Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maviumutum hayırlısı neyse o olsun canımcım kız erkek hıc farketmez tırnagını yaratamayız nurdancım sılınmıkyo mu ya:S

ya bende kızım mavi gözlü olsun istiyorum allah ımmmm çok seviyorum o rengi ben ama baba kahve ben kahve ailede var renki yeşil mavi gözlü ama bize denkgelirmi ki ?İ?* offf aman saglıklı olması yeter

ya bende kızım mavi gözlü olsun istiyorum allah ımmmm çok seviyorum o rengi ben ama baba kahve ben kahve ailede var renki yeşil mavi gözlü ama bize denkgelirmi ki ?İ?* offf aman saglıklı olması yeter

valla gokcem benım annem yesıl gozlu kardesım ela ama bıze vurmadı pıyango :umursamaz:

belli olmaz gökçe olur mu olur benim ailemde de çok var kardeşlerim hep renkli gözlü bi ben ela kaldım
eşimin tarafı da renkli çoğunlukta ama
olmayabilir
tamamen tesadüff
senin ne zamana gelecek doğum
gökçe kızımız ın resmini ne zaman görücez inşallaahh

yazıdan farklı
editöre mesaj atayım bizim topiğin editörü kim acaba

okula başlamıyorum canım
1 yıl ücretsiz için dilekçemi verdim
yarın milli eğitme gidip resmen başlatıcam iznimi inşallah

oooy maşalllah
gökçe yi de gördüükk
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
ben de mi böyle olucam ne güzeeeeeeeelllllllllll
ben de iyice büyütüym de koyucam
şimdi daha azcık var zaten hamilelikten önce de vardı:))))))))))))))))))

nurdan editöre mesaj at hallolur

nurdancım en ıyısı bebegını kendın buyutmen canım yaa kımseye guvenemıyo ınsan zor sahıp olunca

maviumutum benim ekime geliyo kısmet oolursa dogum eger sezeryan olursa 1 il 5 kim arası normal dogum olursa 16 ekimde olucak teyzesi o zaman koyarım resmini fıstıgımın inş bende :) senin ne zmana geliyo hayırlısı ile
kızlar bide dogum şekillerini bilirsiniz epidural normal veya epidural sezeryan nasıl sizce ilerde bel agrısı yapıyomuş normal genelansetesi mi alsam yoks ailaçsız normal dogum mu yapsam ?*

ay sagolun kızlar hayırllısı ile dogursamda zayıf hallere geri dönsem
inş maviumutum sende böle olcan şişcen uykuusuz kalcan ama gende mutlu oluyo insan rabbim tamamına ermek nasp etsin cüm-lemizi inş olmayanlarada nasip etsi n

bilmiyorum ki ki,m editörrrr

1 yıl ücretsiz izin ne güzel kocaman olacak kız:)))))
benim kısmetse şubat başı olacak ya ya da ocak sonu
3 hafta kalana kadar çalışıcam inşallah
sonra haziranda da 1 ay ücretsiz izin
sonra yaz tatili 8-9 aylık olmuş olacak iiiinnnşalllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
sonra da başlarım diyorum bulurum bi bakıcı

buarada ben kiloları belli biyere kadar verdim artık veremiyorum
hiçbi kıyafetim olmuyo
normalde 58dim hamilelikten önce
şimdi 65..takıldım kaldım
emzirmeyi bırakınca hemen başlıcam diyete

hayırlısıyla saglıcakla gelsın ıns prenses canım ebnımkı spinal sezeryan oldu cok rahatım hıc bı sıkıntım yok bel agrım var ama o da belde kayma varmıs ondan spinalden degıl yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…