- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.061
evet canım yaptım allah senin de yardımcın olsun dün ben yarın sen 2 ün ara ile inşallah hayırlı haberler alırız.hepimizin yüzü güler inşallah...
selam kızlar sanki hastalanıcakmışım gibi belirtiler var göğüs uçlarım, çok acıyo akıntım var . çok üzgünüm:çok üzgünüm:
canım senin daha adet tarihine çok var.. neden böyle stres yaptın bu söylediğin belirtiler
bebeiş içine olabilir.. hayırlısı olsun....beklemeye devam et..
kızlar siz ne durumdasınız.. cingis.pembesi ve sellen .......... sonuaçlara az kaldı...
allahım size sabır güç versin. hayırlı haberler verirsiniz inş..... şu listeyi bebiş haberleriyle süsleriz..
denmur canım hala devam ediyormu agrıların
selam canım evet ediyo regl olcakmışım gibi inşallah olmam :çok üzgünüm:senin nasıl gidiyo balım
Bende aynı regl olacakmışım gibi. Ama dün bi arkadaşıma gittim. O hamile kaldığında kasıkları ağırıyormuş gögüsleri acıyormuş ve karnı ağırıp az bi şey kanaması bile geliyormuş. Ben hiç hamile kalmadım belki benimde belirtilerim böyledir diye çok umutlandım.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.
canlarım biraz sonra çıkıcam aşılama için
önce size bi bakayım dedim müjdeli bi haber var mı
kızlar bişe sorcam
drum bana progesteron içeren progynex diye bi ilaç verdi ve dün başladım fitil olarak da kullanılabiliyo,oral olarak da
bana fitil dedi ama aşılamadan 1 gün önce başlayan bir tek ben miyim
genelde arkadaşlar aşılamadan 2 gün sonra başlamış:bbo:
selam canım evet ediyo regl olcakmışım gibi inşallah olmam :çok üzgünüm:senin nasıl gidiyo balım
kızlar galiba benim aşılamam tutmadı iki gün önce aşılama oldum ben ama mütiş derecede akıntım var niye öyle oluyor anlamadım sizde öyle bişey oldumu veya hiç duydunuzmu
kızlar galiba benim aşılamam tutmadı iki gün önce aşılama oldum ben ama mütiş derecede akıntım var niye öyle oluyor anlamadım sizde öyle bişey oldumu veya hiç duydunuzmu
ya kızlar bişey sorcam ben çalışlıyorum, aşılama yaptırdığınızda dr unuz rapor verdimi yada dinlenme süresi yoksa direk işe başlayanınız oldumu???
canım mrb bende saat 11 de aşılamamı oldum geldm dr eğer kanaman veya akınıtın olabilir korkma dedi benm az kanamam oldu hayırlıs hakkımızda inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?