Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallah ogluna mavim inş diyetle herşey normale döner igneye gerek kalmaz sen yediklerine dikkat et canını da sıkma daha çok yükselir şeker
nurdancım sagol teyzesi senin kı z daha tatlı maşallah
ya kızlar geceleri uykusuzluk zor oluyo yaa iki gece rahat yattı dün gene bagrındı durdu kaka yapamadı dünden beri zeytin yagıda içirdim popoyada sürdüm kar etmedi yaa neyse üç dolsa hayırlısı ile
angel sen naptın canım herşey yolundamı

bugün akşam diyeti bozdum 2 lahmacun yedim:)))))))))))
ama 1 saat sonra şekerim 116 çıktı 120 nin altı iyiymiş
diyete devam edersem daha az çıkar:)))
yeterince iğne oluyorum zaten bi de bu olmasın

gökçe hanım huysuzlanıyo mu ne???????????
geçmiş olsun kolayca yapsın kakasını da rahatlasın prenses

mavim arada kaçamak yap canım sonra bebişin güzel beslensim hamilesin nede olsa insanın canı çekiyo :)gökce hanım dün 2 ye kadar bagrındı durdu gene hastaneye götürürken hava mı aldı naptı gazı çoktu akşam poposuna yag sğrdüm kakasını yaptı :) ama gazından aglayıp durdu neyse geçicek bu günler biliyom ama bakalım :)

canlarım ben istanbula gidiyorum yarın
hem bayram için hem kardeşimin nişanı var
giremezsem hepinize iyi bayramlar

kızlar bız bayram ıcın koye gıdıyoruz yenı haber verdı kocacım sagolsun berat aren hasta atlatamdı hala nasıl hazırlancam bılmıyorum catlıycam sınırden

:84:slm
kpss sınavına girdim canım sıkkın off sorular beterdi nerden bulmuşlar o soruları memurluk hayalim suya düştü

slm kızar bız ıyıyız cok sukur bu aralar yazmaya pek fırsatım olmuyo acıkcası ıyıce yaramazlastıkteyzoslar asagıda ogluma yazdıgım mektubu paylasyorum okumak ıstersenız

KÜCÜK MUCİZEM'E
NAZLI MELEGIM,KIYMETLİM,CANIM,KANIM ,BIRICIK OGLUM
SENSIZ GECEN GUNLERIM O KADAR BOSMUS KI BASLARDA KORKMUSTUM BEBEGIM HEMEN COCUK SAHIBI OLMAK ISTEMEDIM.KORKUM KENDIMDDENDI SANA IYI BIR ANNE OLAMAMAKTAN...1 YILIMIZ BOYLE GECTI BABANLA GEZDIK DOLASTIKDAHA SONRA ETRAFTA GORDUGUM ANNE BABALARA ÖZENDİM MİNİCİK BIR CAN ICIN YAPILAN FEDAKARLIKLARA GOSTERILEN TARIF EDILEMEZ SEVGIYE...VE BIZDE O DUYGUYU TATMAK ISTEDIK 2008 YILININ BIZIM ZORLU MUCADELEMIZIN BASLANGICI OLACAGINI NERDEN BILEBILIRDIK KI?
2008 ARALIK AYINA KADAR HER AY SENI ICIMDE TASIYABILMENIN UMUYDUYLA YASADIM .HER SEFERINDE PSIKOLOJIK MIDE BULANTILARI,ASERMELERE ALDANDIM AVUTTUM KENDIMI.GUNLER ONCESINDEN YAPILAN GEBELIK TESTLERI GERCEKLERI HER AY YUZUME TOKAT GIBI CARPIYORDU ARDINDAN SABAHLARA KADAR AGLAMA KRIZLERIYLE BASETMEK ZORUNDA KALIYORDU BABACIGIN.
AKLIMDA TEK BI SORU VARDI NEDEN OLMUYORDU YASAK DAHI ISTEMIYORDUM HIC BIRSEYDEN ZEVK ALMIYORDUM INSANLARLA KONUSMUYORDUM EVE KAPAMISTIM KENDIMI.HERKESIN HAMILELIK HABERLERINI GETIRIYORDU BABAANNEN SANKI INADIMA YAPARMISCASINA.
VE DR A GITMENIN ZAMANI GELMISTI ARTIK BIRSEYLER TERS GIDIYORDUÇRANDEVUMUZU ALDIM 18 ARALIK 2008....TARIHLER DUN GIBI AKLIMDA HALA MINIK KUZUM.HEMEN TESTLER TAHLILLER ISTENDI INCELENMEYE ILK BENDEN BASLANDI.AYNI GUN AKSAM RAHIM FILMINIDE CEKTIRDIK.BABAN KUSURU BENDE BULMANIN RAHATLIGIYLA AMELIYAT OLMAN GEREKLIYMIS DEDI PAT DIYE.O DA NEYIN NESIYDI SIMDI??? DR YRN ACIKLAYACAK SANA DEDI .RAHIMDE PERDE OLAYIYMIS.
3 GUN SONRA KIMSEYE HABER VERMEDEN HASTANEYE YATIS ISLEMLERIMI YAPTIRIP YATTIM BIZIMKILER ARADIGINDA BABAN ARKADASIMDA KALDIGIMI SOYLEYECEKTI.ORTALIK IYICE KARISTI :))HERKES BABANLA BIZIM KAVGA ETTIGIMIZI BNM EVI TERKETTIGIMI SANMIS OLAY ACIGA CIKMADAN KAPADIK COK SUKUR:)
O ZAMANLAR BU YASADIKLARIM COK AGIR GELMISTI BANA RABBIM BENI COK AGIR IMTIHAN EDIYO DIYE DUSUNMUSTUM.AMA YOLUN DAHA BASINDAYMISIZ CANTANEM...
AMELIYATTAN SONRA 6 AYLIK BEKLEYIS DE HUSRANLA SONUCLANMISTI.BU KEZ BABAN UZERINDE YOGUNLASILDI. TAHLIK SONUCLARI HIC IC ACICI DEGILDI TEDAVIYE DE CVP VERMIYORDU
6 HAZIRAN 2009 ASILAMA ICIN HASTANE KAPISINDA BULDUK BU KEZ KENDIMIZI.İSLEM ICIN BEKLERKEN DOGUMHANEDEN GELEN BEBEK CIGLIKLARI SEVINC GOZYASLARI BIR KEZ DAHA YIKTI BENI.BEN O DUYGUYU HIC TADAMAYACAKTIM BELKIDE....AGLAYARAK ODAYA GECTIM ISLEM SON BULDU
UMUDUN KAPISINI CALDIM YINE 12 GUNLUK BEKLEYIS BASLAMISTI.SONUC HERZAMANKI GIBI KOSKOCA BIR NEGATIF...
SOLUGU DR DA ALDIM OLMADI DIYEBILDIM SADECE VE ARDINDAN SEL OLAN GOZYASLARI DOKULDU.O ANKI PSIKOLOJIYLE TUP BEBEK YAPALIM DEDIGIMI HATIRLIYORUM SADECE.
ARTIK DAHA FAZLA YENILGIYE DAYANACAK GUCUM KALMAMISTI CANIMI ALSALAR UMRUMDA DEGILDI.
VE SEN TUP BEBEK YONTEMIYLE KONUVERDIN BEDENIME MINIGIM
SUREKLI KAYBETME KORKUSUYLA TASIDIM SENI ANNECIM RABBIMDEN GELEN ARMAGANIM COK SUKUR SUAN KOLLARIMDASIN CANIM OGLUM .ZORLU MUCADELEMIN MİNİK SAVASCISI...
HAYATIMIN ANLAMI,YASAMA SEVINCIM,GOZBEBEGIM,KENDIMDEN BILE SAKINDIGIM YAVRUM...
BANA BU KUTSAL DUYGUYU YASATTIN BAL OGLUM UMARIM HAYATIN BOYUNCA HEP IYI HAYIRLI INSANLAR CIKARTIR ALLAHIM SENIN KARSINA KIMSELER UZMESIN SENI.UMUTLARIN HAYALLERIN HEP GERCEK OLSUN ANNEM.ALLAIMIN MELEKLERI KORUSUN SENI DAIMA
SENIN CANINDAN COK SEVEN ANNEN

angel nasıl duygulandım Allah uzun sağlıklı ömür versin sana ailenle kocanla oğlunla

ben de günlük gibi bişi tutuyorum hergün olmasa da ara sıra yazıyorum oğluma büyüsün de okusunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…