Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS:bbo:

inş. devammı gelmez. haber bekliyoruz...dualarımız seninle.. umarım bebeişin tutunma kanamasıdır.....:Saruboceq: allahım önce üzüp sonra sevindirir......

canım herşey yolunda gidiyor. süper.... inş ...allah gönlüne göre verir....

kızlar bugun adet oldum yıne olmadı artık bundan sonra tup bebek demıstı doktor hanım ıns sızden guzel haberler duyarız:çok üzgünüm:

tüp bebek için ii araştır.. iyi bir hastanede yaptır.. oda önemliymiş..
tecrübeli bir ekip olsun. belki de kısmetinde tüp bebek vardır. allah güç sabır versin...

bızımde martta bıttı canım 2. yılımızgecen yıl kasımdan berı beklıyoruz ama yok hala hıc umudum kalmadı olmayacak sanırım ((

bizimde 2,5 yıl geçti.... seni anlıyorum. bazen bende bunalıyorum. ağlıyorum. ama hiç bir zaman haline şükretmeyi unutma bizler daha yokun başındayız... 2 sene nedir kii. tamam yaşayan bilir sıkıntıları bizi bizden başka kimse anlayamaz.. fakat allah sana eşine sağlık versin güç versinkii bebeiş olsun .. umudunu yitirme... allah hepimize verecek ama biz sabırsız anne adaylarındanız.... biraz ondna böyle oluyo..... allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.. sağlıklı hamilelikler versin. beterinden korusun neleri var.....:Saruboceq:

piran geldinmi kız doktordan.... anlat bakalım neler oldu..................merakla bekliyoruz..

10/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
BTRKLC.........................14/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
ventamaris .........................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
manolya............................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
maviumutolsun (yola devam)
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)

ayrederya bir sey soracam çok komik bir soru olacam ama soracam genede kaydirigubbakcemile3 size doktorunuz ilşkiden sonra ayaklarını havaya git demişmiydi bana dedide mesela bize ilişki önerdi ozaman yaptım mesela :dance:

artık bende beklemeye karar verdim allah hepimizin yardımcı olur inş.

canım inş. senin hayırlı haberleini alırız. bugün olumsuz haberler aldım üzüldüm biraz ama herkesin kısmeti işte... bir hamiş haberi koyamadım listeye.... inş. bundan sonra güzel haberler gelir...

ayrederya bir sey soracam çok komik bir soru olacam ama soracam genede kaydirigubbakcemile3 size doktorunuz ilşkiden sonra ayaklarını havaya git demişmiydi bana dedide mesela bize ilişki önerdi ozaman yaptım mesela :dance:

bana dokotrum demedi ama ben biliyorum zaten ve uyguluyorum... hemen kalkma...uzan yat belinin altına bir yastık koy ayklarını havaya dik.. duvara bir yere yasla.. yarım saat kadar kalkmadan duruyorum ben... senden yap... mutlaka bir faydası olur bana birçok kişi söylemişti...

canım inş. senin hayırlı haberleini alırız. bugün olumsuz haberler aldım üzüldüm biraz ama herkesin kısmeti işte... bir hamiş haberi koyamadım listeye.... inş. bundan sonra güzel haberler gelir...

ben inş bası cekecem arkamdanda çorap sökügü gibi dökülecekler ben inanıyorum kaydirigubbakcemile3

gerci benim önümde eylül günesi var o ceksin bası biz gelelim ardından hadi eylül günesi bizede sans olllllllllllll

bazen banada komik geliyo... sonra sinirlerim bozuluyo... uğraştığımız şeylere bakıyorum...
yok kazanlar kaynat (keçi boynuzu flan ) dk tut.... ayk. havaya kaldır... incir ye ..bilmem nee.... doktorun dediklerini yap.. harfi harfinee... ama herşeye değecek ben eminim.......... gelek dünyanın en tatlı leri...

listedeki herkesin olsun ben öyle dua ediyorum... zaten ondan silmedim... sırası geçenleri... onlar daha sabrılı daha da umutlu olsunlar diye..... ama listeye artık bir hamiş haberi gelsin....:CüvCüv:

kendimi o durumda cok komik hissediyorum esimde gülmekten yerlere yatıyor o halime az daha kaynıma yakalanıyordum o sekilde yatak odamın kapısı acıktı bende o komik sekilde yatıyordum müzik dinliyordum kapnın caldıgını duymamısım esimde bilgisayar basındaydı acmış kapıyım kaynımla konuşuyor kapıda asılamamın oldugu gündü bu olay sonra içeriye gireyimde yengeme gecmiş olsun diyim demiş esimde salondaydı oda unutmuş benim o sekilde yattıgımıallahtan o gelmeden dogrulduydum yani saniyeler vardı yakalanmama esime cok kızmıştım hadi benim o halimi görseydi diye böyle basımdan olay gecti baylaşmak istedim

komik evet ama yapmadan da olmuyor...:) bazen benimkide bacaklarım yoruluyo diye gelip bacaklarımı ovuyoo. bir kere söyleniyodum baktım oda dikmiş ayaklarını bana destek olmak için. canım yaaa.... bizimle uğraşıyorlar işte............delikafadulden

valla onlar olmasa bizim kahrımızı kim ceker ... gerci onlar olmasada bu sıkıntıları cekmez olurduk şimdi

gerci bebişim için deger ben buna sıkıntı bile diyemiyorum aslında tatlı sıkıntılar bunlar ilerde bebegimiz olunca çok gülecegiz bu hallerimize

gerci bebişim için deger ben buna sıkıntı bile diyemiyorum aslında tatlı sıkıntılar bunlar ilerde bebegimiz olunca çok gülecegiz bu hallerimize

inş. canım allahım bir an önce güldürsün yüzümüzü.......hepimizin..
allah isteyen herkese versin.....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…