• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlarrrr
aleynacım korkma aşılama evreleri çok basit sadece hsg de biraz zorlanabilirsin belki inş herşey güzel olur senin için
boncukcum seninde aşılaman hayırlı olsun inş bu kez melegin gelirsana canım
uklacım slm canım sen nasılsın inş herşey yolundadır
kızlar iki gündür grip gibiyim kulaklarım dolu gbi bogazım batıyo gibi ilaç kullanıyorum ama kar etmiyo yaa bitkisel şeylerde yapıom nanelimon kuşburnu kekik elma vs.. off tedavi öncesi kötü oldu bu yaa neyse herkese hayırlı günler olsun...

kızlar rahim filmini illa istiyolarmı aşılamada benim dr sorun yumurtlamanda diyip istememişti rahim filmini şimdi tüp aşılamayı başka yerde yaptırıcam sizce illa isterlermi

canım ya beni bir bilgilendirsene beni neler bekliyor zormu o aşamalar bide rahim filmi çekiliyormuş zormu anestezimi uygulanıyor

canım rahim filmi aslında biraz ağrılı bir film ama bana anestezi uygulamadan yaptılar ama eğer sen istersen anestezi isteyebilirsin diğerleri sadece iğne ve ilaçlara dayanıyo 12 günlük bir iğne tedavisi ve aşılama anı oda 10 dakika falan sürüyo kesinlikle çok kolay gerisi artık allaha sabrıda sana kalıyo canım

kızlar rahim filmini illa istiyolarmı aşılamada benim dr sorun yumurtlamanda diyip istememişti rahim filmini şimdi tüp aşılamayı başka yerde yaptırıcam sizce illa isterlermi

canım rahim filmi olamada nasıl anlasınlar tüplerin açık olup olmadığını yani sen yaptır yoksa emeklerin boşa gider bance .inş hiç bir sorun çıkmaz aslında film çekildikten sonrada kendiliğinden hamile kalınabiliniyo çünkü eğer tüplerde bir tıkanıklık falan varsa o esnada açılyo inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan hamiş kalırsın tatlım:CüvCüv:

canım rahim filmi aslında biraz ağrılı bir film ama bana anestezi uygulamadan yaptılar ama eğer sen istersen anestezi isteyebilirsin diğerleri sadece iğne ve ilaçlara dayanıyo 12 günlük bir iğne tedavisi ve aşılama anı oda 10 dakika falan sürüyo kesinlikle çok kolay gerisi artık allaha sabrıda sana kalıyo canım

teşekkür ederim canım yanlız gidemem herhalde eşimle giderim eğer ağrılıysa, bide benim canım tatlıdır ayyy ne yapacaksam

canım korkm afilmden sadeec film çekilmeden evvel herhangi ağrı kesici al git biraz ağrılı bi işlem ama büyen sağlamsa bişi olmaz ben çok zayıftım bayağı zorlandım ama filmden sonra adet sancım falan olmuyo artık ve kanamada eskisi gibi değil aslında çok yararı var filmin zaten hepi topu hazırlanmayla birlikte 6-7 dk bişi ben film çektirğimde 45 kiloydum bendne sonra bi kadın girdi filme bende kiloluydu hiç gıkı bilem çıkmadı neyse filmden sonra çok rahatlatsın ama film şart olmazsa olmazı bu tedavinin allah yardımcın olsun Şeniz

canım ya beni bir bilgilendirsene beni neler bekliyor zormu o aşamalar bide rahim filmi çekiliyormuş zormu anestezimi uygulanıyor
canım sen tedaviey yenimi başladın bebek tedavisinde ilk aşama rahim filmi sonra aşılamay falan geçiyolar sorcaklarına bende cevap verebilirm yakında kadın doğum uzmanı olacağım :)

canım sen tedaviey yenimi başladın bebek tedavisinde ilk aşama rahim filmi sonra aşılamay falan geçiyolar sorcaklarına bende cevap verebilirm yakında kadın doğum uzmanı olacağım :)

evet yeni başladım eşim 11 ay önce ameliyat geçirdi artık aşılama düşünüyoruz bundan 2 ay önce yine aşılamanın başına geçmiştik doktorum klomen verdi o ilaç yumurtamı büyütmemiş ekimde gidicem tekrar ,bu sefer iğne ile olucam ama korkuyorum şu hsg den ,herkes bişey diyor rahmi açmak için bişey takıyorlarmış ondan korkuyorum :1shok: anestezimi istesemmi acaba, sen gerçektenmi kadın doğum uzmanı olacaksın eğer öyleyse çok sevinirim kendi doktorumdan başka soracak kişi yok anlıycan tek başımayım

Son düzenleme:
Bende cok korkmustum hatta ignelerden odum kopuyordu ama hepsi geciyor bugun 7. gunum beklemedeyim. o dedigin aletten bende acayip korkmustum ama benim dr.m kadin oldugu icin hasas yaklasti ve acitmadi.. yani asilama olayi zaten topu topu 15 dk. felan suruyormus. inan bana bende korkmustum ama hic zannetigimiz gibi bisi degilmis canim..
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.. bol sanslar..

evet yeni başladım eşim 11 ay önce ameliyat geçirdi artık aşılama düşünüyoruz bundan 2 ay önce yine aşılamanın başına geçmiştik doktorum klomen verdi o ilaç yumurtamı büyütmemiş ekimde gidicem tekrar ,bu sefer iğne ile olucam ama korkuyorum şu hsg den ,herkes bişey diyor rahmi açmak için bişey takıyorlarmış ondan korkuyorum :1shok: anestezimi istesemmi acaba, sen gerçektenmi kadın doğum uzmanı olacaksın eğer öyleyse çok sevinirim kendi doktorumdan başka soracak kişi yok anlıycan tek başımayım

cnm slm , öncelikle rahim filmi korkulacak bişey deill..ama yağtırdığın yerde çok önemli... ist. damısın bilmiyorum ama ekomar şişli migrosun aşağısında bu işi kolay yapıyorlar....ayrıca eğer tüplerin açıksa sadece adet sancısı gibi kramp hissediyosun.. ama tüpler kapalıysa canın acıyabilir.. ama korkam genel anesteziye gerek yok bence tabi...muayene olur gibi alet takılıyor sonra ilaç veriliyor işte o ilaç yakıyor 5 dk. bile sürmüyorrr...o kadar acıya dayancaz artık... ben yaptırdımm inan zor deill..bence aşılama daha zor ve acı verici....aşılama işleminden kolay hayatımm...emin olabilirisinn...ama rahim filmi çektirenlerde de sonrasında normal gebelik oluşuyor biliyomusun dr.. tedavi amaçlı da veriyorlarrr...gerçi ben hamile kalamadım ama kalan kişileri biliyorummm....hade cesaret bakammm .......kendine iyi bak... by..

ark..larrr bu arada bende de bu ayy fossss.....yaa ne zaman olcak bu bebeklerr...ben karar verdimm..önümüzdeki ay kan veriyorum ve tüp bebek raporunu çıkarıcamm..eğerr şubata kadar hamile kalmazsammmmm tüp bebek yaptırıcamm..fazla beklemeye gerek yok..yaş oldu 30 .belki de kısmet buu..demek ki öle olcak ya da olmayacakkk..oyyyyyy
neyse öptüm herkesi ayderyaaa seni de göremedim nerdesinnn..maviumut yazılarını okuyom cnm sende de foosss bu ayyy..dayan inş.. bebiş haberleri vercezzz....

o takilan alet acitmiyor. film cekilirken iceriye verilen sivi biraz yakiyor.
Vallahi asilama daha kolaydi.. tabi herkesin aci essigi degisik..
neticede hepsi oluyor bitiyor. film cekilirken anestezi yaparlar mi bilmiyorum cunku saga sola ve duz cektiler benimkisini yani beni cevirdiler.. belki buradaki sistem daha farklidir. ama onceden konusursun dr.le.. herkesin yasadigi farkli. sadece asilama inan bana sip sak oluyor. sadece relax ol.. bende kendimi kasmistim ama dr. benimle konustu serbest birakirsan kendini daha kolay ve cabul olur dedi. korkma lutfen.. ben korktugum zaman hep sunu dusundum. ben simdiden aci diye korkacaksam kismet olurda hamile kalirsam ozaman ne olacak dedim. bunlar hafif seyler dedim. herseyi bebislerimiz olsun diye ugrasiyoruz. ve insallah gonlumuzdekini Yuce Rabbim bize bagislar...

25/9/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................27/eylül
ayrederya...........................27/eylül
GokceRana23...................(yola devam)
nurdannurdan.....................03/ekim
ukla...................................06/ekim
aleyna222..........................(yola devam)
nessel...............................(yola devam)
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:

kızlar ben geldim... fazla giremiyorum bu aralar tatildeyiz. eişmle beraber istanbuldayız. bir yere gitmedik ama yapılacak işlerimiz vardı onlarla uğraşıyoruz istanbul u geziyoruz. yorgunluktan ölüyorum ama sizleri merak ettim bir bakmak istedim. hepinize tek tek yazamıyorum hepinizi özledim...
aşılama için start veren arkadaşlar yolunuz açık olsun. istenmeyen kırmızıları gelen arkadaşlar yola devam pes etmek yok... bu arada benimkilerde henüz gelmedi...kısmett... hepinize iyi akşamlar...

cnm slm , öncelikle rahim filmi korkulacak bişey deill..ama yağtırdığın yerde çok önemli... ist. damısın bilmiyorum ama ekomar şişli migrosun aşağısında bu işi kolay yapıyorlar....ayrıca eğer tüplerin açıksa sadece adet sancısı gibi kramp hissediyosun.. ama tüpler kapalıysa canın acıyabilir.. ama korkam genel anesteziye gerek yok bence tabi...muayene olur gibi alet takılıyor sonra ilaç veriliyor işte o ilaç yakıyor 5 dk. bile sürmüyorrr...o kadar acıya dayancaz artık... ben yaptırdımm inan zor deill..bence aşılama daha zor ve acı verici....aşılama işleminden kolay hayatımm...emin olabilirisinn...ama rahim filmi çektirenlerde de sonrasında normal gebelik oluşuyor biliyomusun dr.. tedavi amaçlı da veriyorlarrr...gerçi ben hamile kalamadım ama kalan kişileri biliyorummm....hade cesaret bakammm .......kendine iyi bak... by..

teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olurfisfisfis

kızlar ben geldim... fazla giremiyorum bu aralar tatildeyiz. eişmle beraber istanbuldayız. bir yere gitmedik ama yapılacak işlerimiz vardı onlarla uğraşıyoruz istanbul u geziyoruz. yorgunluktan ölüyorum ama sizleri merak ettim bir bakmak istedim. hepinize tek tek yazamıyorum hepinizi özledim...
aşılama için start veren arkadaşlar yolunuz açık olsun. istenmeyen kırmızıları gelen arkadaşlar yola devam pes etmek yok... bu arada benimkilerde henüz gelmedi...kısmett... hepinize iyi akşamlar...

canım ne güzel sitenbuldymışsın h.sonu fırsat bulsaydık görüşseydik ne ii olurdu
bu arada biz aşılamaya tekrar gidiyoruz bu ay sanırım. reglimi bekliyorum dr a gideceğiz bakalım artık neler olacak zaten bu da tutmazsa kesin tüp diyecektir bize

slm kızlar ben geldim kayınvalidemlerdeydik yoktum 2 gündür şükür bitti de geldik eve adet günüm bugün ,dün az biraz kahverengilikler geldi ama ondan beri tık yok benim adet şaşırdı dün bütün gün petle gezdim ama yok bişi offfffffffffff valla canım sıkıldı ya şimdi oldum mu olmadımmı bilmiyorum.............bugün yarın haber ederim..........
aşılamaya başlayanlara bol şans hiiiiç korkmayın kızlar rahim filmini ben anesteziyle oldum hiç zor değildi aşılama da zor değil korkmayın en zoru beklemek onda da bol bol sABIR DıLıYORUM hadi herkese hayırlı olsun güzel haberler duyarız inşallah

slm kıslaaar sürekli yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım malum okullar açıldı bizim trafik yoğun bu arada angel artık tarihe karıştı galiba hep aklımda naptı die.hepinizi tek tek öpüyoruuuuuummmmmmmmm:1hug:

Back
X