- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
- #4.181
selam kızlarrr nasılsınız ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya beni bir bilgilendirsene beni neler bekliyor zormu o aşamalar bide rahim filmi çekiliyormuş zormu anestezimi uygulanıyor
kızlar rahim filmini illa istiyolarmı aşılamada benim dr sorun yumurtlamanda diyip istememişti rahim filmini şimdi tüp aşılamayı başka yerde yaptırıcam sizce illa isterlermi
canım rahim filmi aslında biraz ağrılı bir film ama bana anestezi uygulamadan yaptılar ama eğer sen istersen anestezi isteyebilirsin diğerleri sadece iğne ve ilaçlara dayanıyo 12 günlük bir iğne tedavisi ve aşılama anı oda 10 dakika falan sürüyo kesinlikle çok kolay gerisi artık allaha sabrıda sana kalıyo canım
canım korkm afilmden sadeec film çekilmeden evvel herhangi ağrı kesici al git biraz ağrılı bi işlem ama büyen sağlamsa bişi olmaz ben çok zayıftım bayağı zorlandım ama filmden sonra adet sancım falan olmuyo artık ve kanamada eskisi gibi değil aslında çok yararı var filmin zaten hepi topu hazırlanmayla birlikte 6-7 dk bişi ben film çektirğimde 45 kiloydum bendne sonra bi kadın girdi filme bende kiloluydu hiç gıkı bilem çıkmadı neyse filmden sonra çok rahatlatsın ama film şart olmazsa olmazı bu tedavinin allah yardımcın olsun Şenizkızlar rahim filmini illa istiyolarmı aşılamada benim dr sorun yumurtlamanda diyip istememişti rahim filmini şimdi tüp aşılamayı başka yerde yaptırıcam sizce illa isterlermi
canım sen tedaviey yenimi başladın bebek tedavisinde ilk aşama rahim filmi sonra aşılamay falan geçiyolar sorcaklarına bende cevap verebilirm yakında kadın doğum uzmanı olacağım :)canım ya beni bir bilgilendirsene beni neler bekliyor zormu o aşamalar bide rahim filmi çekiliyormuş zormu anestezimi uygulanıyor
canım sen tedaviey yenimi başladın bebek tedavisinde ilk aşama rahim filmi sonra aşılamay falan geçiyolar sorcaklarına bende cevap verebilirm yakında kadın doğum uzmanı olacağım :)
evet yeni başladım eşim 11 ay önce ameliyat geçirdi artık aşılama düşünüyoruz bundan 2 ay önce yine aşılamanın başına geçmiştik doktorum klomen verdi o ilaç yumurtamı büyütmemiş ekimde gidicem tekrar ,bu sefer iğne ile olucam ama korkuyorum şu hsg den ,herkes bişey diyor rahmi açmak için bişey takıyorlarmış ondan korkuyorum :1shok: anestezimi istesemmi acaba, sen gerçektenmi kadın doğum uzmanı olacaksın eğer öyleyse çok sevinirim kendi doktorumdan başka soracak kişi yok anlıycan tek başımayım
cnm slm , öncelikle rahim filmi korkulacak bişey deill..ama yağtırdığın yerde çok önemli... ist. damısın bilmiyorum ama ekomar şişli migrosun aşağısında bu işi kolay yapıyorlar....ayrıca eğer tüplerin açıksa sadece adet sancısı gibi kramp hissediyosun.. ama tüpler kapalıysa canın acıyabilir.. ama korkam genel anesteziye gerek yok bence tabi...muayene olur gibi alet takılıyor sonra ilaç veriliyor işte o ilaç yakıyor 5 dk. bile sürmüyorrr...o kadar acıya dayancaz artık... ben yaptırdımm inan zor deill..bence aşılama daha zor ve acı verici....aşılama işleminden kolay hayatımm...emin olabilirisinn...ama rahim filmi çektirenlerde de sonrasında normal gebelik oluşuyor biliyomusun dr.. tedavi amaçlı da veriyorlarrr...gerçi ben hamile kalamadım ama kalan kişileri biliyorummm....hade cesaret bakammm .......kendine iyi bak... by..
kızlar ben geldim... fazla giremiyorum bu aralar tatildeyiz. eişmle beraber istanbuldayız. bir yere gitmedik ama yapılacak işlerimiz vardı onlarla uğraşıyoruz istanbul u geziyoruz. yorgunluktan ölüyorum ama sizleri merak ettim bir bakmak istedim. hepinize tek tek yazamıyorum hepinizi özledim...
aşılama için start veren arkadaşlar yolunuz açık olsun. istenmeyen kırmızıları gelen arkadaşlar yola devam pes etmek yok... bu arada benimkilerde henüz gelmedi...kısmett... hepinize iyi akşamlar...