- Konu Sahibi cornelia35
-
- #6.061
kızlar cerenimn resmini göstermek istyorum size ama eşim görse kıyamet kopar
şöyle hepimz aynı anda onlıne olsak görseniz hemen silsem süper olcak teyzelerii
bu topiğe nezamn gelsem tek ben oluyorum doyasıya sohbet edemiyorz
nurdancım maviumutun dedigi gibi yapalım canım bi saat belırleyeım herkes o saatte burda olsun görelim ceren prensesiopuyorumnanaktanevet ya ben de kimseye denk gelmiyorum nurdan sen bi saat söyle o saatte gelelim görelim ceren i:))))
selam kızlar ben geldim :)))))
zeynepcim geçmiş olsun ne mucizeler gördük biz kendiliğinden gelir inşallahhh
artık çok ngirerim yalnız bırakmayın topiği kızlar
kız bebiş daha çok küçük annesi hareketleri hafif oolur gaz gibi sanarsın az daha sabır sonrane tekmeler atcak inş annesineeeeeuslu olacak demekki gökçe hanım:))))
ben de emin olamıyorum tam bebek hareketi mi yoksa gaz mı:))))))
hareket olurken bebekmiş gibi geliyo bi kaç saniye sürüyo hareket bitince gazdır diyorum bekliym bakalım elbet bigün emin olurum
canım yaa bende o bakım olayından korkuyom işte zayıf olursa elime aldıgımda korkarım bakalım fıstıgım inş kilo alır annesini zor durumda bırakmaz tabi önceliklesaglıgı yerinde olsun :ecrin_bebek:gökcem haklısın canım iri bebegin bakımı kolay olur berat 3 kg dogdu hastane cıkısı 2 750 ye dustu bacakları cop gıbıydı altını degıstırmeye korkuyodum kopacak dıye el parmakları kibrit copunden farksızdı:) saglıklı olsunlar da napalım.yalnız dogunca hic oyle anne karnındakı gıbı olacagını sanmıyorum canım gerci benımkının oldukca arsız olacagı karnımdayken bellıydı 24.haftada dogmaya calıstıgı ıcın ay ne gunlerdı hatırlamak bıle ıstemıyorum
sağol canım
inşaallah 3. ye gerek kalmadan hamiş kalırım
geldim kızlar bebeğim iyiymiş 3 lü testim yapıldı sonuçları yarın çıkacak
poposunu dönmüş cinsiyetini göremedi doktor
yarın yine bakacak
istanbul da erkek dediler ya ben bu da desin o zaman kesinleşir diyodum bu da göremedim
poposu dönük kız erkek denmez yarın yine bakalım dedi
yarın güzel sonuçlarım ı yazarım inşallahhh
kızlar ben geldim
sonuuçlar temiz çok şükür:)))))
doktor cinsiyete bi daha baktı ve kordonu bacak arasında dedi:)))))
uzun uzun baktı ve bu kadar bakmaya göstermezse ben kız derim dedi:)))))
erkek olsa bamya çoktan görünürdü dedi:))))
yani benim kızım oluyo
angelim dünürüm:))))))))))))))))))))))))))))))))
bu defa kesindir di mi????
zaten hep kız gibi geliyodu:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?