- Konu Sahibi cornelia35
-
- #4.461
kızlar mrb nasılsınız çoktandır topiğe giremiyorum listeye şöyle bi göz attım ama bi coşku yok neden kızlar yaa hadi coşturun listeyi damla umut naptın inş sanada kasım ayı uğurlu gelir bitanem bu arada dün dr a gittim ilk muayenemizi olduk bir sürprizle karşılaştım ultrasonda ikizlerim olucakmış:teytey: duyunca inanamadım nedense hep tek bebeğe yoğunlaşmışız oda olursa diye bide bu durum olunca kendimide hazır hissetmeyince baya bi sürpriz oldu bizim için inş allahım isteyen herkesin gönlüne göre verir yüce rabbim duaları geri çevirmez
deryacım canım benin iyi bakıyorum merak etme,ayrıca hep dualarımdasın
gökçe rana hadi sabırlı bekleyiş bitiyo hayırlısıyla güzel haberler alıcaz
boncuuuuk ne güzel ikiz annesi:))))))))))))))))))hayırlı sağlıklı gelirler inşallah
hepinizi çoooook öpüyorum kıslaaar grip var ama olsun ben öptüm yine deee:)))))))))))))))9
kızlar mrb nasılsınız bakalım evet benim günlerim azaldı test için korkuyorum ama rabbim büyük belirtim fazla yok ama hayırlısı rabbim ol demiştir inşş kızlar dua edin bana olurmu hepinizi çok öpüyorum
boncukcum ne güzel bi haber rabbim sana bagışlasın darısı bana ve diger isteyen tüm kızlara olsun inş aminnnnn
slm kızlar gökçerana az kaldı bakalım inş güzle haberlrini duyarız kızlar ben hal aadet olmadımo kırmızıları görmek için neler vermezdim yaaaaa etrafınızda hiç benim gibi olan varmı ne olur cevap verin kürtajdan sonra 3 ay adet göremeyen varmı haber bekliyorum yazın lütfen olurmu
canım ben hafta sonuna inşallah aşılama yaptırıyorum bugün 7. iğnem yumişlerin biri büyümüş diğeri onun yarısıymış bakalım ne olacak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?