- 23 Mart 2009
- 2.162
- 161
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
- #4.321
deryacım benim kırmızılar geldi çok şükür
yeni adet tarihim 7 kasım
bu liste hayırlı olcak innşş hepimizee
ok.baby :lepi: hayırlısı olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryacım benim kırmızılar geldi çok şükür
yeni adet tarihim 7 kasım
bu liste hayırlı olcak innşş hepimizee
saol canımmm inşallah darısı sana tatlımmmmerhaba kızlar...
ukla canım eşini ve seni tebrik ediyorum çok çok çoook sevindim..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Gelelim bana dün hayırlısıyla tüp bebek tedavime başladım..Bugün antibiyotikle başladım eğer herşey yolunda giderse sonucum kurban bayramından sonraki ilk gün belli olacak inşallah çifte bayram yaparım..
Özgülcüm sen ne yaptın başladın mı ilaçlara??
merhaba kızlar...
ukla canım eşini ve seni tebrik ediyorum çok çok çoook sevindim..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Gelelim bana dün hayırlısıyla tüp bebek tedavime başladım..Bugün antibiyotikle başladım eğer herşey yolunda giderse sonucum kurban bayramından sonraki ilk gün belli olacak inşallah çifte bayram yaparım..
Özgülcüm sen ne yaptın başladın mı ilaçlara??
canım senden erken başladım ben bakalım 10 gün sonra yerleşir herşey normal giderse eger bakalım rabbim burda hayırlı haber vermyi nasip eyler hepimize inşşş canım yaa bide benim nickle hitap etsen canım yaa olurmu kocişten dolayı bide benim ismimi nerden hatırlıyon kıııı:))özgülcüm sen başlayalı bayağıolmuş o zaman senin yakında emriyolar yerleştirilir..Ben doğum kontrol hapına 10 ekimde başlıyorum lucrin de 23 ekimde başlıycam..Hadi sen benden önce verceksin müjdeyi... arkandan ben de gelcem ha...zemuszemus
Ukla canım çok sağol dualarını bizlerden esirgeme bol bol dua et canım bizim için tmm mı
ayy inşş canım inşş vakti zamanı geldi ise bebegin bizde burdan haber veririz inşş canım dua et bize bol boll senin nasıl gidiyo herşey yolundamı canımhadi kızlarrrr 2 nizde bize güzel haberleriniziii verinnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım inş hele olsunda bize hatırlatırsın bilmiyorum bende heves umut yok gbi negatiflerden sonra ama rabbim büüyük innş gelir melegim inşşgökçerana özlemm ikinizde pozitif sonuç alacaksınız eminim burda müjdenizi okuyunca hatırlatırım size
canım çok saol inş hayırlısı ile bebegim gelir benimde sen naıslsın tedavi nasıl gidiyo inş bu kez seninde olucak canım inşşMaviumutolsun ve ukla çok çok tebrikler.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Gökçerana ve özlem tüp bebek tedaviniz hayırlı olsun. ınşallah sizde pozitif sonuç alırsınız
gökçerana özlemm ikinizde pozitif sonuç alacaksınız eminim burda müjdenizi okuyunca hatırlatırım size
canımmm çok saolllMaviumutolsun ve ukla çok çok tebrikler.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Gökçerana ve özlem tüp bebek tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sizde pozitif sonuç alırsınız