Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
resim gorünmüyo angelcim
hani ımg ile başlayan yazı yeri varya ondan öncee bi kutu içinde daha yazı var o alana kadar olan yeri sil ımg olan yer kalsın kutu içinde sadece o zman resim gösterir canım

çankırıdayım ben de
yok ya sezaryan olacan genel anesteziyle ya da çatır çatır normal doğuracan
aslında annem gel istanbul a diyo ama
ben burda olmak istiyorum
yavrum hastane çıkışı evine gelsin hemen

kız rsimde bell etmiyo gibi yan durmuşum ya ondan heralde aslında hamişlik yakıştı diyolar zemuszemus hayırlısı ile alalım inş kucagımıza çok şükür bugünleri görük o günüde görürüz inş kucagımızda
nurdancım ben küçük yer ya burası ondan yazamamıştım gelirseniz buralar gezdiririm sizleri beklerim

evlendigimde 53 kiloydum sonra tedavilerle 66 oldum tedaviyi bıraktık hamiş kaldım 66 ile şimdi 84 üm daha 1 ay var ay bende acaip kilo aldım yaa tospaga gibi oldum yanee inş bende veririm hızlı bişekilde

ben son ayda kendimi tanıyamıyodum
yüzüm falan okadar şişmişti kii
40 numara babet aldım düşün:))eşim hala dalga geçiyo
ama doğumdan hemen sonra indiler (çok şükür)

kilo değil ödemdir o nurdan hemen gitmiş işte bi de yaza denk geldi ya
daha çok şişmişsindir
biz napacaz kız kışa denk gelecek 40 numara çizme mi alıcam:)))))))))))))))))))))))

oyyyyyyyy anamm yeni nesil bebekler hep mi güzel ve yakışıklı olur maşallah inan gönülden diyorum çok tatlı yaa bakışlara bak allah ım bizede nasip etsin böle datlu bebkler inşşşşşşşşş saglıkla büyüsün annesiiiiiiii

amaaaan
buraya yolunuz düşmesin
ankara da falan karşılaşıp görüşelim inşallah:)))))))))))))
nurdan la angel hiç görüşmediniz mi siz???????

gokcem yolun duserse konyaya beklerız bızde prensesınle

ay canım keşke imkan olsda gelsem hepinizi tanımak isterim
sizlerinde yoları düşerse gelin ben gezdiririm seve seve yeterki gelin yani
maviumutum bende evinin oldgu yerde yap o kadar şey lazım olcak herşeyi annenlerin oraya götürmen zor olur bence kendi evin daha iyi olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…