- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.061
özgülcüm dr ilaca devam et diyo
bebek var ama düşük tehlikesi var diyo
hayırlısı bakalım ama kötü sonuca alıştırdım kendimi
nurdancım dualarım seninle canımözgülcüm dr ilaca devam et diyo
bebek var ama düşük tehlikesi var diyo
hayırlısı bakalım ama kötü sonuca alıştırdım kendimi
yazan yok mu??
ben hergün girip sonucumu bildiriyorum sizlerin fikirlerini almak için ama saolsunlar sadece ÖZGÜL, MAVİUMUTOLSUN,WİNDY ilgilendi mesajlarımla,cevap verdiler moral verdiler
kızlar çok teşekkür ediyorum sizlere
kanamam devam ediyo ama değer 28e yükselmişş ne düşüncem bilmiyorummafoldumben
deryaaaaaa naptın canım gelmemiştir inşallah adet alırız yakında müjdeyi.
presed alacaktım vazgeçtim hem fiyatı artmış hem de eşim kendini şartlama bekleyelim biraz diyo.
daha rahatım bu ay.hadi ayağını sürt de geç yetişelim arkandan
ya aslında gün içinde çok yoğun olmazsam kesin kk ya uğruyorum hatta topikimize bakıyorum yeni hamişler olmuşmu diye ben tekrar aşılama yaptırmadığım için çok nadir yazdım ilk aşılamadan sonra ama bundan sonra söz her girdiğimde mutlaka yazacağım inşallah hepimiz listemize hamiş olarak yazılalım en kısa sürede kıslar
bende burdayım ayrederyacım adetim düzensiz diye birşey yazamıyorum ama geçen ay ayın 16sında oldu öyle yaz istersen tedaviyede ara verdik,tüp bebek işinide erteledik
kızlarrrr yine şaşkınlıklar yaşıyorum 4 gündür adet görüyorum hem öle az falan da deil çok geliyo
ama busabah idrar testi yaptım öncekilerden koyu ikinci çizgi çıktı net görülebiliyor
noluyo bilmiorum yarın kantesti yaptırıp dra gidicem bakalım
kızlarrrr yine şaşkınlıklar yaşıyorum 4 gündür adet görüyorum hem öle az falan da deil çok geliyo
ama busabah idrar testi yaptım öncekilerden koyu ikinci çizgi çıktı net görülebiliyor
noluyo bilmiorum yarın kantesti yaptırıp dra gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?