alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama kimsenin umursadığı yok((
kızlar yardımınıza ihtiyacım var adetin ikinci günü yani yarın için gel demişti doktor tüp bebeğe başlamak için.randevu aldım yarın gidicem.ilk denememiz olucak .bizi şimdi hangi aşamalar bekliyo lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
mrb kizlar nasilsiniz?zummin hayirlisiyla turkiye ye gelmistir sanirim...buara pek giremiyorum..el-muallim cnm belirti arama kendini dinleme az kaldi sabir ve dua..bak listemiz ugurlu sende olumlu sonuc alcaksin inaniyorum...dualarim seninle cnm..
bende bugun yumoslarimi teslim ettim geldim..muhtemelen cumartesi transfer..Hakkimizda hayirlisini diliyorum...
canım arkadaşım yaaaaa.....alınganlık yapma lütfen....benimde bu sıralar fazla zamanım yok......ama istersen bir hafta sonra rahat rahat yazışırız olurmu canım......sen tedaviye başladınmı....aşamaları anlatırsan haberdar oluruz.....dediğim gibi kısa bir aradan sonra görüşürüz canım....ama sen hiç bir yere ayrılma......
Merhaba Nurcan hayırlısı olsun. Benim de tedavim Temmuzda başlayacak. Bu yüzden paylaşabileceğim bir deneyimim yok. Ama sana yazan olursa benim için de iyi olacak.
amin insallah el -muallim , benim hazian 24 gibi tedavi baslangicim hayirlisiyla ,
Rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah
inslhhh......listemiz ugurlu basladi...seninde tedavin hayirli olsun...inslh kimsenin kucagi bos kalmaz..:CüvCüv:
canim galiba sonucumuzu ayni gun alicaz tahminim benimde oyleselam arkadaslar 2 hazıranda ılaclarıma basladım eger tahmın ettıgım gıbı gıderse 30 hazıranda gebelık testımı yaptırıcam allahım ogün yüzümü güldür yarabbim...
ben bugün başlıyorum canım hayırlısıyla ....artık bizi nelerin beklediğini yaşayarak öğreneceğiz ..ben anlatırım sana deneyimlerimi a.s .hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..
ben bugün başlıyorum canım hayırlısıyla ....artık bizi nelerin beklediğini yaşayarak öğreneceğiz ..ben anlatırım sana deneyimlerimi a.s .hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..
NAsıl transfer öncesi heyecan sonrasında ağrın varmıydı? Umarım herşeyin hayırlısı olur.
canım ya aslında çok duşuk değıl bence yukselır ıkı gun onemlı........inş ....bendede aynı belıtrı var çok fazla değıl....azlıyoo gıbı ....ben pek umutlu değilim ama beklıcemmm.....sende kafayı takma....inş yukselır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?