Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nurdan cım meryeem suresine başlamıştım türkçesinden anlayarak okuyodum sanırım 10 dda falan kaldım 41 e tamamlayacaktım şimdi başlıcam tekrar okumaya bi de 707 kere ya varis diye tesbih çektim vakit buldukça

duaları edin çalışmaktan ve kürlerden de vazgeçmeyin ben k.boynuzu kürüne çok inanmıştım...

iyi dilekleriniz için çok sağolun aileler bilmiyo daha kalp atışını bekleyelim dedik ama daha koca 2 hafta var...
namazda dua edicem hepinize aramızda kalsın ama özellikle bu topiktekilere:))))))))))))))))))))))

cnm tüm duaların için çok teşekkür ederizz..allah kucağına almayı da nasip etsin inş...
sen yazmışsın ya keçi boynuzu kürü diye..nasıl bişey o..ben sade yedirmiştim eşime...kür derken nasıl yapılıyorrr... ayyy bu sene inş herkes hamiş kalırrr..sen şimdi eminim çok heyecanlısındır ben bile heyecan yaptım yaa senin adına çok sevindim...birde nurdanla ayderyayı hamiş görsemm süper olcakkkkk...... çok öptümm görüşrüzz yine..

mavi umutolsun canım senin adına çok sevindim allah tamammıan erdirsin.kucak dolusu sevgiler...

kızlar ben çok korkuyorum ya bugun kürtaj olalı 53 günüm hala tık yok bende adet olmadım doktorumu aradım pazartesi gelin gebelik testi yapalım dedi ben ne yapacağım şimdi ya hamileysem ilk defa hamileyim diye korkuyorum ne psikoljim nede bedenim gebeliği kaldıracak durumda valla bu ay isteyene versin allahım ben istemiyorum pazartesi gelince yazarım ben size sevgiler

canım allah kabule tsin tüm dualarını. tez zamanda hayırlı haberler alırsın inş.
burda sabırsızlıkla bekliyoruz. aramızda büyür gider......:)

canımcım inş. allah hepimize nasip eder... valla maviumutolsundan sonra bir kez daha coştum.. kısa zamanda olacak bende istiyorum. hepimiz birden hamiş olacağız inş. sabredenler bir bir muradlarına ediyorlar... sana keçiboynuzu kürünü anlatayım.
bende yapıyorum eşime. taze olacak dikkat et.. kaynamış yaklaşık 2 bardak suya 6-7 tane k.boynuzunu kırı atuyorsun 3 dk. kaynatıyorsun kapağı kapalı 20 dk beklet. içindekileri süz.. iki bardağa böl. biri sabah aç karnına diğer yatmadan önce içir. her gün taze yapılacak. bir hafta kadar sabah akşam sonra 3 ay kadar sadece gece yatmadan önce... allahım şifa versin inş. bende yapıyorum... görüşmek üzere..

kızlar acil yardımcı olun bana ,ben adetimin üçüncü günü şehir dışına çıkıyorum 2 gün malesef ,bu ayda aşılama yaptıracaktım doktora üçüncü günü mecbur kontrole gitmekmi zorundayım, eğer bu ay olmazsa gelecek ayda bayrama denk geliyor açık olmaz hastaneler ne yapıyım yardım edin lütfen

Son düzenleme:
canım inan okuyunca ağladım şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorummm
Allah Razı olsunn

arkadaşlar herkese allah hayırlı evlatlar nasip etsin.benim ilk aşılama tedavim. 1. çocuktan sonra 5 yıl korunduk ama 2 yıldır istiyoz olmuyor eşim tedavi gördü ama yinede olmadı .acaba benim durumumda olan arkadaş varmı aranızda .yani ilk çocuktan sonra hamile kalamayan.

hayır yok herhalde hepimizinki ilk olacak inşallah

slm kızlarrrrr nasılsınız bakalım bugün adet günümdü halen olmadım bakalım lucrin yani gine baskılayıcı kullanıyorum ondan öncede dr dogum kontrl vermişti galiba adetimi uzatıcak adet olunca gidicem diger igneler için inş erkn gelirde daha çok stres olmam

canım bende aşılama olucamda tam adetimin üçüncü günü şehir dışında oluyorum adetimi uzatıcı ilaç içsem olurmu yada doktora gidip konuşsammı ne dersin bu ayın boş geçmesini istemiyorum en kötü olanı ise sadece 2 gün gidiyorum ve o zamanda 3. güne denk geliyorsenağlama

tatlım bu kadar kasma kendini bende aşılma günlerimde böyle sıkıntılar cektim ama yinede başarısız oldu eğer böyle bi sıkıntın varsa...bedenen ve ruhen müsait olan zamanlarında aşılamnı yaptır sonuçta para ve zamanla yarışıyoruz...

mrb canım ben şuan tüp bebek yaptırıyorum bu sayfaya çoktandır geldigim için haberdar ediyorum ama iki negatif aşılamam var öncelikle eger işin çok önemmli degilse iptal et gitme önemli ise dr unu ara adetin 2. günü git benim dr hep ikici günü çağırıyor hormon testlerimi yapıyor bunu konuş istersen ama olmaz dersede ilaç işini sor canım kimileri kuallnıyo dr la görüşüp uzatıcı hap alıyı sen bilirsin yada bi ay daha bekle canım boll şanss
veee kızlarrrr gelelim bana bugün adet oldum yarın için randevu aldım bakalım yeni yola geçiş yaptım rabbim yardımcım olsun aminnnnnn:Saruboceq:

teşekkür ederim canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…