Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş. bir an önce olursun zor dur tabiki olmaması bir kaç gün geçiyo da deliriyoruz sen ne yapacaksın.. doktorun normal mi dedi...? allah gönlüne göre versin.
yok canım ya normal değilmiş doktorda korkuyo benim gibi rahim yapışıklığından valla benim başıma gelenler şu topikte kimsenin başına gelmedi halinize şükredin

duygucumm tebrikler canım çok sevindim senin adına
özlemm tedavin hayırlı olsun canım
ince meşe sabır canım haklısın insan çok yıpranıyo ama elimizden başka bişey gelmiyo işte sabır ve dua..

ben de dün doktordaydım kızlar herşey güzel gidiyor şimdilik..Pazartesiden cumaya kadar hormon tahlillerim ve yumurta takibim yapılacak eğer herşey yolunda giderse diğer p.tesi de yumişlerim toplanacak bir-iki gün sonrası da emriyolar yerleştirilecek..ınanın çok heyecanlı ve bi o kadar da umutluyum dua edin kızlar hayırlısıyla bu sefer bebeğime kavuşayım..Allahım herkese çok uğraştırmadan mucizelerine kavuştursun:Saruboceq:

kızlar benim de adetime 3gün kaldı adet sancılarım sivilcelerim hepsi varr:1no2:malesef yine olmadı aşılama negatif tüpbebek negatif ama insan yine de her ay ümitleniyo
Allahım bize yardım et:Saruboceq::a015:

kızlar lütfen acil cevap verin benim doktorum rahim filmi istemedi gerek yok bu ay gebelik olmazsa gelecek ay film çektiririz dedi kafam iyice karıştı onun mecbur çekilmesimi gerekiyordu oooffffff çok stres yaptım şimdi

gökçecim çok üzüldüm canım..ne yapalım hayırlısı böyleymiş demekten başka yapacağımız bişey yok inşallah meleğin çok bekletmeden annesine gelir..

ooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gökçe rana canııım geçmiş olsun kendi gelip süpriz yapsın bebişin inşallah üzüldüm çok((((((((((((

özlem hayırlı olsun tedavin inşallah iyi haberler alırız

kızlar lütfen acil cevap verin benim doktorum rahim filmi istemedi gerek yok bu ay gebelik olmazsa gelecek ay film çektiririz dedi kafam iyice karıştı onun mecbur çekilmesimi gerekiyordu oooffffff çok stres yaptım şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

canım rahim filmi olmadan senin ne durumda olduğunu nasıl anlasın sen yinede bi film çektir bence olmazsa dr unu değişti r bana para için yapıyormuş gibi geldi... sanki az paralar döküyoruz

kızlar hayırlı cumalar hepinize
güzel tesellileriniz için sagolun üzüldüm ama napalım yapıcak bişey yok rabbim 10 tane yumurtanın hiçbirine 5. güne gitme iznini vermiyosa demekki kısmetimde yokmuş vakti zamanı gelmemiş insanoglu umut ediyor olur die ama ol demezse rabbim hiçbirşey olmuyor biraz ara vermek bana ii gelicek daha sonra belki denerim ama istanbul yada ankara da hem kendimi toparlamam hemde durumumuzu d
zeltmemiz gerek desteginiz için hepiniz sagolun arada durumunuzu ögrenirim sizlerden ögrenecek çok şey var kib öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…