- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.241
nurdan cım meryeem suresine başlamıştım türkçesinden anlayarak okuyodum sanırım 10 dda falan kaldım 41 e tamamlayacaktım şimdi başlıcam tekrar okumaya bi de 707 kere ya varis diye tesbih çektim vakit buldukça
duaları edin çalışmaktan ve kürlerden de vazgeçmeyin ben k.boynuzu kürüne çok inanmıştım...
iyi dilekleriniz için çok sağolun aileler bilmiyo daha kalp atışını bekleyelim dedik ama daha koca 2 hafta var...
namazda dua edicem hepinize aramızda kalsın ama özellikle bu topiktekilere:))))))))))))))))))))))
nurdan cım meryeem suresine başlamıştım türkçesinden anlayarak okuyodum sanırım 10 dda falan kaldım 41 e tamamlayacaktım şimdi başlıcam tekrar okumaya bi de 707 kere ya varis diye tesbih çektim vakit buldukça
duaları edin çalışmaktan ve kürlerden de vazgeçmeyin ben k.boynuzu kürüne çok inanmıştım...
iyi dilekleriniz için çok sağolun aileler bilmiyo daha kalp atışını bekleyelim dedik ama daha koca 2 hafta var...
namazda dua edicem hepinize aramızda kalsın ama özellikle bu topiktekilere:))))))))))))))))))))))
cnm tüm duaların için çok teşekkür ederizz..allah kucağına almayı da nasip etsin inş...
sen yazmışsın ya keçi boynuzu kürü diye..nasıl bişey o..ben sade yedirmiştim eşime...kür derken nasıl yapılıyorrr... ayyy bu sene inş herkes hamiş kalırrr..sen şimdi eminim çok heyecanlısındır ben bile heyecan yaptım yaa senin adına çok sevindim...birde nurdanla ayderyayı hamiş görsemm süper olcakkkkk...... çok öptümm görüşrüzz yine..
canım inan okuyunca ağladım şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorummmnurdan cım meryeem suresine başlamıştım türkçesinden anlayarak okuyodum sanırım 10 dda falan kaldım 41 e tamamlayacaktım şimdi başlıcam tekrar okumaya bi de 707 kere ya varis diye tesbih çektim vakit buldukça
arkadaşlar herkese allah hayırlı evlatlar nasip etsin.benim ilk aşılama tedavim. 1. çocuktan sonra 5 yıl korunduk ama 2 yıldır istiyoz olmuyor eşim tedavi gördü ama yinede olmadı .acaba benim durumumda olan arkadaş varmı aranızda .yani ilk çocuktan sonra hamile kalamayan.
slm kızlarrrrr nasılsınız bakalım bugün adet günümdü halen olmadım bakalım lucrin yani gine baskılayıcı kullanıyorum ondan öncede dr dogum kontrl vermişti galiba adetimi uzatıcak adet olunca gidicem diger igneler için inş erkn gelirde daha çok stres olmam
canım bende aşılama olucamda tam adetimin üçüncü günü şehir dışında oluyorum adetimi uzatıcı ilaç içsem olurmu yada doktora gidip konuşsammı ne dersin bu ayın boş geçmesini istemiyorum en kötü olanı ise sadece 2 gün gidiyorum ve o zamanda 3. güne denk geliyorsenağlama
mrb canım ben şuan tüp bebek yaptırıyorum bu sayfaya çoktandır geldigim için haberdar ediyorum ama iki negatif aşılamam var öncelikle eger işin çok önemmli degilse iptal et gitme önemli ise dr unu ara adetin 2. günü git benim dr hep ikici günü çağırıyor hormon testlerimi yapıyor bunu konuş istersen ama olmaz dersede ilaç işini sor canım kimileri kuallnıyo dr la görüşüp uzatıcı hap alıyı sen bilirsin yada bi ay daha bekle canım boll şanss
veee kızlarrrr gelelim bana bugün adet oldum yarın için randevu aldım bakalım yeni yola geçiş yaptım rabbim yardımcım olsun aminnnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?