- Konu Sahibi cornelia35
-
kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS:bbo:
cnm 18 mm olunca catlatma verıolarmış benımn yumoş uçmuş asırı tepkı vermış yaa..onu gözardı etcez diğerlerini beklıcez onlarda yarın belli olcak bakalım büyümüş mü ki kesın büyüdü hissdıorum cok sancım oluorr..
kızlar bugun adet oldum yıne olmadı artık bundan sonra tup bebek demıstı doktor hanım ıns sızden guzel haberler duyarız:çok üzgünüm:
bızımde martta bıttı canım 2. yılımızgecen yıl kasımdan berı beklıyoruz ama yok hala hıc umudum kalmadı olmayacak sanırım((
artık bende beklemeye karar verdim allah hepimizin yardımcı olur inş.
ayrederya bir sey soracam çok komik bir soru olacam ama soracam genede kaydirigubbakcemile3 size doktorunuz ilşkiden sonra ayaklarını havaya git demişmiydi bana dedide mesela bize ilişki önerdi ozaman yaptım mesela :dance:
canım inş. senin hayırlı haberleini alırız. bugün olumsuz haberler aldım üzüldüm biraz ama herkesin kısmeti işte... bir hamiş haberi koyamadım listeye.... inş. bundan sonra güzel haberler gelir...
kendimi o durumda cok komik hissediyorum esimde gülmekten yerlere yatıyor o halime az daha kaynıma yakalanıyordum o sekilde yatak odamın kapısı acıktı bende o komik sekilde yatıyordum müzik dinliyordum kapnın caldıgını duymamısım esimde bilgisayar basındaydı acmış kapıyım kaynımla konuşuyor kapıda asılamamın oldugu gündü bu olay sonra içeriye gireyimde yengeme gecmiş olsun diyim demiş esimde salondaydı oda unutmuş benim o sekilde yattıgımıallahtan o gelmeden dogrulduydum yani saniyeler vardı yakalanmama esime cok kızmıştım hadi benim o halimi görseydi diye böyle basımdan olay gecti baylaşmak istedim
gerci bebişim için deger ben buna sıkıntı bile diyemiyorum aslında tatlı sıkıntılar bunlar ilerde bebegimiz olunca çok gülecegiz bu hallerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?