Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay kız özledik seni yaa gelde iki muhabbet edelim demek yegenimiz oglan hee ayy saglıkla dünyaya gelsin inş canım kib öptm seni

kız ben vericem artık sana kızımı hayırlısı ile dünür ben olucam canım sıkma sen canını fıstıgım gelsin nikahı yaprı k artıkınkaydirigubbakcemile3

zeynepcim vakit zaman dolmamış o zaman canım hayırlısı olsun daha fazla beklemezsin inş rabbim mubarek günlerde seninde herkesinde yüüzünü güldürsün inşş

gökcemmm canım esas dünürüm opuyorumnanaktan maviumutun bebek kazık attı ogluma.kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile.gökcemiz saglıcakla dogsun canım yatlar katlar feda olsun gelınıme.a.s.Şenizolumunekankayizsmile

olmadı yine testten önce hastalandım
hayırlısı böleymiş

zeynepcim test yaptırdın mı kanda bhcg ye baktırsaydın canım hemen umutsuzluga kapılma bı arkadasımın da kanaması baslamıstı test gununden once olmadı dıye kendını paraladı test yaptırdı hamileymis hemde 3üz simdi ikiz kızceleri kucagında kanamam basladı diye test yapmamazlık yapma

sağolun kıslar doktorum bişey yaptırmanıza gerek yok dedi ben normal adetimi oluyorum olmadı işte

kızlar mrb bende dün dr dan geldim çok şükür minigim iyi 1768 gr olmuş 42 cm boyu gidişat ii dedi :) hayırlısı bakalım 3 hafta sona tekrar gitcem o zaman dogumu konuşcaz belki çatı muaynesinide yapabili azcuk ondan korkuyom yaa
uyy angelcim benim dünürcüm ne yatı katı ayol boşver oglun kızımı mutlu etsin başka bişe istemem kaydirigubbakcemile3 verdim gitti :) sen nasılsın canım
zeynepcim rabbim vaktini ne zaman yazmış bilmiyoruz ama umutlu hep bekliyoruz inş geç gelmez minigin bekletmez annesini

zeynepcim üzüldüm canım
ama bak ben tüpten hemen sonra kendiliğimden hamile kaldım
allah biliyo zamanını,moralini bozma hayırlısını iste hep

maviumutum demek oğluşumuz geliyo ha çok sevindim canım..iyi olmana daha çok sevindim birbirimzden haber almamak kötüymüş insan merak ediyo

angell berat nasıl szin gaz sancılarnız bitmiştir artık dimi.bizde ayynen devam

gökçem çok sevindim maşallah kızımıza uzun olacak annesi..kilosu da çok iyi
canım kilolu doğmasını i,stiyosan hergün mutlaka yumurta ceviz fındık ye ve sütünü yoğurdunu kesinlikle ihmal etme.en az iki bardak süt..vitamin alıyomusun

canım çok sagol yaa valla kilolu dogmasını istiyom hergün yumurta yemiyom bigün degil bigün yiyom yumurta ama hergün muhakkak bi bardak süt içiyom bal peynir yogurt tüketiyom ek olarakta magnezyum demir folik b12 karışımı bi hap var onu kullanıyom balık yagı kullanıyom senin kız kaç kilo dogmuştu ya unutttum boyunun uzun olacagını nasıl anlıyoz kız banada desene :) senin fısıgın gazıhalen devammı alah yardım etsin canım inş geçer üç dolunca

ah nurdancım hıc acma yaramı keske gecse gaz sancımız 5.ayımıza gırdık hala devam kıvranıyo cocugumbilmiyorumkismileyedıklerıme dıkkat etmıyorum acıkcası sadece soguk yıyıp ıcmemeye calısıyorum o kadar alıssın
gokcem ben pekmez cevız bademle kg aldırmaya calıstım berata 2 kg dı 35 haftalıkken 37 de dogum yaptım 3 kg dogdu hastane cıkısı 2750 ye dustu o ayrı ama pekmez ıc her gece yarım cay bardagıa.s.

selam kızlar ben geldim :)))))
zeynepcim geçmiş olsun ne mucizeler gördük biz kendiliğinden gelir inşallahhh
artık çok ngirerim yalnız bırakmayın topiği kızlar

angelim 16+2 olduk bugün
cuma doktora gidicem görürüm iyidir inşallah

belirgin bi hareket yok ama bazen karnım atıyo gibi oluyo acaba bebek mi oynadı diyorum
bazende yan yatarken yana doğru bişi kaymış gibi, oluyo
bebek mi gaz mı bilemedim

angel senin cinsiyet ne zaman belli olmuştu
14+3 te erkek dedi doktor ama
ben daha tam idrak edemedim kesin dedi ama erken gibi sanki
neyse cuma gidicem burdaki doktoruma o söyler
ciciler aldım bebeğime :)))))))))))))))))

masallah canım rabbım nazarlardan korusun saglıcakla sorunsuz ı sekılde tamamına erdırsın ınsallah:Saruboceq:erkek cocuklarının hareketlerı kız cocuklarına gore daha erken hıssedılırmıs dedıklerıne gore canım senın o kıpırtılar melegının hareketlerı ılk belırgın tekmeyı 15 haftaıkken yemıstım ben ılk hamılelıkte gec hıssedılır denılmesıne ragmen.berat aren in cinsiyetini tam 14 haftalıkken ogrenmıstım bende canım.1.5 aylık hamıleyken de ruyamda gormustum zaten sasırmadım dr erkek dıyınce ınsan hıssedıyo :)güle güle ıyı gunlerde gıysın canım bebegım cıcılerını amin.allahım herkese yasatsın bu duyguyu darısı dıger arkadaslarımızın basına

güzel olmuş ellerine sağlık :)))))))))))))

o zaman erken değil benimki de:)))))))

ben daha belirgin hissetmek istiyorum amaaa
tekmelesin annesini:)))))))))))))))

güzel olmuş ellerine sağlık :)))))))))))))

o zaman erken değil benimki de:)))))))

ben daha belirgin hissetmek istiyorum amaaa
tekmelesin annesini:)))))))))))))))

mavıumutum tekmelerdn uyuyamıyorum yazacagın gunler cok yakın canım kaydirigubbakcemile3ütü yapacaktım güya tam 8 kez kapattırdı berat pasa sempatiksalakcinniuykuya dalmıyo cocuk ya sureklı sallanmak ıstıyo fazla yüz verdim heralde fırsattan ıstıfade edıyo akıllı kuzuma.s

selamm oo neler kaynatmışsnızz
gökçem benim kız 3900 doğdu canım 3700le çıktık hastaneden çok kilo da iyi değil sağlıklı olsun yeter
yumurta hem kilosu için hem zekası için çokk önemli
bir de doktorum hergün mutlaka 2 bardak süt içiyosun,manezyumu sütle beraber alıyosun bir de yumurtayı haşlanmış yiyosun demişti

angell canım maşallah beratına 5.aya girmişsniz
cerende gaza alıştım artık başka sorun çıkmasın da..geçen hafta 1 günde 3 doktora götürdük çok korkuttu bizi hiç uyanmıyodu emmiyodu..sarılığmız düşmüştü bugün yine sarı geldi gözüme

maviumuttt nezaman 16 oldunuzz zaman ne hıozlı geçiyo
maşallah kuzuna
20ye yakın tam hissedilebiliyo canım 18 de pıt pıt hissetmiştm ben

kızlar cerenimn resmini göstermek istyorum size ama eşim görse kıyamet kopar
şöyle hepimz aynı anda onlıne olsak görseniz hemen silsem süper olcak teyzelerii

bu topiğe nezamn gelsem tek ben oluyorum doyasıya sohbet edemiyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…