Haziran Bebeklerinin Odaları ve Eşyaları (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ukla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
blacksiya bu aldigin besigi cok begendik esimle.hem kucuk,hem de rahat gozukuyor.sallaniyor da olemi?kaca aldin?

blacksiya bu aldigin besigi cok begendik esimle.hem kucuk,hem de rahat gozukuyor.sallaniyor da olemi?kaca aldin?

canım mailini özelden atarsan bir çok resim cektım beşik resmi fiyatları da 90 ila 160 arasında onları yollayabilirim benım aldıgım lila 140 peşin taksıtle 167 izmir hello baby den aldım aaa hattta netten de satış yapıyorlar izmirde değilseniz bir bakıp linkini atabilirim

aslında ben e-bebe den çok güzel bi beşik begendim hemde oyun parkı oluyor hatta bu topiğin basında ukla die bir arkadas vardı onun aldıgından aynısı..

ama oyun parkı olarak tam kullanışlı değil die vazgectık benımde aklım onda kaldı

ben de oda yapamıycam sanırım evde kiler yok diye bütün gereksizleri çocuk odasına attık. kiracı olmak ne zor ya. döküntüleri ordan oraya taşı dur.

tamam simdi atiyorum senin dedigin sitede yurtdisina yolluyolar mi?

ben de oda yapamıycam sanırım evde kiler yok diye bütün gereksizleri çocuk odasına attık. kiracı olmak ne zor ya. döküntüleri ordan oraya taşı dur.

canım bende aslında oda yapmayacaktım ama bunlar genc odasına cevrılebılıyormus bır de bos odam vardı kullanılmayaz daha doğrusu o odada bi yatak vardı oda boş diye eşimin kardesı gelıp gelıp 15 20 gun bızde kalıyordu zorla gonderıyordum o yuzden o kullancagına kızım kullansın dedım

o zaman ben bütün odalar bebek odası yapıyorumdelikafadulden

hahahahah ahhh anlatamam sana :) bi geliyorlar ortalıgı karıstırıp gidiyolar bizde hep boşanıoz

bende çilek ten almayı düşünüyorum ama daha sevimli mi safarimi karar veremedim iki takım arasında yatak odamada bambulardan alıcam bütün bebişlerr saglıkla odalarında yataklarında uyusunlarr

gule gule buyutun bebeklerınızı bende 2008 hazıran annesıyım..

odaları cok begendım
ozellıkle uklanın aldıgı yatagı
uklacım onu ozel mı yaptırdın canım .. ?

bu arada bu yıl doguranlar hep kız mı denk getırdı yahu :)) ?

merhaba ukla arkadasımız kapsama alanı dısında ben cevap vermek istedim Uklanın aldıgı beşiğin aynısı izmir e-bebe karşıyaka da satılıyor 90 tl

bu tabloyu ben kendi ellerimle kızıma yaptım.

aslında söze gerek yok ama çok duygulandım. hepimiz alışveriş yapıyoruz bişeyler alıyoruz ama böylesi başka. motiflerin her birine öyle özenmişsin ki. meleğini düşünerek yapmışsındır herbirini. ee bi sanatçı anneden de böylesi beklenir. ne güzel bi hatıra kalacak prensese annesinden. o minik gözleiyle tablosuna bakmayı nasip etsin allah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…