Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
angellliim neredesin kızz bi ses ver inş meleklerinle birliktesindir cnaım inş
aykaracım hayırlı haber alıp bizde verirsin haberini inş canım

aykara canım üzülme ALLAH hayırlısını versin ,kızlar rüyamda çok tatlı kız bebek gördüm onu emziriyordum altını değiştiriyordum o duygular o kadar güzeldiki anlatamam, tam iki sene böyle rüyalar görmekten bıktım artık bebek istiyorum kızlar ne olur ben hepinize dua ediyorum sizlerde bana dua edin Allahım en kısa zamanda tüm bebek isteyen herkese versin güzel Allah`ımın hazinesinde çok bol bol dua edelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

angellcanım nerdesin sırf senin için geldim gece gece nete hadi güzel haber ver bize allahım hayırlsını versin sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun.. eğer tutmazsa üzülme sakın her şerde bi hayır vardır.. ama ben umutluyum senden bebişlerin tutundu sana :))) kucak dolsuu sevgiler

aykaracım üzülme canım hayırlısı buymuş demekki napalım bizimde lebet bi gün olcak bebeğimiz rabbim büyük canım
angelim gelmedin inş bebeğin senledir canım

günaydınnn herkese... günaydınn ayderya ...bende baktım ama angelll dan haber yokk...aman imş..güzel haberler vericek bizee...ayyy kızlarrr ben sanki hastalanıcamm...ağrılarım var bakalımmm..hayırlısı....:kedi:

kızlar ya nerde bu angell bende çatladım valla meraktan... çalışmaya devam eden kızlar inşallah umutlarınız boşa çıkmaz... ben ara verdim bi süre zaten doktor 6 ay yasak dedi.. bakalım ben başlayana kadar topikte herkes hamile kalıp gitcek .....inşallah hepiniz bebek sahibi olursunuz öpüyorum herkesi

ah be canım.... angelcim... acımızı tatlımızı burda paylaşmayacakmıydık...
nerelerdesin... haber bekliyoruz......

incemeşecim sen artık normal yolla hamile kalabilecek durumda sın ne mutlu sana keşke ben de öyle olsam da 6 ay beklesem razıyım neyse er yada geç sağlıkla gelsin bebişlerimiz.angel dan haber yok hala çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…