Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba.aranıza yenı katıldım arkadaslar.benımde ilk asılamam yapılmıstı fakat tutmadı bu ay tekrar deneyecegız.Allah yardımcımız olsun kızlar...

bende bilmiyorum henüz... dur bakalım piran gelsin doktora gitti o anlatacak detayları...
hayırlısıyla aşılama olacak bugün...inş. tutar ...:Saruboceq:

eger ılıskı onerıyosa bızım ıs yas benım esım sehır dısında calısıyo ınsallah oyle bısey gereklı degldır ((

10/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
ventamaris .........................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
manolya............................?
gonulll...............................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
maviumutolsun (yola devam)
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

canım kıst cıktı bende onu beklıyoruz haftaya gıdecegım dr a ona gore baslayacak tedavıye ıns atılmıstır adetle ((

inş. geçmiştir canım.. sıkıntı yapma kendine.. tertemiz başla tedavine...
çok uğraştırmaz inş. senin bebiş bir an önce gelir......:teytey:

inş. geçmiştir canım.. sıkıntı yapma kendine.. tertemiz başla tedavine...
çok uğraştırmaz inş. senin bebiş bir an önce gelir......:teytey:

insallah canım ılacla falan ugrastırmasa barı gneye baslayacagım dıye hazırlamıstım kendımı buyuk bı heyecanla gıttım kıst var dedı bunda da vardır bı hayır belkı bu ay olsam tutmayacaktı asılamam

tabiki her işte hayır vardır belki hiç aşılama ya gerek kalmaz kendiliğinden olur...
kısmetimiz nasılsa öyle olacak... benimde hep ksitlerim oluyodu.. bu ay yoktu başladık tedaviye .. iğne oluyorum yapamam sanmıştım ama kendim yapıyorum kolaymış acımıyo hiç.. yarın bende dr.kontrolüne gidiyorum bakalım yumyumlar ne durumda....

cnm 2 tane büyümmüş tam boyuta gelmiş diğerleri küçüktü 14.5 du ogune kadar büyüler onlarda 4 5 taneydı

canım ya gobekten zor oluyo dıye duymustum :S.herhangı bı yere mı vuruyosun uff bende kendım yapmak ıstyorum polıklınıge falan gıdıp gelırken her gun bırı gorur abuk subuk soru sorcaklar sınırlerım bozulcak bakalım dr ne dıyecek

göbek deliğinin 2 yada 3 parmak sağından yada solundan yapıyosun.. .ğnesi çok ince ve küçük ben elimle karnımı biraz sıkıştırıp iğne yi vuruyorum. asıl bana yapamazmışım gibi geliyodu.. ilini doktor vurdu gösterdi.. ben anlamadım bile bittimi dedim.. sonra içim rahatladı yaparım dedim kendi kendime..ilk gün eşimi uyandırdım sabah kalk iğnemi yapacağım yanımda dur diye... o bile şaşırdı nasıl yaptın diyo.. ama emin ol korkulacak birşey değilmiş..zaten ecz. ler yapmıyo aklında bulunsun.. ama doktoruna sor hangi iğneyi verecekse önceden hazırla bu iğneler heryerde herzaman bulunmuyo sıkıntı yaşama. bahsetmiştim benimkinin kalemi vardı bulamadım sıkıntı yaşadım ama sonra hastaneden temin ettiler.. insilün iğneleri gibi ince uçlu birşey ..bakalım belki sana iğne vermez ilaç verir... cesaretli ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…