Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar gökçe rana bebişlerin hayırlı olsun canım sende belirti olacağını sanmıyorum güzelim çünkü döllenmiş embriyo koyuyolar o aşamalrı dışarda geçiriyo bebişlerin :) belirti yok diye üzülme sakın hayırlısı olsun canım bebişlerin inş tutunur sana öpüyorum herkesi kucak dolusu sevgiler

hayırlı günler kızlar
aleynacım ignelerin hayırlı olsun canım inş melegin gelir sana inşş
incemeşecim saol canım inş öyle olur belirtisiz hamile kalanlardan olurum rabbim hepimizi sevindirsin inşş.. sen nasılsın neler yapıyosun kib
kızlar herkese güzel bi hafta sonu diliyorum öptüm hepiniziii

SELAMM KIZLAR SıTE ÇOK yavaşlamış yaa yazamıyorum bişey
gökçerana canım hadi şafak 4.... çok az kaldı halay çekmemize innşşş
benim umudum bu ay da kalmadıı sivilcelerim çıktı malseff aralıkta bütün umudum

21/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI--------------------------------------------------
blue_eye........................ hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll............................. 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59...................... 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla............................... 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35.......................... 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59........................... 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya............................. 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse...................... 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati............................... 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621.................. 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ................... kendiliğinden geldi meleği (01.10.09)
ukla................................... 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985....................... 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
DamlaUmut........................yola devam
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam) tüp 5 KASIMM SONUÇ BEKLİYORUZZZZZ
nessel..............(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp
ozlemm48...........(yola devam) tüp tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

kızlar site çok ağır. işyerinden de giremiyorum artık. hangi sitelere girdiğimizi takip etmek için yeni bir program almışlar... gökçerana hayırlısı olsun.. hayırlı haberlerini bekliyoruz. evden fırsat buldukça giriyorum.. hepinizi özledim maviii yiğenimize iyi bak... öptüm hepinizi... gribe karşıda dikkatli olun kızlar...

03/11/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: kendiliğinden geldi meleği (01.10.09)
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: :hooray: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
DamlaUmut........................16/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp
ozlem82do........(yola devam) tüp
mavioje.............(yola devam) tüp şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp
GokçeRana23...(yola devam) tüp ....5 kasım bekliyoruz....
nessel..............(yola devam) tüp
fatmaozkan.......(yola devam) tüp
ozlemm48...........(yola devam) tüp tedavisi devam ediyor. hayırlısyla..

Son düzenleme:
kızlar mrb nasılsınız çoktandır topiğe giremiyorum listeye şöyle bi göz attım ama bi coşku yok neden kızlar yaa hadi coşturun listeyi damla umut naptın inş sanada kasım ayı uğurlu gelir bitanem bu arada dün dr a gittim ilk muayenemizi olduk bir sürprizle karşılaştım ultrasonda ikizlerim olucakmış:teytey: duyunca inanamadım nedense hep tek bebeğe yoğunlaşmışız oda olursa diye bide bu durum olunca kendimide hazır hissetmeyince baya bi sürpriz oldu bizim için inş allahım isteyen herkesin gönlüne göre verir yüce rabbim duaları geri çevirmez

canım ben hafta sonuna inşallah aşılama yaptırıyorum bugün 7. iğnem yumişlerin biri büyümüş diğeri onun yarısıymış bakalım ne olacak hayırlısı

slm kızlar gökçerana az kaldı bakalım inş güzle haberlrini duyarız kızlar ben hal aadet olmadım o kırmızıları görmek için neler vermezdim yaaaaa etrafınızda hiç benim gibi olan varmı ne olur cevap verin kürtajdan sonra 3 ay adet göremeyen varmı haber bekliyorum yazın lütfen olurmu

deryacım canım benin iyi bakıyorum merak etme,ayrıca hep dualarımdasın
gökçe rana hadi sabırlı bekleyiş bitiyo hayırlısıyla güzel haberler alıcaz
boncuuuuk ne güzel ikiz annesi:))))))))))))))))))hayırlı sağlıklı gelirler inşallah

hepinizi çoooook öpüyorum kıslaaar grip var ama olsun ben öptüm yine deee:)))))))))))))))9

kızlar mrb nasılsınız bakalım evet benim günlerim azaldı test için korkuyorum ama rabbim büyük belirtim fazla yok ama hayırlısı rabbim ol demiştir inşş kızlar dua edin bana olurmu hepinizi çok öpüyorum
boncukcum ne güzel bi haber rabbim sana bagışlasın darısı bana ve diger isteyen tüm kızlara olsun inş aminnnnn

hayırlısı olsun inş... ikizler süper... allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inş. rahat bir hamilelik geçirirsin. bizim içinde dua et inş. dediğin gibi bekleyen herkes kasımda patlama yapar... haberler peş peşe gelir...:Saruboceq:

mavimumutolsun iyi bak kendinede bebişede senin sorumluluğun büyük o hepimizin yavrusu sayılır.. dualrın içinde sağol inş. tez zamanda peşinizden geliriz. sıra gökçeranada az kaldı erken test yapma canımcım. hayırlısı allahtan... hadi az kaldı coşalım....opuyorumnanaktan

inş. bir an önce olursun zor dur tabiki olmaması bir kaç gün geçiyo da deliriyoruz sen ne yapacaksın.. doktorun normal mi dedi...? allah gönlüne göre versin.

canım ben hafta sonuna inşallah aşılama yaptırıyorum bugün 7. iğnem yumişlerin biri büyümüş diğeri onun yarısıymış bakalım ne olacak hayırlısı

hayırlısı olsun canım aşılaman hiç stres yapma sakin ol bol bol dua et... sonrada yorma kendini yat dinlen.. öptüm kendine dikkat et 15-20 gün sonra hayırlı haberini duyarız inş.

teşekkür ederim canım moral veriyorsun bana inşallah hayırlı haberleri veririm size bana bol dua edin lütfen:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:zemuszemus

günaydın kızlar
beklediğim kırmızılar nihayet geldi bugün doktora gidiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz..Tedavim hayırlısıyla sonuçlanır inşallah..hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…