Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ya ben de kimseye denk gelmiyorum nurdan sen bi saat söyle o saatte gelelim görelim ceren i:))))
nurdancım maviumutun dedigi gibi yapalım canım bi saat belırleyeım herkes o saatte burda olsun görelim ceren prensesiopuyorumnanaktan

nurdancım sagol canım bilgiler için bakalım günde iki bardak süte devam yumurtada yerim inş hergün :) bencedfe aslında saglıklı lsun kilosu çok önemli deil sadece iri bebegin bakımı kolay oluyo ondan iri olsun diyoz ya hayırlısı inşş
ay yegenimizin resmini görmek isterim bende ama belli bi ssat olsun kızların dedigi gibi buraya yaz bizde o satte toplanaalım canım

ben kızımı çok geç hissetmiştim hafif şeyler oluyodu pıt pıt ama 22 haftada tam hissettim dr um karınım geniş oldugu için hissetmemişim demişti ilk hamilelikte geç hissedilirmiş zate neyse bide benim kız fazla hareketli deil oldum olası az hareket ediyo nadir tekme atıyo sordum dr normal dedi hareketlerine baktı ii dedi bakalım dogdugundada böle uslu olcak mı? :)

uslu olacak demekki gökçe hanım:))))
ben de emin olamıyorum tam bebek hareketi mi yoksa gaz mı:))))))
hareket olurken bebekmiş gibi geliyo bi kaç saniye sürüyo hareket bitince gazdır diyorum bekliym bakalım elbet bigün emin olurum

gökcem haklısın canım iri bebegin bakımı kolay olur berat 3 kg dogdu hastane cıkısı 2 750 ye dustu bacakları cop gıbıydı altını degıstırmeye korkuyodum kopacak dıye el parmakları kibrit copunden farksızdı:) saglıklı olsunlar da napalım.yalnız dogunca hic oyle anne karnındakı gıbı olacagını sanmıyorum canım gerci benımkının oldukca arsız olacagı karnımdayken bellıydı 24.haftada dogmaya calıstıgı ıcın ay ne gunlerdı hatırlamak bıle ıstemıyorum

kız bebiş daha çok küçük annesi hareketleri hafif oolur gaz gibi sanarsın az daha sabır sonrane tekmeler atcak inş annesineeeee
canım yaa bende o bakım olayından korkuyom işte zayıf olursa elime aldıgımda korkarım bakalım fıstıgım inş kilo alır annesini zor durumda bırakmaz tabi önceliklesaglıgı yerinde olsun :ecrin_bebek:
sağol canım
inşaallah 3. ye gerek kalmadan hamiş kalırım

inş hiç tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın yada benim nurdan mavi,umut gibi tedaviden sonra kendiliginden hamiş kalırsın inşşşşş:CüvCüv:

tembel topiğin hatunlarııııııı
yarın 3 lü test için gidiyorum dua edin korkuyla karışık heyecan var
dua edin güzel haberler getiriy iyi olsun bebeğim
gelince yazarınm herkes nasıııl?????????????

geldim kızlar bebeğim iyiymiş 3 lü testim yapıldı sonuçları yarın çıkacak
poposunu dönmüş cinsiyetini göremedi doktor
yarın yine bakacak
istanbul da erkek dediler ya ben bu da desin o zaman kesinleşir diyodum bu da göremedim
poposu dönük kız erkek denmez yarın yine bakalım dedi
yarın güzel sonuçlarım ı yazarım inşallahhh

maviumutum güzel haberler al yarın inş canım umarım bebşişin saglıklıdır annesi ki b yarın cinsiyetinide gösterir inş bizim kız hep arkası dönük yatar hiç yüzünü göstermedi ama cinseyini gösterdi :)

maviumutum hayırlısıyla temiz cıkacak sonucun canım merak etme.güzel haberlerle geleceksın allahın izniyle.allahım nolur erkek olsun bebegin benim oglusum tek kaldı yaaaamafoldumben

inşallah yarın gösterir de haber ederim size:))))
farketmez kız erkek sağlıklı olsun yeter
ama şimdi kapatınca acaba kız olabilir mi diye geçti içimden
hayırlısı artık

kızlar ben geldim
sonuuçlar temiz çok şükür:)))))
doktor cinsiyete bi daha baktı ve kordonu bacak arasında dedi:)))))
uzun uzun baktı ve bu kadar bakmaya göstermezse ben kız derim dedi:)))))
erkek olsa bamya çoktan görünürdü dedi:))))
yani benim kızım oluyo
angelim dünürüm:))))))))))))))))))))))))))))))))
bu defa kesindir di mi????
zaten hep kız gibi geliyodu:))))))))

27.08.2010 tarihi itibariyle listemiz........ [/B]
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT AREN
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek: CEREN
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :ecrin_bebek:EYLÜL
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE
maviumutolsun ...................:CüvCüv::hooray:kendiliginden geldi melegi:ecrin_bebek:
DamlaUmut.........................(yola devam)
incemeşe............................(yola devam)
zeynep4..............................(tüp bebek)
LittleAngel.......................... (yola devam)
bilgisayarcii........................(yola devam)
ozgemercan.......................(yola devam)
giz1978..............................(yola devam)tüp
aglama_sevdiğim................(yola devam)
sakinlik.............................(yola devam)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:

hosgeldın canım gözünaydın hep böyle sorunsuz gecsın ıns hamılelıgın.senin böcük oynattı nan topıgıkaydirigubbakcemile3cınsıyet hıc onemlı degıl canım saglıklı olsun yeter ben listeye kız olarak ekleedım ama gostermeye karar verırse boncugun da degısıklık olursa duzeltme yaparızopuyorumnanaktancanım yanılabılıyo dr lar 4 boyutlumuydu dr un ultrasonu sadece 4 boyutluda yanılma cok az oluyo diye biliyorum

yok canım ne 4 boyutlusu 3 boyutlu bile değildi:))))))
hafta içi devlet hastanesine rapor almaya gidicem muayne olurum bi daha
hele bizim gibiler için lüks bence tercih yapmak birini çok istemek
ama 14.haftada görünen pipi 17 haftada nereye kaybolur bence kız:))))))))))

selamlar
maviumutumm canım çok sevindim güzel sonuçlar almışsın kız erkek hiiiç farketmez

kızlar gelemedim uzun zamandır
çok kötü bişey oldu
ceren anakucağından yere düştü hemde mermere,yüzüstü başı yerdeydi off
ölüyorum sandım o an
4.gün bugün,bişeyi yok çok şükür
ama ömrümden ömür gitti
sarılıkmış gazmış sıfır kaldı bunun yanında
röntgen çekildi bişey çıkmadı,doktor tomografiyi tercih etmiyorz çok küçük bebek dedi içimiz rahat etsin derseniz çekelim dedi hayır dedik
hareketlerinde olumsuz bişey yok
çok şükür rabbime
aman angelim dikkat et çok zormuş ya

resim içinde hepinze özel mesaj atayım bulaşabilirz o saatte inş,hem sohbet edriz bol bol

maviumutum çok sevindim sonuçların temiz çıkmış miniginde iyimiş çok şükür rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip eder bi daha ki gidişine cinsiyeti de netleşir inş merakta kalmazsıncanım
nurdancım özle msj ı nı aldım canım inş o gün görüşrz bebeginede çok üzüldüm çokk geçmiş olsun rabbim korusun minigini inşş uarım başka bi sorun çıkmaz herşey yolundadır

selam kızlaaar
nurdacım geçmiş olsun canım
mesajını aldım bana uyar şimdi saat kurucam ve o saatte burdayım inşallaahhh
çok öptüm sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…