Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımcım bende aynı durumdayım. canım sıkkın.. ama elimizden gelen birşey yok. bende ramazanda 2 gün önce gittim doktora herşey normal dedi.. ama eşimin gitmesi gerek zorlamak istemiyorum ilaç flan içmeyi hiç sevmez.. şu bayram bir geçsin de bende karar vereceğim ne yapacağıma.. şu kırmızılar başımıza bela....:tomato:

yeni tarihim 6 EKİM canım yaz istersen ama benim yine ümidim yok bu ay hergün mü yapsak acaba kaydirigubbakcemile3 hangi güne denk gelirse artık kaydirigubbakcemile3

bazen sabrım kalmadığını düşünüyorum. ama rabbim yine o umudu yeşertiyo içimde..
yien bir umut yine yeni bir gün... yeni bir ay.. hepimiz için hayrılısı olsun......

biraz toparladım merak etmeyin .. 2 gün gecikince umutlanmıştım ama kımızılar yüzüme yüzüme çarpınca anladım gerçekleri.. neyse önümüzdeki günlere bakalım..

kızlar ben geldim kimseler yok ama bide nickim değişti ozgul23 tü
ayrederyacım listede düzeltirsin olurmu öptüm

listede düzelttimde canım bende değiştirmek istiyorum nasıl yapacağız..... bana da bir anlatsana..

nurdan umarım tutunmaya gayret ediyorlardır.. kanamalarının anlamı budur..
allahım senin de bizim de yüzümüzü güldürsün... hayırlı haberlerini bekliyoruz.

yeni tarihim 6 EKİM canım yaz istersen ama benim yine ümidim yok bu ay hergün mü yapsak acaba kaydirigubbakcemile3 hangi güne denk gelirse artık kaydirigubbakcemile3

canım ovülosyon kullanmanı tavsiye ederim. en azından doğru günleri değerlendirdiğimizden emin olalım dimi ama... boşuna güç kaybetmeyelim... gerçi ramazan dolayısıyla bende yapmadım ama bu ay başlayacağım... boşa geçiremem günlerimi..

ayrederyacım anlatayım canım sağ üst köşede reklamve ietişim varya oraya tıklasayfa açılıyo sonra üst kısımda diğerleri die bi secenek var onu işaretle ve yanındaki kutucuğa ismimi değiştirmek istiyorum nickim değişsin die yaz ve onun altında ki kututcuğa da en az 3 tane isim yaz ve gönder de canım

benide düzenlemişsin saol canım teşekkür ederim inş yeniay yeni umut olur bize
nurdancım hayırlı haber verirsin inş canım

teşekkür ederim canım...

evveeet arkadaşlar sonunda net bi sonuçla geldimmalesef iyi haberim yokbugün kan testi sonucum 4.87 çıktıyani kimyasal gebelik yaşadım ikinci kez
aslında çok çok üzülmedim hep kötüye alıştırmıştım kendimi,bian önce bu stresten kurtulmak istiyodum
şu an bomba gibiyim 1 sene aşılama tüpbebek hiçbişey istemiyorum ama doğal yoldan gelecek bebeğim inşallahhepimizin rabbim yardımcısı olsun burada birbirimize destek olalım arkadaşlara.s.

canım hayırlısı olsun hakkındaki buymuş sağlıklıca bebeğine kavuşmanı temenni ederim inşallah en kısa sürede:1hug:

canımcım üzüldüm.. bundada bir hayır vardır .... inş. tez zamanda bebişin sana doğal yollardan gelir.....

sanırım depresyona girdim. dün kafam dağılsın diye yapmadığım iş kalmadı.. kendimi gündelikçi gibi hissettim.. yemek ti çamaşır dı bulaşıktı perdeleri bile yıkadım astım...
kızlar bu bayram kimseye gitmek istemiyom... gündem teyzemin kızı 2.ye hamile.. herkes şimdi konuyu ordan açıp bana bağlayacaklar...... onun için sevindim ama kıyas yapacaklar biliyorum.
offfff gitmeden de olmaz.

seni okadar iyi anlıyorum kii canım benim aynen öyle etrafımda okadar çok hamile ve yeni doğmuş bebek var ki ben çok kötü hissediyorum kendimi o bakışlar,teselli etmeler,daha gençsiniz demeler
offffff
of
ama neyapalım bize sabretmek düşer
en iyisin allah bilir..

kızlar ben geldim dr gittim adet oldum die kan tahlili yaptı herşey yolunda hormonların bide adet bitince histereskopi ile laparaskopi ameliyatı yapıcak inş ondada sorun çıkmaz hayırlısı ile doum kontrol hapı verdi kullanıcam bakalım ekimdede başlarız tedavie
nurdancım inş bebeklerin kendiliğinden gelir canım rabbim yüzünü güldürsün inşş hayırlısı buymuş demeki
ayrederyacım sende üzülme diyorum ama biliyon bu genelde olan bişey herkes banada söylüyo kıyaslamalar yapılıyo ama kendini soyutlayamazsın herşey bebek ile endeksleme aileni bayramda görmen seni daha mutlu edecek hem fazla iş yapma bence ağrın çok olur hamlarsın canım kib

nurdancım geçmiş olsun tatlım üzüldüm sonucuna ama olsun bi kafanı toplarsın ve inşallah kendi gelir bebişin bizimkilerle birlikte.
canım sizin sorun neydi ya ???belki bi kür ilaç falan alırsın beklerken boş durmamış olursun.
neyse canım hep söylerim en kötü sonuç bile belirsizlilten iyidir!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en azından şimdi eminsin durumdan tekrar geçmiş olsun,geçsin gitsin bebişin de çabucak gelsin...

bu ara da kızlar ben de niki mi değiştiricem ama hamile kalıym da ondan sonra umarım çok yoktur o zamana öptüm hepinizi

canım yapma böle diycem ama hepimiz aynıyız
benimde çevremde yeni bebekli okadar çok varki :1no2: ne yapalım kısmetimiz buymuş diyorum inşallah en kısa sürede bizede gelecek meleklerimizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…