Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nurdan nur hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun
kızlar bende birzdan aşılama için evden çıkıcam banada dua edin olurmu dua eden herkesten allah razı olsun

selam kızlar sanki hastalanıcakmışım gibi belirtiler var göğüs uçlarım, çok acıyo akıntım var . çok üzgünüm:çok üzgünüm:

selam kızlar sanki hastalanıcakmışım gibi belirtiler var göğüs uçlarım, çok acıyo akıntım var . çok üzgünüm:çok üzgünüm:

canım senin daha adet tarihine çok var.. neden böyle stres yaptın bu söylediğin belirtiler
bebeiş içine olabilir.. hayırlısı olsun....beklemeye devam et..

kızlar siz ne durumdasınız.. cingis.pembesi ve sellen .......... sonuaçlara az kaldı...
allahım size sabır güç versin. hayırlı haberler verirsiniz inş..... şu listeyi bebiş haberleriyle süsleriz..

canım bekliyoruz günün gelmesini canım bendede asılama yapıldıgı günden beri bende adet belirtisi var ama daha henüz regl olmadım inş. olmamm anlamadım yani iyice dengem bozulmuş durumda:çok üzgünüm:

selam canım evet ediyo regl olcakmışım gibi inşallah olmam :çok üzgünüm:senin nasıl gidiyo balım

Bende aynı regl olacakmışım gibi. Ama dün bi arkadaşıma gittim. O hamile kaldığında kasıkları ağırıyormuş gögüsleri acıyormuş ve karnı ağırıp az bi şey kanaması bile geliyormuş. Ben hiç hamile kalmadım belki benimde belirtilerim böyledir diye çok umutlandım.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.

canlarım biraz sonra çıkıcam aşılama için
önce size bi bakayım dedim müjdeli bi haber var mı
kızlar bişe sorcam
drum bana progesteron içeren progynex diye bi ilaç verdi ve dün başladım fitil olarak da kullanılabiliyo,oral olarak da
bana fitil dedi ama aşılamadan 1 gün önce başlayan bir tek ben miyim
genelde arkadaşlar aşılamadan 2 gün sonra başlamış:bbo:

hamile olanlarınında belirtisi adet agrısı gibi olurmuş bunu bende duymuştum oyüzden ben ümidimi hiç kesmiyecem taki kırmızıları görene kadar:dance:

kızlar galiba benim aşılamam tutmadı iki gün önce aşılama oldum ben ama mütiş derecede akıntım var niye öyle oluyor anlamadım sizde öyle bişey oldumu veya hiç duydunuzmu

canım Allah kolaylık versinnnn hayırlısı olsun inşallahh

ya kızlar bişey sorcam ben çalışlıyorum, aşılama yaptırdığınızda dr unuz rapor verdimi yada dinlenme süresi yoksa direk işe başlayanınız oldumu???

selam canım evet ediyo regl olcakmışım gibi inşallah olmam :çok üzgünüm:senin nasıl gidiyo balım

canım benimde ara ara agrılar yokluyor sonra geciyor tamamm bugün adet olacam kesin diyorum sonra bi bakmışım hiç bir seyim yok valla bende anlamadım ilaçlardanmı yoksa gercektende regl mi olacagız yoksa hamile belirtisimi anlayamadım allah yardımcımız olsun zor bir sürecten geciyoruz hepimiz

kızlar galiba benim aşılamam tutmadı iki gün önce aşılama oldum ben ama mütiş derecede akıntım var niye öyle oluyor anlamadım sizde öyle bişey oldumu veya hiç duydunuzmu

canım benim kafana takma bendede olmuştu akıntı halen devam ediyor ben doktorumu aradım böyle böyle akıntım var diye oda normal olabilir dedi takma kafana dedi için rahat olsun seninde

canım mrb bende saat 11 de aşılamamı oldum geldm dr eğer kanaman veya akınıtın olabilir korkma dedi benm az kanamam oldu hayırlıs hakkımızda inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…