• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar...
ukla canım eşini ve seni tebrik ediyorum çok çok çoook sevindim..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Gelelim bana dün hayırlısıyla tüp bebek tedavime başladım..Bugün antibiyotikle başladım eğer herşey yolunda giderse sonucum kurban bayramından sonraki ilk gün belli olacak inşallah çifte bayram yaparım..
Özgülcüm sen ne yaptın başladın mı ilaçlara??

merhaba kızlar...
ukla canım eşini ve seni tebrik ediyorum çok çok çoook sevindim..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Gelelim bana dün hayırlısıyla tüp bebek tedavime başladım..Bugün antibiyotikle başladım eğer herşey yolunda giderse sonucum kurban bayramından sonraki ilk gün belli olacak inşallah çifte bayram yaparım..
saol canımmm inşallah darısı sana tatlımmm
ne güzel heyecanlı bir sürec başladı şimdi senin içinn Rabbim sorunsuzca bebişinize kavuşmenızı nasip etsin inaşllahhhhhhhhhh

merhaba kızlar...

canım ben eylülde dogum kontrol hapı kullanarak başladım tedaviye sonra baskılayıcı ignelermi kullandım adet oldum dün gitti dr a baskılayıcı lucrinle geliştiric gonal f yede bugün başlıyorum ve antibiotik ile agrı kesicide verdi d rum hayırlısı ile canım start verdim bugün inşşş seninde tekrardan hayırlı olsun
uklacım ayy kandada bakmışsın hadi hayırlı olsun canım çokkkk sevindim dua ediyomuşsun bize inşş rabbim kabul eder agzına saglık canım dilerim saglkla kucaklamak nasip olur..:ecrin_bebek::Saruboceq::nazar::nazar:

özgülcüm sen başlayalı bayağıolmuş o zaman senin yakında emriyolar yerleştirilir..Ben doğum kontrol hapına 10 ekimde başlıyorum lucrin de 23 ekimde başlıycam..Hadi sen benden önce verceksin müjdeyi... arkandan ben de gelcem ha...zemuszemus

Ukla canım çok sağol dualarını bizlerden esirgeme bol bol dua et canım bizim için tmm mı

hadi kızlarrrr 2 nizde bize güzel haberleriniziii verinnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ukla canım duanda benide unutma ismimi veremiyorum sen dua et o dua yerini bulur nasıl olsa şimdiden teşekkür ederim canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Maviumutolsun ve ukla çok çok tebrikler.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Gökçerana ve özlem tüp bebek tedaviniz hayırlı olsun. ınşallah sizde pozitif sonuç alırsınız

09/10/2009 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
maviumutolsun ...................:CüvCüv: :nazar:(01.10.09) kendiliğinden geldi meleği
ukla...................................:CüvCüv: :hooray: :nazar: (08.10.09) 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi.
DamlaUmut........................22/ekim
nergis55.............................31/ekim ikinci aşılama için start verildi..hayırlısıyla.
nurdannurdan......................7/kasım
aleyna222..........................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
yasemin33.........................(yola devam)
nihalcan.............................(yola devam) 1.aşılamayı yaptıracak.
boncuk1985........................(yola devam) 3.aşılamayı yaptıracak.

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: şubata kadar bebişini bekleyecek sonra tüp bebek inş. gerek kalmaz.
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
GokçeRana23...(yola devam) tüp :emir_bebek:
nessel..............(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlemm48...........(yola devam) tüp :emir_bebek:

uklacım canım çok tebrik ederim inan nasıl sevindim hele bide böle kendiliğinden olduğunu duyunca daha bi umut oluyosunuz bize..........yaaa kıslar benim adet tarihim 6sıydı ama hala adet olmadım test felan yapmadım zaten yapmaya korkuyorum bakalım paztesiye kadar olmazsam yapıcam ama benim kırmızılar gelir die düşünüyorum hiç böle geçmezdi ama kendimide umutlandırmak istemiyorum hele bu ay hiç sanmıyorum çünki neyse hamişler duanızı eksik etmeyin

özgülcüm sen başlayalı bayağıolmuş o zaman senin yakında emriyolar yerleştirilir..Ben doğum kontrol hapına 10 ekimde başlıyorum lucrin de 23 ekimde başlıycam..Hadi sen benden önce verceksin müjdeyi... arkandan ben de gelcem ha...zemuszemus

Ukla canım çok sağol dualarını bizlerden esirgeme bol bol dua et canım bizim için tmm mı
canım senden erken başladım ben bakalım 10 gün sonra yerleşir herşey normal giderse eger bakalım rabbim burda hayırlı haber vermyi nasip eyler hepimize inşşş canım yaa bide benim nickle hitap etsen canım yaa olurmu kocişten dolayı bide benim ismimi nerden hatırlıyon kıııı:))

hadi kızlarrrr 2 nizde bize güzel haberleriniziii verinnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy inşş canım inşş vakti zamanı geldi ise bebegin bizde burdan haber veririz inşş canım dua et bize bol boll senin nasıl gidiyo herşey yolundamı canım
gökçerana özlemm ikinizde pozitif sonuç alacaksınız eminim burda müjdenizi okuyunca hatırlatırım size
canım inş hele olsunda bize hatırlatırsın bilmiyorum bende heves umut yok gbi negatiflerden sonra ama rabbim büüyük innş gelir melegim inşş
Maviumutolsun ve ukla çok çok tebrikler.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Gökçerana ve özlem tüp bebek tedaviniz hayırlı olsun. ınşallah sizde pozitif sonuç alırsınız
canım çok saol inş hayırlısı ile bebegim gelir benimde sen naıslsın tedavi nasıl gidiyo inş bu kez seninde olucak canım inşş

Gökçerana canım ben devamlı takip ediyodum bazen yazmaya vakit bulamıyordum..Bu topikte angeel87 vardı daha çok onun için okurdum bu topiktekileri ama angeel87 sanki bi sır olup gitti ve ben onu hala çok merak ediyorum

Maviumutolsun ve ukla çok çok tebrikler.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Gökçerana ve özlem tüp bebek tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sizde pozitif sonuç alırsınız
canımmm çok saolll
burada umutla bekleyen tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X