Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bende 3 yıllık evıyım bır bucuk yıla yakın korunduk ama kasım 2007 den berı korunmuyoruz rahımde sekıl bozuklugu varmıs amelıyat oldum ocak ayında hıstereskopıyle 2 ay gectı hala bebıs yok ((.adetım 8 ınde baslıyo canım allahım bızlere de nasıp eder ıns o duyguyu

mavıumutolsun hayırı haberlerını beklıyoruz ıns arkadaslar dualarımızı eksık etmeyelım bırbırımızden cok zor bı surec gercekten allah sabır versın hepımıze ıns cekecegımız sıkıntıları bebıslerımızın hberını alınca unuturuz

Angeeeel sağol canım iyi dileklerin için ama sonuç negatif.Dayanamayıp kanda baktırdım sonuç 1,7.Nisan listesinde varım yani.Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin

Angeeeel sağol canım iyi dileklerin için ama sonuç negatif.Dayanamayıp kanda baktırdım sonuç 1,7.Nisan listesinde varım yani.Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin

cnm seın ılk asılaman mıydı gobekten yapılan ıgnelerde acı oluyo mu bana fostımol ısımlı ıgne verdı pazartesı rapor cıkartıcam bakalım hayırlısı bırde ne kadara mal oluyo asılama bılgınız var mı

selam angeeeel ben göbekten iğne kullanmadım ama çok acımadığını kendi iğnesini kendi yapanları bile duydum.ben klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi pregnly aşılamam da 205 tl özel hastane de oldu ilaçları emekli sandığı karşıladı.ama değişiyo aşılama da fiyatlar hadi inşallah herşey güzelce hallolut

amın canım ıns bugun esımın sperm tahlılını bı baska kadın dogumcuya daha gosterdım enfeksıyonu yok edemıyoruz dıye esın bevlıyeye gozuksun dedı varısektomı amelıyatı varmıs yanlıs hatırlamıyosam o falan gerekebılır dedı esım yazları santıyede oluyo ne yazıkkı kımsenın de haberı yok tedavı gordugumuzden ama ben once bır asılamayı denemek ıstıyorum ıns bevlıyecıye falan gerek kalmadan haberını alırız bebısın

evet angeeeel bende göbekten iğne vurulmadım klomen kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum aynen maviumutolsun gibi yani.ayrıca ilk aşılamamdı.özelde oldum 150 tl ilaç-iğne ücreti yok tabi,birde muayene ücreti okadar,

canını sıkmak istemem ama varikosel ameliyatı olması gerekebilir benim elimdede aynı sorun vardı ameliyat oldu ancak hala sperm hareketliliği yükselmedi.(ameliyat olalı 1 yıl oldu)biz deartık beklemek istemedik aşılama denedik ama sperm hareketliliği düşük olduğundan tutmama ihtimali yüksekti ki zaten tutmadı

aaaah aaah bizde de aynı sorun ama daha eşim muayne olmadı sonucu alalım gitcek kaçtı canım sizin hareket ilaçla falan yükselir diolar yükselmedi mi

canım zor bı amelıyat mı bu bızm sperm hareketlılıgınde falan sorun yok ama yuvarlak hucre sayısı tedavıye ılk basladıgımızda 4 mılyondu sımdı sayı 3 e dustu sorun orda kafam allak bullak bu haldeyken de nasıl asılama tutacaksa stresden sıkıntıdan o da tartısılır tabı

AMELıYAt zor değil merak etmeyin bir müddet dinlenmesi ağır kaldırmaması gerek,ancak ameliyat sonrası a çaba gerektiren bir süreç.Bızde sayı yükseldi 40 milyon sayısı iyi sayılır.Ancak hareketlilik düşük %15 civarı toplam hareketlilik,onu 1 yıldır onca ilaç kullandı artıramadık.ilaçlarla vakit kaybetmek istemedim aşılama yaptık ama bilmiyorum bu sayılarla başarılı olacakmıyız.

canım ızımde hareketlılık %65 a kategorsı %20,b %30 hareketsız ıse%15.tedavıye ılk basladıgımızda %5 dı a kategorısı bakalım sabırla beklemekten baska carem yok zaten ((

bizde de ileri hareket %15 işte yavaş ta hatırlamıorum toplam hareketli %30 falandı heralde aşılamada %5o hareket elde ettiler benim de ihtimal düşük yani artık eşim gidip tedavi olcak daha çok sabır yani hepimize

sizin değerler düşük değil bizim o aşamaya çıksaydı doğal yollarla bile hamile kalabileceğimi düşünürdüm.Belki de ameliyet olması bile gerekmez canım sıkma canını.

canım kecı boynuzu kuru mu ne varmıs onu deneyecegım bırde asılama tutmazsa o yolla hamıle kalan bı kac tanıdık var 2 ay sonunda dogal yolla olur ama zor dedı dr bu da bızım ımtıhanımız sanırım

canım a kategorısı ıle b kategorısının toplamı %50 olması gerekıyo dedı drum o rakamı da 4 aylık tedavının sonucunda elde ettık bı ton antıbıyortıkle dun de asılama dedı

işte bize de o yol görünecek heralde 7 nisanı bekliym de gitcek eşim inşallah çok uğraştırmaz bizi bebişler

kızlar kafanızı sısırdım sızınde :S ama bısey daha sorcam esımın sperm sayısı 21 mılyontotal sayı 63 bu degerler normal mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…