Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende hiç inanmıyodum öyle olacağıma
şükürler olsun hamileliğim ilk 3 ayı saymazsak çok güzel geçti
koca göbeğinin tadını çıkar canımm

ben normal doğum isterim aslında
ama şimdi doktorlar hep sezaryan yanlısı ya
sezaryan da eskisi gibi zor olmuyomuş diyolar
doktor neyi uygun görürse o olacak inşallah normal olur burda epidural yok

angelim hızlıresimyükle die bi site var oraya gir gözat diye yer var oraya tıkla pc de bulunan resmi seç ekle sonra boyutu 640 olanı seç yükle de sonra ekrana bi alan gelicek ordan 3 . olan ımg ile başlayanı seç bura da yazı yazdıgımız yer var ordaki dag gibi olan resmi tıkla bi alan geliyo ordaki http olan yazıyı sil kopyaladıgın ımg yi ekle sonra msj ı gönder sayfaya

Son düzenleme:
hayırlısıyla saglıcakla gelsın ıns prenses canım ebnımkı spinal sezeryan oldu cok rahatım hıc bı sıkıntım yok bel agrım var ama o da belde kayma varmıs ondan spinalden degıl yanı

bende spinal sezeryan oldum
çok çok rahattı
baş ağrısı konusunda 2 doktorum da uyardı bol su içeceksin diye
4 litre falan su içtim
hiç şikayetim olmadı çok şükür
gökçem en önemlisi de doğar doğmaz sesini duyuyosun,ilk sen görüyosun süper bi duygu

hemen denıyorum canım becerebılırsem:)

bende deneyeyim
keşke önce sorsaydımmkafamçokkarıştı

nurdancım zaten kadınlar en fazla hem emzirirken alıyo hemde en çok emzirirken veriyo bizim üzt kattaki komşu acaip verdi kilo halada emziriyo 10 aylık oldu maşallah ogluda kilolu :) kendiside zayıf inş sende verirsin canım

deneyin bakalım güzellrrr bak ben sildim bile resmimi :)
ay bende sezeryan olursa spinal yapıcam o zaman herkes korkuttu beni bel agrısı olur baş agrısı olur felan normal dogumumu da spinal yaparım inşşş normal dogum olur innş

maviumut senin doğum nezaman olcak
benim doğum izni bitiş tarihim 31 ağustos:)))) bukadar olur yani tamm tatile denk geldi
millet gülüyo ayarlayamamışsın diye
bilseler neler çektiğimizi

evlendigimde 53 kiloydum sonra tedavilerle 66 oldum tedaviyi bıraktık hamiş kaldım 66 ile şimdi 84 üm daha 1 ay var ay bende acaip kilo aldım yaa tospaga gibi oldum yanee inş bende veririm hızlı bişekilde

4 şubat görünüyo nette
ama ocak sonu olur gibi geliyo
bana da 2.dönemi kapatmayı mı ayarladın diyo:)))
haaa diyorum ben de ayarladık:))))))

maviumut senin doğum nezaman olcak
benim doğum izni bitiş tarihim 31 ağustos:)))) bukadar olur yani tamm tatile denk geldi
millet gülüyo ayarlayamamışsın diye
bilseler neler çektiğimizi

aynen cnm benımde esım sehır dısında ya bana da oyle dıyıp dalga gecıyolar ızne geldıgınde mı yaptınız 2 gunde dıye bı bılseler bızım cabalarımızn bos cıktıgını

ben de evlendiğim de 56 falandım tığ gibiymişim:))))))
kürtajdan sonra şaştı benim kilo ilaç iğne derken
hamile kalmadan 64 falandım heralde
şimdi 67 yim
ekmek yememeye dikkat ediyorum ama çok ta sıkmıyorum kendimi
75 i aşmasam keşke ama zor görünüyo
zaten doğumda çoğu gider diyolar alsam da napıym
gökçe gayet iyi görünüyosun 84 nerde resimde yok:))))))))))))))
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy
nelerden bahsediyoruz çok şükür daha dün gibi olur mu olmaz mı nolacak diye telaşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…