- Konu Sahibi cornelia35
-
- #6.041
Ay kız özledik seni yaa gelde iki muhabbet edelim demek yegenimiz oglan hee ayy saglıkla dünyaya gelsin inş canım kib öptm senikızlar selaaaammm
herkes iyidir inşallaaaahh
incemeşem geçmiş olsun canım
hala dönmedim kızlar haftaya pazar evimdeyim inşallaahhhh
angelim dünür olamıcaz sanırım canım:)))))
doktor erkek dedi bebeğime eğer bi değişiklik olmazsa dünür olamıyoruz şekerim
ya da 2.yi kız doğurup veririm oğluna:))))))
çok öptüm hepinizi
haftaya dönücem görüşürüz
maviumutcummm canım hadi hayırlı olsun saglıcakla dünyaya gelsın ınsallah prensinopuyorumnanaktandünür olamıycaz diye üzüldüm amaaaaa benim oglum topikte erkek olarak yalnız kalmıstı arkadas geliyo kuzuma zemuszemusolumunekankayizsmile:lepi:hihoyyyt sevindirik oldumbayanssulusmile allahın izniyle 40.haftaları gör saglıcakla sorunsuz bır sekılde canım arkadasım:Saruboceq:
Ay kız özledik seni yaa gelde iki muhabbet edelim demek yegenimiz oglan hee ayy saglıkla dünyaya gelsin inş canım kib öptm seni
kız ben vericem artık sana kızımı hayırlısı ile dünür ben olucam canım sıkma sen canını fıstıgım gelsin nikahı yaprı k artıkınkaydirigubbakcemile3
olmadı yine testten önce hastalandım
hayırlısı böleymiş
zeynepcim üzüldüm canım
ama bak ben tüpten hemen sonra kendiliğimden hamile kaldım
allah biliyo zamanını,moralini bozma hayırlısını iste hep
maviumutum demek oğluşumuz geliyo ha çok sevindim canım..iyi olmana daha çok sevindim birbirimzden haber almamak kötüymüş insan merak ediyo
angell berat nasıl szin gaz sancılarnız bitmiştir artık dimi.bizde ayynen devam
gökçem çok sevindim maşallah kızımıza uzun olacak annesi..kilosu da çok iyi
canım kilolu doğmasını i,stiyosan hergün mutlaka yumurta ceviz fındık ye ve sütünü yoğurdunu kesinlikle ihmal etme.en az iki bardak süt..vitamin alıyomusun
ah nurdancım hıc acma yaramı keske gecse gaz sancımız 5.ayımıza gırdık hala devam kıvranıyo cocugumbilmiyorumkismileyedıklerıme dıkkat etmıyorum acıkcası sadece soguk yıyıp ıcmemeye calısıyorum o kadar alıssınzeynepcim üzüldüm canım
ama bak ben tüpten hemen sonra kendiliğimden hamile kaldım
allah biliyo zamanını,moralini bozma hayırlısını iste hep
maviumutum demek oğluşumuz geliyo ha çok sevindim canım..iyi olmana daha çok sevindim birbirimzden haber almamak kötüymüş insan merak ediyo
angell berat nasıl szin gaz sancılarnız bitmiştir artık dimi.bizde ayynen devam
gökçem çok sevindim maşallah kızımıza uzun olacak annesi..kilosu da çok iyi
canım kilolu doğmasını i,stiyosan hergün mutlaka yumurta ceviz fındık ye ve sütünü yoğurdunu kesinlikle ihmal etme.en az iki bardak süt..vitamin alıyomusun
gokcem ben pekmez cevız bademle kg aldırmaya calıstım berata 2 kg dı 35 haftalıkken 37 de dogum yaptım 3 kg dogdu hastane cıkısı 2750 ye dustu o ayrı ama pekmez ıc her gece yarım cay bardagıa.s.canım çok sagol yaa valla kilolu dogmasını istiyom hergün yumurta yemiyom bigün degil bigün yiyom yumurta ama hergün muhakkak bi bardak süt içiyom bal peynir yogurt tüketiyom ek olarakta magnezyum demir folik b12 karışımı bi hap var onu kullanıyom balık yagı kullanıyom senin kız kaç kilo dogmuştu ya unutttum boyunun uzun olacagını nasıl anlıyoz kız banada desene :) senin fısıgın gazıhalen devammı alah yardım etsin canım inş geçer üç dolunca
maviumutcum hosgeldın canımm bebişin nasıl?hareketlerini hssetmeye baladın mıselam kızlar ben geldim :)))))
zeynepcim geçmiş olsun ne mucizeler gördük biz kendiliğinden gelir inşallahhh
artık çok ngirerim yalnız bırakmayın topiği kızlar
angelim 16+2 olduk bugün
cuma doktora gidicem görürüm iyidir inşallah
belirgin bi hareket yok ama bazen karnım atıyo gibi oluyo acaba bebek mi oynadı diyorum
bazende yan yatarken yana doğru bişi kaymış gibi, oluyo
bebek mi gaz mı bilemedim
angel senin cinsiyet ne zaman belli olmuştu
14+3 te erkek dedi doktor ama
ben daha tam idrak edemedim kesin dedi ama erken gibi sanki
neyse cuma gidicem burdaki doktoruma o söyler
ciciler aldım bebeğime :)))))))))))))))))
güzel olmuş ellerine sağlık :)))))))))))))
o zaman erken değil benimki de:)))))))
ben daha belirgin hissetmek istiyorum amaaa
tekmelesin annesini:)))))))))))))))
güzel olmuş ellerine sağlık :)))))))))))))
o zaman erken değil benimki de:)))))))
ben daha belirgin hissetmek istiyorum amaaa
tekmelesin annesini:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?