Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özgülcüm dr ilaca devam et diyo
bebek var ama düşük tehlikesi var diyo
hayırlısı bakalım ama kötü sonuca alıştırdım kendimi

nurdan ben de buradayım canım benim de tüp tedavim yarım kalduğı için pek uğrayamadım sen de bebeişine sağlıkla kavuş canım

bu angel nerelerde ?*?

bence de hamiş kalana kadar buraya uğrayalım
vereliniortak

deryaaaaaa naptın canım gelmemiştir inşallah adet alırız yakında müjdeyi.
presed alacaktım vazgeçtim hem fiyatı artmış hem de eşim kendini şartlama bekleyelim biraz diyo.
daha rahatım bu ay.hadi ayağını sürt de geç yetişelim arkandan

nurdancım Allah sana sabır versin zor durum valla ama sabır inşallah iyi olacak herşey değerler yükselio işte azalsa düşük derdik.peki bişi sorucam doktor neden kesin bişi diyemiyo bakmıomu kese falan vardır alttan bakılsa görülür heralde.
keşke başka bi doktora görünsen

ya aslında gün içinde çok yoğun olmazsam kesin kk ya uğruyorum hatta topikimize bakıyorum yeni hamişler olmuşmu diye ben tekrar aşılama yaptırmadığım için çok nadir yazdım ilk aşılamadan sonra ama bundan sonra söz her girdiğimde mutlaka yazacağım inşallah hepimiz listemize hamiş olarak yazılalım en kısa sürede kıslar

bende burdayım ayrederyacım adetim düzensiz diye birşey yazamıyorum ama geçen ay ayın 16sında oldu öyle yaz istersen tedaviyede ara verdik,tüp bebek işinide erteledik

canım değerin yükselmeye devam ediyorsa olumsuz düşünme çünkü bebek olmasa değerin hergün 2 kat eksiliyor inşllh sağlıkla sana tutunurlar emeklerin boşa gitmez:Saruboceq::Saruboceq:

aman aman siz benim arkamdan gelmeyin. :tomato: benim uğursuz kırmızlılar dün gece teşrif ettiler ve tahmin edersiniz ki 2 gün gecikmesinin umutlu bekleyişini yaşadım. her ay olduğu gibi acaba bu ay varmıdır birşey diyerek nerdeyse tuvalette geçrdim kendimi dinledim.. ve eve gidip test yaptım tabiki hüsran.. aynı gün insan birde teyzesinin kızının ikinciye hamile haberini alınca toparlayamıyo. saklayamıyo gözyaşlarını tutamıyoo.. ağladım mafoldumben ağladımmafoldumben ağladım senağlama... olan yine kociş e oluyoo... susturmaya çalışan o teselli veren o telkin eden o sonra birde karnım belim ağrıdı masaj yapan da o...... allah ondan razı olsun........ bana kalan 2 şişik göz :1shok: ve işe geliyor olmak.........:çok üzgünüm: ve bu akşam annemlerdeyiz. :sinifsinif:
umarım şu bebek meselesi hiç açılmaz......mafoldumben

tabiki uğrayın dertleşelim.. ben hep burdayım yaşadığım olumsuzluklara rağmen.......

bende burdayım ayrederyacım adetim düzensiz diye birşey yazamıyorum ama geçen ay ayın 16sında oldu öyle yaz istersen tedaviyede ara verdik,tüp bebek işinide erteledik

hayırlısı olsun canım kararınız.. bende bahara kadar flan olmazsa tüp bebeğe geçeceğim ...allah izin verirse...

Son düzenleme:
ahhh ayrederyacım anlıyorum seni iki yıldır geciken her adette ben senin gibi günümü tuvalete geçirirdim ama nafile iki aşılama tutmadı şimdi ise tp bebek o bile olurmu bilmiyorum ve benden geç evlenip hamile olann hatta nerdeyse doğacak olan var ben de onları duydukça üzülüyorum ama rabbime karşı gelinmiyo yaa napalım inş bizimde olcak kib üzülme emi
kızlar nasıl gidiyo bakim inş herşey ii olur

deryacım canım öyle ağlamak falan yok napalım biz sorunlarımızı biliyoruz çaresini bekleyeceğiz canım benim ağlasak ta olsa hep birlikte ağlarız sorunumuz biter ama çözüm değil işte biz ocakta bıraktık korunmayı benle bırakan bi arkadaşım hemen ilk ayında kaldı çocuğu doğacak eylül 9 da napalım kısmet beklicez Allah dermansız dert vermesin üzülmeyin sakın

off offf adet oldum ulennnnnnnnnnnn gene bırakmadı peşimi hayin kırmızılar kartı yedirdi gene devre dışıyım artıkkaydirigubbakcemile3

kızlarrrr yine şaşkınlıklar yaşıyorum 4 gündür adet görüyorum hem öle az falan da deil çok geliyo
ama busabah idrar testi yaptım öncekilerden koyu ikinci çizgi çıktı net görülebiliyor
noluyo bilmiorum yarın kantesti yaptırıp dra gidicem bakalım

nurdancım yerleşme kanamsı diyolar acaba omu yaa senin adet dediğin yarın git bakalım hayır olsun sonu inş canım

nurdan cım inşallah sağlıklı bi hamileliktir güzelim sabredip beklicez dualarım seninle
özgül yeni nikin uğur getirir inşallah ve bi daha ki ay adetim geçti deyip mutlu haberi verirsin
adetim bitti benim de yeni ay umutlarım başladı hadi hayırlısı hepimize

maviumutum saol canım rabbim inş hamileyim çok şükür demeyi nasip eder sağlıkla kucaklamayıda nasip eder inş bizlerede bizde gelip burda paylaşırız canım hadi seninde umudum hep olsun canım allah ım büyük bizide güldürücek inş hep pozitif olalm böyle devammmmm

evet ilginç bi durum.. Ama böyle durumlar görüle biliyo tıpta..mesela hamilesin ama üstüne görme diye bi durum olabiliyo her ay tekrar adet kanaması olabiliyomuz az da olsa ..veya yerleşme kanamaları da çok oluyo mesela bende de olmuştu..inşallah güzel sonuçlarla dönersin bol şanslar arkadaşım..dualarım seninle...

canım güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

kızlar maalesef bu ay 10 unda regl i olmam gerekirken 5 de oldum ve hiç erken olmam ben bu ay nedense bana süpriz yaptı çok moralim kötü bu yüzden bugün reglimin 3.günü dr a gitmek ist,yorum ama eşim gitmek istemiyor benim çok üzüldüğümü görünce kafamızdan bu düşünceyi çıkaralım dedi 4 ay oldu aşılamaya 1 ay ara dedi dr bizim 5 ay olcak off canım çok sıkkın

07/9/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
nessel................................22/eylül
maviumutolsun ...................27/eylül
ayrederya...........................27/eylül
GokceRana23...................(yola devam)
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:
biteksen................................

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp hala sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp
sakinlink...........(yola devam) tüp angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp
alara1983..........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam) tüp
zero55..............(yola devam) tüp ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…