
ayrederya canım sen naptın epey olaylardan uzak kaldım ben kafamı toplamdan girmeyim dedim topiğe en azından ağlama krizlerim bitti şimdilik :)
hepsi 8 hücreli dedi dr
neden yumurta toplama işlemin zor geçti acaba? anestezi vermediler mi?
veeeeeeeeee gerçekler adet oldum:)))))))))))gecikmedi diye seviniyorum en azından bu düzene girdi
bi daha ki adet tarihim 28 gün eklersek 26 -27 eylül heralde deryacım ekle canım ben daha bu listeyi çok turlicam heraldenaniknanikdelikafadulden
canım eşinde ne sorun vardı bizde aşılama yaptırıcaz bizimkidemi iki üç aşılamadan sonra olacak:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?