Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla nurdancım berbat durumdayım agrılarım gıttıkce artıyo en fazla parol ıcebılıyorum onunda fayda ettıgı yok.yakı yapıstırdım o da bana mısın demedi agrıya dayanamadım kremler de surdum ama yok gecmıyo bu ıgrenc agrı.sırt ustu yatmayı ozledım valla sagıma soluma donerken de agrıdan aglayacagım utanmasam:gitme:

selam kızlar nasılsınız
angeelll geçmiş olsun inşaallah kötü bişeyin yoktur
benimde salı günü yumurtalar toplanıyor dualarınızı bekliyorum

zeynepcım allah razı olsun canım.rabbım yardımcın olsun gonlunun muradını versın de mubarek ramazan da gobusune kondursun bebegını yada bebeklerını aminnnnopuyorumnanaktan

gokcem aman dıkkat et canım sıcakta bol bol sıvı tuket az kaldı sabır canım bu gunlerde gececek opuyorumnanaktan

zeynepcım allah razı olsun canım.rabbım yardımcın olsun gonlunun muradını versın de mubarek ramazan da gobusune kondursun bebegını yada bebeklerını aminnnnopuyorumnanaktan

sağolun kıslar inşaallahhhh :Saruboceq:

mrb hanımlarrr herkesler nerdeeee
bende kaç gündür ayaklarımdan ellerimden çekiyom yaa şişip duruyo hayırlısı ile iki ayda geçse inşşşş

slm gökcecim kıscemiz nasıl masallah 30 haftalık olmussunuz saglıcakla 40.haftayı gor ınsallah

as canım kızcemiz çok şükür iyi teyzesi 28 haftalıktı en son gördügümde 1300 gr olmuştu boyuda iyidi başaagıya duruyodu yüzünü gene göstermedi inat nazlı bi kızım olcak galiba:)haftaya gitcem bakalım inş iyidir sende iyisin inş beratımız nasıl
maviumutum nerelerdesin gel yaaa
damlacım sen nasılsın herşe yolunda inş
incemeşem umarım kendini toplamışsındır dualarım seninle rabbim yüzünü ggüldürsün inşşş

selam kızlar
incemeşem çok üzüldüm canımm
herkes tatildemi
biz ramazandan sonra yapıcaz artık tatilimizi
ceren de büyüsün biraz
iyi olacak bizim için çok sıkıldım çokk

gokcem bı<de ıyı olmaya calısıyoruz ara ara gaz sancılarımız yuzunden keyfımız yok hala.sıkıntılı dobemı atlatamadık bı turlu.masallah gökce prensese rabbım saglıcakla kucagına aldıgın gunlerı de gostersın.
nurdancım bu sene tatil yok bana:) evimizde rahat degılız kı tatıle gıttıgımız otelı de bırbırıne katmayalım:)ceren nasıl gazı gectı mı?

Kızlar bugun cok agladım ben gecen sene bugun tüp bebek yaptırıyordum yumurtalarım toplanmıstı 12 sınde de transferim olmustu aklıma geldı o yasadıklarım hastanede yasadıklarım korkuyla gecmek bılmeyen 9 ay...allahıma skurler olsun oglum suan kollarımda.rabbim bu yolda kimseyi kucagı bos bırakmasın

darısı bizlere canım benimde transferimin 3. günü inşaallah tutar

hayırlı ramazanlarrrr olsun inşş
zeynepcm bu mubarek günlerde rabbim yüzünü güldürsün seninde inşşş cümlemizide güldürsün sevindirsin dualarımı kabul etsin inş

hayırlı ramazanlar herkesee
angelimm evet canım bende geçen sene bu vakitler tüple uğraşıyodum ama hüsranla sonuçlanmıştı(ne zor günlerdi ya rabbim..ama yaşamamız gerekiyomuş ki yaşadık,şimdiki halimize binlerce şükürler olsn
cerenin gaz sancıları ayynen devam canım
ama bugün emmiyo çocuk ve hep uyuyo
acaba midesini mi üşüttü arada öğürüyo damoralim çok bozuk..bu sıcakta doktora götürmek te istemiyorum

zeynepcim inşşallah güzel haberler verceksin bize canım aminnnnnnnnnnnnnn

bebekleri gelen anneleri tebrik ediyorum ,umarım bekleyen her kadın bu sevinci yaşar,2 aşılamamın 9.günündeyim regle 6 gün var kramplar başladı moralim çok bozuk ,ağrısı olup da hamile kalan var mıdır cevaplarsanız çok sevinirim umutsuz durumdayım,ne gibi fark olabilir regl ağrısından?

besim rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşş
regli agrısı olupda hamiş kalan çok arkadaşımız var inş sende onlardan biri olursun inş

kızlar selaaaammm
herkes iyidir inşallaaaahh
incemeşem geçmiş olsun canım

hala dönmedim kızlar haftaya pazar evimdeyim inşallaahhhh

angelim dünür olamıcaz sanırım canım:)))))
doktor erkek dedi bebeğime eğer bi değişiklik olmazsa dünür olamıyoruz şekerim
ya da 2.yi kız doğurup veririm oğluna:))))))

çok öptüm hepinizi
haftaya dönücem görüşürüz

maviumutcummm canım hadi hayırlı olsun saglıcakla dünyaya gelsın ınsallah prensinopuyorumnanaktandünür olamıycaz diye üzüldüm amaaaaa benim oglum topikte erkek olarak yalnız kalmıstı arkadas geliyo kuzuma zemuszemusolumunekankayizsmile:lepi:hihoyyyt sevindirik oldumbayanssulusmile allahın izniyle 40.haftaları gör saglıcakla sorunsuz bır sekılde canım arkadasım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…