- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.201
kızlaaaaaaaaar merhaba bugün çok mutluyum okulum çok uzak benim 42 km kadar ama bugün görevlendirmem oldu yarın merkez okul da başlıcam geçen sene de orda çalıştım çooooooooooook sevdiğim bi okul..
yarın 1.sınıfa başlıcam o yoğunlukla hamilelik saplantısını atarım belki:))))))))))))))
bu arada hala adet olmadım korkuyorum prolaktin artmıştır die doktor yine öyle olursa gel doum kontrol hapı verelim demişti
çok korkuyorum yaaaaa
keşke bebeğim gelmiş olsa ama pek umudum yok bekleyim bakalım hadi öptüm herkesi
nurdan nerde ya gelmio hiç?????????????nurdan yine gel bizi bırakma sen de
kızlar mrb bugün yogun bi gün geçirdim dün yazmayı unuttum yadr gittim kan ve idrar vrdim tahlil yaptı sabah ögleden sonra 4 te de sonuç çıktı dr herşey normal dedi dogum kontrol hapına devam etcem adet olana kadar ayrıca göbekten yumurtaları baskılayıcı igne lucrin verdi onu vurcam bakalıma det olunca gitcez bismillah dedik tedaviye bakalım hayırlısı ilee ..bollll boll dua ilee...
bende regli tarihimi bekliyorum
heyecanlıyım çok yaa tedaviye tekrar başlıycam ama inşallah bebişim bu ay kendiliğinden gelmiş olsun
arkadaşlarrrr günaydın
dün gece çok güzel bir haber aldım :)
veda_84 arkadaşımız vardı bilirsiniz mayısda aşılama yaptırmıştı
dün gece test yaptı regli si 10 gün geçmişti ve şimdi hamişşşş
canımcım istediğin bir yer olmasına sevindim hayırlısı olsun yeni okulun yeni sınıfın.
bu arada inş. bebişinde gelir mutluluğuna mutluluk katılır.
tedavin başlamış hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin. herşeyin normal olmasına da sevindim..
hadi güzel haberler ver bize uzun zaman oldu.
ukla bir an çok heyecanlandım. sayfaları tersten okuyunca gökçerana sana cvp yazmış tebrikler flan diye. bir an sen hamişsin sandım. gönlüme öyle düştü seninde en yakın zamanda heberini alırız. hayırlısı olsun. arkadaşın için çok sevindim. darısı isteyen herkesin başına..
canlarım ağlayarak yazıyorum bugüz okuldan gelince idrar testi yaptım kıpkırmızı hemen çıktı
sonra bi arkadaşımı aradım hastaneye gittik kan testi sonucum 2609 kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ben hamileyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüya gibi tam da ameliyattan 3 ay sonra inanamıyorum eşimin haberi yok süpriz yapcam akşama
darısı size canlarım hepinizin haberlerini duyucaz inşallah bana çok dua edin herşey yolunda gitsin
çok şaşkınıııııııııııııııııııııın
hepizi çoooook seviyorum
desteklerinize çooook teşekkür ederim yine burda olucam
öptüm herkesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?