- 23 Mart 2009
- 2.163
- 163
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.081
kızlar maalesef bu ay 10 unda regl i olmam gerekirken 5 de oldum ve hiç erken olmam ben bu ay nedense bana süpriz yaptı çok moralim kötü bu yüzden bugün reglimin 3.günü dr a gitmek ist,yorum ama eşim gitmek istemiyor benim çok üzüldüğümü görünce kafamızdan bu düşünceyi çıkaralım dedi 4 ay oldu aşılamaya 1 ay ara dedi dr bizim 5 ay olcak off canım çok sıkkın
ahhh ayrederyacım anlıyorum seni iki yıldır geciken her adette ben senin gibi günümü tuvalete geçirirdim ama nafile iki aşılama tutmadı şimdi ise tp bebek o bile olurmu bilmiyorum ve benden geç evlenip hamile olann hatta nerdeyse doğacak olan var ben de onları duydukça üzülüyorum ama rabbime karşı gelinmiyo yaa napalım inş bizimde olcak kib üzülme emi
kızlar nasıl gidiyo bakim inş herşey ii olur
deryacım canım öyle ağlamak falan yok napalım biz sorunlarımızı biliyoruz çaresini bekleyeceğiz canım benim ağlasak ta olsa hep birlikte ağlarız sorunumuz biter ama çözüm değil işte biz ocakta bıraktık korunmayı benle bırakan bi arkadaşım hemen ilk ayında kaldı çocuğu doğacak eylül 9 da napalım kısmet beklicez Allah dermansız dert vermesin üzülmeyin sakın
kızlar ben geldim kimseler yok ama bide nickim değişti ozgul23 tü
ayrederyacım listede düzeltirsin olurmu öptüm
kızlarrrr yine şaşkınlıklar yaşıyorum 4 gündür adet görüyorum hem öle az falan da deil çok geliyo
ama busabah idrar testi yaptım öncekilerden koyu ikinci çizgi çıktı net görülebiliyor
noluyo bilmiorum yarın kantesti yaptırıp dra gidicem bakalım
yeni tarihim 6 EKİM canım yaz istersen ama benim yine ümidim yok bu ay hergün mü yapsak acaba kaydirigubbakcemile3 hangi güne denk gelirse artık kaydirigubbakcemile3
ayrederyacım anlatayım canım sağ üst köşede reklamve ietişim varya oraya tıklasayfa açılıyo sonra üst kısımda diğerleri die bi secenek var onu işaretle ve yanındaki kutucuğa ismimi değiştirmek istiyorum nickim değişsin die yaz ve onun altında ki kututcuğa da en az 3 tane isim yaz ve gönder de canım
canım hayırlısı olsun hakkındaki buymuş sağlıklıca bebeğine kavuşmanı temenni ederim inşallah en kısa sürede:1hug:evveeet arkadaşlar sonunda net bi sonuçla geldimmalesef iyi haberim yokbugün kan testi sonucum 4.87 çıktıyani kimyasal gebelik yaşadım ikinci kez
aslında çok çok üzülmedim hep kötüye alıştırmıştım kendimi,bian önce bu stresten kurtulmak istiyodum
şu an bomba gibiyim 1 sene aşılama tüpbebek hiçbişey istemiyorum ama doğal yoldan gelecek bebeğim inşallahhepimizin rabbim yardımcısı olsun burada birbirimize destek olalım arkadaşlara.s.
evveeet arkadaşlar sonunda net bi sonuçla geldimmalesef iyi haberim yokbugün kan testi sonucum 4.87 çıktıyani kimyasal gebelik yaşadım ikinci kez
aslında çok çok üzülmedim hep kötüye alıştırmıştım kendimi,bian önce bu stresten kurtulmak istiyodum
şu an bomba gibiyim 1 sene aşılama tüpbebek hiçbişey istemiyorum ama doğal yoldan gelecek bebeğim inşallahhepimizin rabbim yardımcısı olsun burada birbirimize destek olalım arkadaşlara.s.
sanırım depresyona girdim. dün kafam dağılsın diye yapmadığım iş kalmadı.. kendimi gündelikçi gibi hissettim.. yemek ti çamaşır dı bulaşıktı perdeleri bile yıkadım astım...
kızlar bu bayram kimseye gitmek istemiyom... gündem teyzemin kızı 2.ye hamile.. herkes şimdi konuyu ordan açıp bana bağlayacaklar...... onun için sevindim ama kıyas yapacaklar biliyorum.
offfff gitmeden de olmaz.
canım hayırlısı olsun hakkındaki buymuş sağlıklıca bebeğine kavuşmanı temenni ederim inşallah en kısa sürede:1hug:
nurdan bebişin kendisi gelecek inşallah
sanırım depresyona girdim. dün kafam dağılsın diye yapmadığım iş kalmadı.. kendimi gündelikçi gibi hissettim.. yemek ti çamaşır dı bulaşıktı perdeleri bile yıkadım astım...
kızlar bu bayram kimseye gitmek istemiyom... gündem teyzemin kızı 2.ye hamile.. herkes şimdi konuyu ordan açıp bana bağlayacaklar...... onun için sevindim ama kıyas yapacaklar biliyorum.
offfff gitmeden de olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?