- Konu Sahibi cornelia35
-
valla ne olursa olsun asılamayı bı denıycem korunduguma bıle pısmanım 1.5 yıl sımdıkı aklım olsa(.zaten korunmasamda olmayacakmıs :S
AYNEN angeeel bende1,5 yıl korundum 2 yıldır da korunmasız olmuyor eşim ameliyat oldu yani korunmasam da olmayacakmış.ama bunu denemeden tahmin edemeyiz dimi?senin yaşın daha erken sıkıntı yapma kendine.
merhaba arkadaslar dolu dolu 2yıllık ewliyim bu süre zarfında hiç korunmadık :1no2: ben de bı sorun yok eşimde morfolojı sorunu var ilk defa asılama denıcezbakalım hakkımızda hayırlısı olsun morfolojık sorun olup da asılama da hamiş kalanlar varmıdır acaba? :uhm: adet olmayı beklıorum henuz daha asılama tedavısıne baslamadık bir nisanda adet olcam ve de baslıcaz tedavıye.kaydirigubbakcemile2. tedavılerımızde neler yasadık neler kullandık gelin paylaşalım olur mu kızlar beni yanlız bırakmayın biribirmizden haberlerımız olsun inş hepimiz bigün kavuşurum cennet kokulu meleklerımıze..:hihoyyyt:CüvCüv: :ecrin_bebek::1hug:a.s.
Merhaba bayanlar, bende geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay ikincisini yaptıracağım sanırım bu cuma olacak. Doktorum bana klomen tedavisnde birden fazla yumurtam geliştiği için bi sanaaslında bir aşılama değil bi kerette 2- 3 aşılama yaptırıyoruz o yüzden ikinci aşılaman tutmazsa direk tüp bebeğe geçelim boşuna uğraşmayalım dedi. Bende tüp bebekten korkuyorum erken düşük oluyo diye. İnşaallah bu aşılamamda tutar.
Allah hepimizin yanında olsun hepimize sabır versin.:Saruboceq::Saruboceq:
angeeeeel ameliyat olmuşsun sorun tek taraflıysa çözümlenmiştir belki henüz yaşın küçük biraz normal yollarla denesen ya bebiş sahibi olmayı.aşılama zor bir olay değil o aşamaya hazırlanmak,muayeneler,beklemeler zor.tabii doktor derseki doğal yollarla bebek şansın çok düşük 1 dakika bekleme.
hayırlısı arkadaşım inşallah tutar da gerek kalmaz tüp e ama bence tüp de şans daha yüksek sanki aşılama sonucunu beklemekten daha kolay gibi geliyo.ama inşallah ona ihtiyaç olmaz aşılarımız tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
anlıyorum ben de kimseye söyleyemedim.o zaman da daha çok stres yapıyo insan sorun neydi canım sizde.bizim sperm hareket sorunumuz var.o yüzden çok umutlanamıyorum ama Allahtan umudumu da kesmiyorum
canım merhaba asılama sonrasında agrı falan oluyo mu kanama oluyo dıe duymustum bu da tutmayacagına ısaretmıs sanırım :S.bırde asılama oncesı kullanılan ıgneler kılo falan yapıyo mu ıns hormonlarda falan sorun yaratmıyodur allah yardımcımız olsunEvet bende biraz önce senin yazıdklarını okudum. Bizdede aynı sorun var. Biz iki yerde sperm testi yaptırdık. İlki normal bi hastaneydi orda oranı düşük çıktı. Bende bi prof a gittim bana hemen mikro enjeksiyon dedi. Başka dr a gittim sonra spermed denen bi yerde sperm testi yaptırdık normal çıktı. Aşılama için gittim. O gün eşim sperm verince hastanede kendine bi sperm analizi yapmış. Orda eşimin normal hareketliliği 0 ama yıkama aşamasından sonra %20 ye çıkartmışlar. Bide şekli biraz bozukmuş. Dr bunun tedavisi yok o yüzden bi aşılma daha sonra tüp bebek dediler.bende bide gögüsten süt salgılatan hormon yani prolaktin yüksek ondanda olmuyor. Vücut kendini hamile olarak gördüğünden tekrar hamile bırakmıyor bu hormonla. Onun için ilaç kullanıyordum zaten bekarkende.
Ben deneyeli 1 yıl oluyor 2 yıllık evi 25 yaşımdayım. Belki erken ama ben çok istiyorum.
Senin çok az kalmış belli olmasına. Yinede o tarihten önce kanda baktırdın mı. 12 günde belli oluyor diyorlar.
canım daha 12 gün olmadı 7 gün oldu.beklicem sonuna kadar belki daha önce adet olurum bugün yarın adet gelecekmiş gibi .ben 1.5 yıldır evliyim 3-4 aydır korunmuyoruz geçen ay adetim gecikti gittim bende de prolaktin yüksekti ama ilaçla düşer sorun yapma dedi düşmüştür inşallah sonra eşimden test istedi ve sonuç((aşılamada %50 hareket elde ettik ama bilmiyorum olmicak gibi geliyo böyle söyleyince de üzülüyorum olur inşallah.eğer olmazsa eşim doktora gitcek belki ilaçla daha artar da bi daha ki aşılama da şans yükselir belki de yani umarım inşallah bun da olur ne zor beklemek ben de 26 yaşındayım haziran da 27 olcam benimle aynı zaman da evlenen arkadaşlarımın hep çocuğu oldu inşallah olur bizim de
canım merhaba asılama sonrasında agrı falan oluyo mu kanama oluyo dıe duymustum bu da tutmayacagına ısaretmıs sanırım :S.bırde asılama oncesı kullanılan ıgneler kılo falan yapıyo mu ıns hormonlarda falan sorun yaratmıyodur allah yardımcımız olsun
canım merhaba asılama sonrasında agrı falan oluyo mu kanama oluyo dıe duymustum bu da tutmayacagına ısaretmıs sanırım :S.bırde asılama oncesı kullanılan ıgneler kılo falan yapıyo mu ıns hormonlarda falan sorun yaratmıyodur allah yardımcımız olsun
yok canım kanama olmadı ben de acı da olmadı hiç merak etme ağrı sızı olmuyo kolay bi işlem aşılamadan sonra akıntı oldu hala da devam ediyo ara ara. azcık kasık ağrısı var adet sancısı gibi ama çok değil.iğne kullanmadım ben klomen kullandım.kilo olmadı şimdilik ama iştahım açıldı sanki belki de adet öncesi bende hep olurdu iştah ondandır.3.ayımızda anladık sorunu şükrediyorum Allah a eğer adet gecikmeseydi de gitmeseydim beklicektim yaz sonuna kadar bu da şansım diyorum
bende esımın bebek ısrarları sonucu bıraktım korunmayı ıyıkı de bırakmısım istemem ıstemem dıyodum allaha ulu koustum galıba((
kızla masllah topiğimiz boş bırakmamışınız ne guzel bol bol konuşmusunuz hepiniz saolun kızlar.. ben biraz önce adet oldum yarın doktora gıdıyorum ve tedavıye baslıyorum hadi bakalım hakkımızda hayırlsı olsun nisan ayı bize ugurlu gelirde bebişlermize kavusuruz inşş hepiniz cok cok öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?