- Konu Sahibi cornelia35
-
- #6.021
selamm kızlar
angelim ya inan benim de aynıı
perşembe günü dr a gittim emar çekildi ve sonuç:bel fıtığı varmış
çok kötü bi ağrı bu yaa
dr ilaç yazayım dedi emziriyorum dedim nasılsa içemicem yazmayın dedim
dün biraz rahattım inşallah geçer..bana da aynısını dedi çok ayakta durma ağır kaldırma(nası olcaksa
damlaumutumm canım ya seni çok iyi anlıyorum benim de ağlayarak geçen gecelerim az değildi
inşallah gaz sorunuyla seni uyutmayacak bi bebişin gelecek,ozaman da bu yüzden uyuyamayacaksın canım benim hep dualarımdasın..bebek görmeye gelince,sen nasıl iyi hissediyosan onu yap canım istemiyosan gitmezsin boşverr
selam kızlar nasılsınız
angeelll geçmiş olsun inşaallah kötü bişeyin yoktur
benimde salı günü yumurtalar toplanıyor dualarınızı bekliyorum
slm ben geldimm
dün dügün vardı die şehire geldik bikaçgün gitmem köyee :)
nurdancı çok geçmiş olsun canım bel fıtıgıda kötü allah yardım etsin sanada canım bende iyyim çok şükür kızımda iyi teyzesi büyük bi sabırla bekliyoruz gelmesini günler geçmek bilmiyo sanki bu arada ayakalrım acaip sisiyo napcam bilmiyom çok tuzluda yemiyorum ama şişiyo offf neyse
maviumutum senin cinsiyet bellii olmadı mı ya
zeynepcim rabbim gönlüne göre versin umarım sneinde minigin yakında gleicek inşşşşşş
slm ben geldimm
dün dügün vardı die şehire geldik bikaçgün gitmem köyee :)
nurdancı çok geçmiş olsun canım bel fıtıgıda kötü allah yardım etsin sanada canım bende iyyim çok şükür kızımda iyi teyzesi büyük bi sabırla bekliyoruz gelmesini günler geçmek bilmiyo sanki bu arada ayakalrım acaip sisiyo napcam bilmiyom çok tuzluda yemiyorum ama şişiyo offf neyse
maviumutum senin cinsiyet bellii olmadı mı ya
zeynepcim rabbim gönlüne göre versin umarım sneinde minigin yakında gleicek inşşşşşş
zeynepcım allah razı olsun canım.rabbım yardımcın olsun gonlunun muradını versın de mubarek ramazan da gobusune kondursun bebegını yada bebeklerını aminnnnopuyorumnanaktan
incemeşem sen nerelerdesin dra gittin mi tekrardan gelde haber ver kızzzzzzzz
slm gökcecim kıscemiz nasıl masallah 30 haftalık olmussunuz saglıcakla 40.haftayı gor ınsallah
Kızlar bugun cok agladım ben gecen sene bugun tüp bebek yaptırıyordum yumurtalarım toplanmıstı 12 sınde de transferim olmustu aklıma geldı o yasadıklarım hastanede yasadıklarım korkuyla gecmek bılmeyen 9 ay...allahıma skurler olsun oglum suan kollarımda.rabbim bu yolda kimseyi kucagı bos bırakmasın
kızlar selaaaammm
herkes iyidir inşallaaaahh
incemeşem geçmiş olsun canım
hala dönmedim kızlar haftaya pazar evimdeyim inşallaahhhh
angelim dünür olamıcaz sanırım canım:)))))
doktor erkek dedi bebeğime eğer bi değişiklik olmazsa dünür olamıyoruz şekerim
ya da 2.yi kız doğurup veririm oğluna:))))))
çok öptüm hepinizi
haftaya dönücem görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?