- Konu Sahibi cornelia35
-
piran geldinmi kız doktordan.... anlat bakalım neler oldu..................merakla bekliyoruz..
canım daha saat 3 te gidecem ilkini bugün yapıcaklar 2 . yarın yapacaklar eve gelir gelmez size olanı biteni anlatırım bu benim ilk aşılamam canım yanacak diye çok korkuyorum bana dua edin kızlarsenağlama
denmur konumuzla alakalı degil ama profiline fotoları nasıl koydun anlatırmısın bana rica etsem
kaydirigubbakcemile3
anlatırım tabi canım ana sayfada kullanıcı paneli diye bi yazı var. ona tıkla. açılınca solda avatar resmi koy yazar onada tıkla hemen görceksin altta gözat yazar onada tıkla sonra bilgisayarında yüklü resimlerinden seç ekle değişiklikleri kaydete bas işte bu kadar:1hug:
canım daha saat 3 te gidecem ilkini bugün yapıcaklar 2 . yarın yapacaklar eve gelir gelmez size olanı biteni anlatırım bu benim ilk aşılamam canım yanacak diye çok korkuyorum bana dua edin kızlarsenağlama
kızlar bugun adet oldum yıne olmadı artık bundan sonra tup bebek demıstı doktor hanım ıns sızden guzel haberler duyarız:çok üzgünüm:
gerci benim önümde eylül günesi var o ceksin bası biz gelelim ardından hadi eylül günesi bizede sans olllllllllllll
hayılı cumalar kızlarr allah hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:
inş. devammı gelmez. haber bekliyoruz...dualarımız seninle.. umarım bebeişin tutunma kanamasıdır.....:Saruboceq: allahım önce üzüp sonra sevindirir......
canım listeden silebilirsiniz.sanırım yumurtam erken çatlamış olabilirmiş .yani adet gördüğüm doğrusenağlama
canım listeden silebilirsiniz.sanırım yumurtam erken çatlamış olabilirmiş .yani adet gördüğüm doğrusenağlama
kızlar bısey sorcam ya dr asılamadan sonra ılıskı mı onerıyo??
saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?