- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.041
sende saol canım sizleri merak ediym die gelip bakıyom ama kimseler yok neyse artık inş hayırlı haberler almışlardır hepsi sende inş güzel haberlerini verirsin burda kib öptümcanımcım ben hergün bakıyorum sağol senden başka yazan yok.. angelde uçtu gitti.. kayıplara karıştı bu durumda kimseler uğramayacaksa bu listeyi devam ettirmenin bir anlamıda yok gibi... bunca sııntıyı beraber paylaşıyoruz ama kimse sonuçlardan haberdar etmiyo bile.. olumlu yada olumsuz bizi bizden başka kim anlarki... neyse açkçası hiç içimden gelmiyo bu sayfayı yenilemek... ama sizin hatrınız var mavimumutolsun ve sen bırakmadınız topiğii.... allah hepimizin gönlüne göre versin...
deryaa o ne demek ya bak ben hem bu ay 2 kere bildirdim adet tarihimi:))))))))))))))
angel in da geçerli bi sebebi olmalkı die düşünüyorum aklım almıyo.neyse çok üsteleyince kötü şeyler gelio aklıma karıştırmıym şimdi.
aşılama olmasa bile burdayız işte birbirimizi anlayıp kafa dağıtıyoruz.
evet ama adı güncellense gelen giden olur ama bu defa da ne die güncellenecek aşılama yaptırmıoz ki hiçbirimiz????????????
haaaaaaaaaa buldum
Doğal aşılama ile hamile kalmak isteyenler:)))))))))))))))))))
ya da
doğal aşılananlar:)))))))))))))))))))
aşılamasını evde yaptıranlar:))))))))))))))
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok güldüm
hadi umutsuz olma iyi haberlerimizi almadan bırakmıcaz burayı hamile kalalım yeni bi topik yaparız
selam kızlarrr
nasılsınız ? gelişmeler varmı ?
benim reglime 1 hafta var bakalım doğal yoldan olacakmı aylardır denizyoz ama kısmet
ayrederyam bende burdan kopamayanlardanım merak etme yanlız bırakmam sizleri ama bu angell öldürdü beni noldu bu kıza anlamadım ah dese haber verirdi yok oldu gitti kızcağız ya haber veremeyecek durumda desem ne gibi bi durum olabilir anlamadım gittifisfisfis
evet kızlar bende hamiş olana kadar buraya uğrayalım diyorum hatta geçen gün topiğ hazırlayan cornelia varya ona msj attım kk dan topik ismini yenilesin ekim yada eylülde die yapsın oda tamam bakarım demişti ama halen isimdeğişmemiş neyse geliriz buraya rabbim bu mubarek günlerde herkesin dileğini kabul etsin inşşşşş benim de adete bikaç gün kaldı bakalım olursam dr gidicem gelişmeleri yazıcam gene size öptüm
kızlar bir kadının yumurtlama günü adetinin 14. günümü olur benimki doğal yoldan olabilirde beni bilgilendirirmisiniz lütfen bide sizden dua istiyorum lütfen :Saruboceq:
kızlar bir kadının yumurtlama günü adetinin 14. günümü olur benimki doğal yoldan olabilirde beni bilgilendirirmisiniz lütfen bide sizden dua istiyorum lütfen :Saruboceq:
canımcım ben hergün bakıyorum sağol senden başka yazan yok.. angelde uçtu gitti.. kayıplara karıştı bu durumda kimseler uğramayacaksa bu listeyi devam ettirmenin bir anlamıda yok gibi... bunca sııntıyı beraber paylaşıyoruz ama kimse sonuçlardan haberdar etmiyo bile.. olumlu yada olumsuz bizi bizden başka kim anlarki... neyse açkçası hiç içimden gelmiyo bu sayfayı yenilemek... ama sizin hatrınız var mavimumutolsun ve sen bırakmadınız topiğii.... allah hepimizin gönlüne göre versin...
yazan yok mu??
ben hergün girip sonucumu bildiriyorum sizlerin fikirlerini almak için ama saolsunlar sadece ÖZGÜL, MAVİUMUTOLSUN,WİNDY ilgilendi mesajlarımla,cevap verdiler moral verdiler
kızlar çok teşekkür ediyorum sizlere
kanamam devam ediyo ama değer 28e yükselmişş ne düşüncem bilmiyorummafoldumben
canımcım laflarım sana değildi sayılı şurda 3 yada 5 kişi kaldık onu im aetmek istedim..
senin için dua ediyorum inş. yükselir değerlerin bebeklrin sıkı sıkı tutunsun sana hiç bırakmasınlar. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?