Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasıl yani total 21 mil. mu yoksa 63 mü heralde total 63 tür 1cc de 21 milyo dur di mi 1cc de 20 mil.sınır ama hareket te önemliymiş zaten sizin harekette iyiydi bence aşılamada şans yüksek.o milyonlarcadan 1 tanesi yetecek ama işte.........inşallah olacak arkadaşım

total sayı 63 canım. ıns benım yumurtalara kosarak gıderler :) ikiz bıle olsa razıyım ınan bu stresı allah dusmanımın basına vermesın rabbım herkese tattırır o duyguyu ıns.esımın halsının gelını dogum yaptı 1 ay once ılk asılamalarında tuttu bakalım bız ne yapacagız kucagında bebekle gordukce ıcım sızlıyo acaba benım de olacak mı boyle dıye ınat yaparmıs gıbı de mıllet o cocugun basında kımseye bellı de edemıyorum bılmelerını ıstemıyorum tedavı oldugumuzu ama psıkolojım bozuldu bu seferde

bend e söyledim kiseye seni çok iyi anlıyorum inşallah bizim de olur artık bol bol dua edicez senin şansın yüksek bence psikoloji önemli düşünmeyin diyolar ama olmuyo düşünmeden canım ben çıkıyorum sonra görüşürüz artık iiii geceler

selam arkadaşlar benimde önümüzdeki hafta ikinci aşılamam yapılacak.bugün doktora gittim.iğnemin dozunu yükseltti.bilmiyorum bu seferde olmazsa tüp bebeğe yönlendirecek
allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

ii gecelr canım aeo

ayyy gidemedim ya ilkkad siz de sorun neydi canım tutmayan aşılamanda belirtilerin varmıydı sonuç bekliorum da inşallah tutar bu defa

amın canım allah yardımcımız olsun canım ıgneyı gobekten mı oluyosun benımde adet tarıhım 8 nısan 3.gunu el dedı fostımon ve ovıtrelle dıe ıgn verdı hayırısı artık

inşallah hepimizin güzel haberini alırız göğüs ağrım var çok korkuyorum adet olcam diye ben de duacıyım canım benim inşallah hamileliğimizi de paylaşırız böyle

aslında ne benim ne eşimin bir problemi yok.bütün testlerimiz temiz çıktı.ilk aşılamamda sırt ve bel ağrılarım çok oldu.ve kendimi hamile kalacağıma çok inandırdığım için mide bulantılarımda oldu.ben puregon iğnesi kullanıyorum karından kendim yapıyorum.

ılkkadcım acı falan olyo mu ıgne yaparken :S.acaba asılama ıcın kısa kadar beklesem mı daha yasımda kucuk dıyorum bı yandan bı yandan da o mınıcık ucızeye bı an once sahıp olmak ıstıyorum allahım yardımcımız olsun

şeker hastalarının insülin iğnelerini bilirmisin?onun gibi bir kalemi var.normal bildiğimiz iğnelerden değil.hiç acı falan olmuyor.senin bütün testlerin yapıldımıki daha yaşım küçük diyosunda.sizin ne probleminiz var

yapıldı benım rahımde perde vardı onun ıcın ocakta amelıyat oldum onun harıcınde bende bı sorun cıkmadı esımde yuvarlak hucre sayısı 4 mılon 4 aydır tedavıyle 3 mılyona dustu bu enfeksıyonla normal gebelık zor dedı 21 yasındayım henuz .dun asılama yapacagız bu ay dedı bakalım ıns hayırlısıyla tutar

canım bence hiç erteleme bende çok erteledim uğraşıp duruyorum bu benim sana tavsiyem.bak bizim hiçbir problemimiz yok ama gene olmuyor.

valla ne olursa olsun asılamayı bı denıycem korunduguma bıle pısmanım 1.5 yıl sımdıkı aklım olsa (.zaten korunmasamda olmayacakmıs :S

allahtan ümit kesilmezmiş.elbette onun kararladığı bi vakit var.ama o vakit bi an önce gelsin artık.ben bu strese daha fazla dayanamayacağım

ben 30 yaşındayım. 5 senelik evliyim 3sene kendi çapımızda korunduk.bak şimdi uğraşıp duruyoruz

allahım ıns nasıp edecek o meleklerınden bızlere de dun dr a gıttım bayanın bırı 4.kurtajı ıcın gelmıs ey buyuk allahım dedım bızlere aratırsın onlara verıyosun verdıgının kıymetını bılmıyolar

bende çok kızıyorum o kürtaj yaptıranlara.bizler arıyoruz onlar kürtaj yaptırıyorlar.yüce rabbim hepimize nasip etsin.sana iyi geceler.daha sonra inşallah görüşürüz.hayırlı haberlerni bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…