- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi cornelia35
-
bende bilmiyorum henüz... dur bakalım piran gelsin doktora gitti o anlatacak detayları...
hayırlısıyla aşılama olacak bugün...inş. tutar ...:Saruboceq:
saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
eger ılıskı onerıyosa bızım ıs yas benım esım sehır dısında calısıyo ınsallah oyle bısey gereklı degldır((
merhaba.aranıza yenı katıldım arkadaslar.benımde ilk asılamam yapılmıstı fakat tutmadı bu ay tekrar deneyecegız.Allah yardımcımız olsun kızlar...
hoşgeldin aramıza.... hayırlısı olsun allah gönlüne göreler versin..
sen başladınmı tedaviye... beklemedemisin...
merhaba.aranıza yenı katıldım arkadaslar.benımde ilk asılamam yapılmıstı fakat tutmadı bu ay tekrar deneyecegız.Allah yardımcımız olsun kızlar...
canım kıst cıktı bende onu beklıyoruz haftaya gıdecegım dr a ona gore baslayacak tedavıye ıns atılmıstır adetle((
inş. geçmiştir canım.. sıkıntı yapma kendine.. tertemiz başla tedavine...
çok uğraştırmaz inş. senin bebiş bir an önce gelir......:teytey:
insallah canım ılacla falan ugrastırmasa barı gneye baslayacagım dıye hazırlamıstım kendımı buyuk bı heyecanla gıttım kıst var dedı bunda da vardır bı hayır belkı bu ay olsam tutmayacaktı asılamam
saolun kızlar inş hepimiz kavuşcaz meleklerımıze:)))
tabiki her işte hayır vardır belki hiç aşılama ya gerek kalmaz kendiliğinden olur...
kısmetimiz nasılsa öyle olacak... benimde hep ksitlerim oluyodu.. bu ay yoktu başladık tedaviye .. iğne oluyorum yapamam sanmıştım ama kendim yapıyorum kolaymış acımıyo hiç.. yarın bende dr.kontrolüne gidiyorum bakalım yumyumlar ne durumda....
canım ya gobekten zor oluyo dıye duymustum :S.herhangı bı yere mı vuruyosun uff bende kendım yapmak ıstyorum polıklınıge falan gıdıp gelırken her gun bırı gorur abuk subuk soru sorcaklar sınırlerım bozulcak bakalım dr ne dıyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?