Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımmmmmmmm ağlamamak senağlama için zor tutuyorum kendimi.. çok sevindim.. hayırlısı sağlıklısı en güzeli senin olsun... bu yola birlikte baş koyduk biliyorum ki çok bekledin.. demek bu ay sana kısmetmiş.. sağlıklı kalın inş. allah dualrını kabul etti. eşinide senide kutluyorum zorlu yollardan geçtiniz.. meleğiniz sizinle.. darısı başımıza.... opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile haydi kızlar halayaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :dance::lepi:

CANIM YAAA OKUDUM ÖNCE Bİ AFALLADIM TATLIM BENİM ÇOK SEVİNDİM ÇOK DUYGULANDIM GÖZLERİM DOLU DOLU OLDUUU KUŞUM HAYIRLI UĞURLU OLSUNNN :sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::teytey:

kızlar 4.yi okudum surenin kaldı 37:))))))))))))
2 gecedir rüyamda hamileyim birinde annemle alışverişe gitmişiz dikkat et bebeğine dio annem çok sevinmiştim
dün gece de uykuya dalmak üzereydim küçük bi bebek geldi gözümün önüne sonra gözümü açtım ki uyumamışım artık uyumadan da rüya görür oldum ama bebek hiç bize benzemiodu eşim de ben de çok açık tenliyiz beyazız yani ve ikimizin bebekliği de kelmiş:))))))))))
ama bebek daha koyu tenli ve siyah saçliydı:)))))))))))))))))
hadi öptüm herkesi güzel haberler gelse ya artık ne zamandır hamiş yok
nurdan nasılsın ????????????????düzeldin mi????????????
angeeel i hiç demiyorum yine yok sanırım tutmadı da bizi nie bıraktı?????????????

mavi kıssss rüyanda bilem görmüşün kuşum yaaaa şimdi geçmişi kurcalıyomdaaaa:)))))))))))))

kızlaaaaaaaar bugün netten hamilelik hesaplayıcı yaptım yani son adet tarihimi yazdım buna göre muhtemel doğum tarihi ki eğer ve inşallah hamileysem en çok bu ay istiyorum
neyse doğum tarihi 6 haziran oluyo muş
eeeeeeee ne var demeyin ben öğretmenim yaza denk geliyo kötü aslında doğum sonrası iznim yanıyo 2 ay zaten tatilim
ama yine de en çok bu ay istiyorum
ni ye mi?????????????
6 haziran benim doum günüm yaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah ım lütfen bu ay hamiş olıym doum günüm de doğurıym:)))))))))))))))))))))))))
çoooooooooooooooooooooook mutlu oldum ya içim kıpır kıpır oldu
dua edin lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnn

bakkk Allah istediğini verdi tatlımmm

kızlarrr benimde reglime 4 gün kaldı geçen ay 10 da olmam gerekirken 5 de oldum
bu ay erken olmadım çok heyecanlıyım ilk kez ovulasyon çubuğu kullandım
tuttumu tutmadımı bilmiyorum inşallah hamileyimdir bendeeee
göğüslerin çok ağrıyor başkada bir belirtim yokkkk

kızlar mrb bende aşılama işlamlerimin sonuna geliyorum pazartesi yada salı aşılamamı olucam allahım izin verirse nolur dua edin bu 3.. ve son umarım bi sorun çıkmaz inş. allah isteyen harkeze nasip etsin o güzel ve tatlı meyveyi

cok sevındım canım..okurken gozlerım doldu...cok guzel bır duygu..
saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Allah....:Saruboceq:
Allahım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın en kısa zamanda....:Saruboceq:

canım çok mutlu aldum ALLAH tamamına erdirsin inşallah ALLAH hayırla doğmasını nasip etsin hep yüzün gülsün inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt, darısı bize du et nooooluuuuurrrrr ha bide aşılama felanmı oldun yoksa doğaldanmı morfolojiniz kaçtı

ayyy canım yaa o kadar mutlu oldum ki yaaa hayırlı olsun canım saglıkla kucakla innşşş canımmm gözünn aydınn :teytey::hooray::dance::teytey::ecrin_bebek:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::1hug:

canımmmm süperrr yaaa allah gönlüne göre vermişş inan çookkk sevindimmm..bak sabretmek erdemlikkk ...sen sonunda başardınn allah ın izniyle...o kadar zorlu mücadeleden sonraa kısmet etti y rabbim...eşini ve seni tebrik ediyorummm....ayy allah bize de nasip etsinnn...inş....çok öpüyorum seni... senin ve bebişinin durumunu sağlığını bize yaz olur muu ayrılma bir yerlereee ...merak ederim şimdi ya....:teytey:

slnn nurdancımmm ... maviumutolsuna çok sevindimm.. o kadar zorluktan sonra allah yüzünü güldürdü...inş.. cnmm bizdee bu sevinci burdan paylaşıcazz ben hep buna inanıyorumm olucak bir gün kısmet ne zamansa o zaman...sende bende burdaki herkes bebişine kavuşcakk...işte biraz sabırrr...benim işte şubata kadar olmazsa tüp bebek yapıcaz..testlerimi bu ay yaptırıcam kısmet bakalım ..inş.tüp bebek gerek kalmaz allah büyüktür.. çok öpüyorum seni

ayderya cnm slm.. sanırım link değişmişş...hayırlısı bakalımm..sen benii tüp bebek bölümüne yazz.ben bu ay testlerimi yaptırıcam eğer şubata kadar olmazsa tüp bebek yaptırıcazz..gerçi inş gerek kalmaz..sen oraya yaz benide ben bakıp bakıp kendimi alıştırmaya çalışayım.. bakrsam belki kendimi daha iyi hazırlarım..korkuyorum birazda..o yüzden tüp bebek bölümünü okumuyorum bile... çok öptüm görüşürüzzzz

evt canım umutlu uğurlu gelir diye değiştirdim nickimi.. hamiş haberini duyunca bütün kızlar döküldü topiğe... demekki bomba haber bekliyormuş herkes.. darısı başımıa bugün çok sevindim. hepimizin umuduna umut kattı maviumutolsun. allah hepimizin gönlüne göre versin... ekledim seni listeye hakkında hayırlısı olsun inş. tüpe gerek kalmadan seninde müjdeli haberini alırız..

ayy şu kız gelsede biraz anlatsa valla çok merak ettim eşine nasıl süpriz yaptı neler yaşadılar.... akşama yazar herhalde.... alkisalkisalkis

canım arkadaşlarııım çok sağolun çok duygulandım bugün doktora giittim 4 hafta a gün kesemiz göründü kalp atışı için ok erkan 2 hafta sonra gel dedi rüya da gibiyim inanamıyorum gece 10 kere uyandım teste baktım...........
Allah ım size de yaşatsın kızlar hepinize duacıyım inanın çok çalışın ve çok dua edin kızlar meryem suresini inanarak türkçesinden anlayarak okuyun öyle işte kalp atışını da görünce tam inanıcam sanırım siz de bana dua edin nolur
hepinizi çok seviyorum Allah hepinizin gönlünün muradını versin inşallah

süppppeeeeeeeerrrrrrrrrr harikaaaaaaaaaa çok sevindim canım benim ayyyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam darısı bizlere inş

canım inşallah u son olur bu ay bebişin gelirrr inşallahhhhhhhh

canımm benim tekrar tebrik ederim
ilk haberini okuyunca hemen meryem suresini okuduğun aklıma geldi
kaçgün okumuştun canım

inşallah kalp atışlarını da duycaksın opuyorumnanaktan

kalp atışlarını da duyacaksın merak etme.. allah sağlıklı hayırlı evlat versin sana...
biraz uzun yaz teyzeleri merak ediyor...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…