- Konu Sahibi cornelia35
-
Angeel bende konaylıyım antalya ya gelin oldum konyamı çok özlüyorum bütün ailem orda ben 4 yıllık evliyim iki yıla yakın korundum sonra olmdı bebeğim tedaviye başladım 4ay sonra hamile kaldım iki aylıkken düşdü 8 ay geçdi yok oakda aşılma yaptırdım tutmadı martda yaptıracakdım tek yumurtam oluşmuşdu nisan da tekrar yapılcak ama benim hiç ümidi kalmadı artık ovittirel dediğin iğne canım yumurtanı çatlatıyoadetin 12ci günü yaptırıyosun allah hepimizin yardımcısı olsun
selam kızlar hoşgeldınız benı yanlız bırakmadıgınız için teşekkür ederım hepinize hepimizn aşılaması hayırlı olur ve inş son asılamalarımız olurr.ben bı adet olmadım olsamm neyın ne oldugunu anlıcam cok heyecanlıyım umarım sonuc hepimiz için güzel olur haydın liste yapalımm...beter ablacım inş senınde son asılaman olur bıda gerek kalmas...zerocum umarım hamılesındır de ikincisine gerek kalmaz..renocum umudunu kesme cnm umarım biran önce gelır melegınangelcım ne zaman adet tarıhın benım 1ine kadar olmam gerekıor umarım bıran önce gelırde bebişime yaklaşırım allah yarımcımız olsun..:CüvCüv::ecrin_bebek: ..
LİSTEMIZZZZZ kaydirigubbakcemile5
angeeeeel87
RENO
BTRKLC
zero55
Angeeeel sağol canım iyi dileklerin için ama sonuç negatif.Dayanamayıp kanda baktırdım sonuç 1,7.Nisan listesinde varım yani.Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin
selam angeeeel ben göbekten iğne kullanmadım ama çok acımadığını kendi iğnesini kendi yapanları bile duydum.ben klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi pregnly aşılamam da 205 tl özel hastane de oldu ilaçları emekli sandığı karşıladı.ama değişiyo aşılama da fiyatlar hadi inşallah herşey güzelce hallolut
amın canım ıns bugun esımın sperm tahlılını bı baska kadın dogumcuya daha gosterdım enfeksıyonu yok edemıyoruz dıye esın bevlıyeye gozuksun dedı varısektomı amelıyatı varmıs yanlıs hatırlamıyosam o falan gerekebılır dedı esım yazları santıyede oluyo ne yazıkkı kımsenın de haberı yok tedavı gordugumuzden ama ben once bır asılamayı denemek ıstıyorum ıns bevlıyecıye falan gerek kalmadan haberını alırız bebısın
zero sen de mi burdasın nasıl iyisin dimi?
canını sıkmak istemem ama varikosel ameliyatı olması gerekebilir benim elimdede aynı sorun vardı ameliyat oldu ancak hala sperm hareketliliği yükselmedi.(ameliyat olalı 1 yıl oldu)biz deartık beklemek istemedik aşılama denedik ama sperm hareketliliği düşük olduğundan tutmama ihtimali yüksekti ki zaten tutmadı
canını sıkmak istemem ama varikosel ameliyatı olması gerekebilir benim elimdede aynı sorun vardı ameliyat oldu ancak hala sperm hareketliliği yükselmedi.(ameliyat olalı 1 yıl oldu)biz deartık beklemek istemedik aşılama denedik ama sperm hareketliliği düşük olduğundan tutmama ihtimali yüksekti ki zaten tutmadı
bizde de ileri hareket %15 işte yavaş ta hatırlamıorum toplam hareketli %30 falandı heralde aşılamada %5o hareket elde ettiler benim de ihtimal düşük yani artık eşim gidip tedavi olcak daha çok sabır yani hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?