kizlar guzel haber vermek isterdim...uzgunum olmadi...nasibim degilmis....destekleriniz dualariniz icin cok tesk ederim...benim emeklerim umudum bosa cikti...Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin....bu aciyi yasatmasin...
saolun...uzulmemek elde degil....birdaha denemiycem....esimdede bendede sorun yok ...4 tane sayilamayan hucreli emriyo transfer edildi...tutunmasi icin 3 ay asi oldum....elimizden geleni biz yaptik....gerisi Allahima kalmisti....nasip etmedi....herseyde vardir bi hayir demekten baska elimden birsey gelmiyor..benden bu kadar tekrar tekrar ayni yikimi yasiycak gucum kalmadi....
2.denememdi cnm...ama 6 senedir tedavideyim...72 ay.. yani..72 tahlil sonucu...ve hepsi..0..pes etmis degilim...sadece maddi manevi gucumuz kalmadi....seni üzmek istemem ama arkadaşım kaçıncı denemendiki böyle hemen pes ediyorsun canım rabbim biliyorum ki sabrımızı sınıyor inşallah sabrımızın sonunda mükafatını alacağız bizde de bir sorun yok 2. yi deniyoruz sen böyle üzülünce olumsuz konuşunca bizlerinde umutları yıkılıyor birbirimize güç verelim yıkılmayalım umutlu ve mutlu bir şekilde yolumuza devam edelim SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ inşallah en kısa zamanda muradlarımıza erceğiz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim benim sagol....oyle canimiz saolsun...bugun daha iyiyim cnm...inslh bakalim belki de..sen nasilsin?bebislere iyi bak...sigarayi biraktin dimi...bebk istiyoruz ınanki ne yzacagımı bilemiyorum ama canın saolsun arkadasım...........üzülme demiyecem cünkü bos solemiş olurum............kimbilir belkide melegin kendiliginden gelecek tir.............
saol cnm aminnn inslh..hepimiz icin hayirli olan neyse o....bebek istiyoruz canım cok geçmiş olsun.allah hayırlısı olan zamanda veriri inşallah.
momicim saol...ozel msj da aldim..evet...hep Allahimdan hayirlisini diledim...vardir bundada bi hayir...dediginiz gibi belki kendiliginden gelir...nasip.....gelmezsede canimiz saolsun...sagligimiz huzurumuz yerinde olsun....bebek istiyoruz canım yaaa uzulme nolur.... :1no2: rabbim hayırlısını versin demekten başka birşey gelmiyor elimizden. sabahtan beri bende senin haberini bekliyordum vardır bir hayır demek lazım... belki bebegin kendiliginden gelecek onu bekliyor bilemezsin ki... o kadar cok okuyorum ki başarısız 4-5 deneme sonrasında bile kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyor. bence umudunu kaybetme arkadaşım..... :teselli: :teselli:
cnm benim...ilk sonucu alinca insan ister istemez uzuluyor ama....sonra yeni bi umutla hayata basliyorsun...inslh senin icin gecen uzuntun son uzuntun olur...buay guzel haberle gelirsin...cosariz birlikte.....bebek istiyoruz.....şimdi pc yi senin sonucunu öğrenmek için açtım.....ama çok üzgünüm.......bu duyguyu yaşamış biri olarak senin duygularını çok iyi anlıyorum........allah hakkında hayırlısını versin...
canim cok uzuldum lutfen boyle konusma evet suanda dunya yikilmis gibi hissediyordursun ama inanaki toparlanman cok cabuk oluyor
allah yardimcin olsun:Saruboceq:
bebek istiyoruz canım bugün daha iyisindir inşallah insan o an her şey biiti diyor ama ertesi gün tekrar yeni umutlarla güzel duygularla başlıyor hayata .bütün güzellikler senin olsun arkadaşım...
bebek istiyoruz...senin sonucu aldiktan sonra öyle üzüldümki...esim aksamleyin geldiginde noldu neyin var deyip durdu..bebek istiyoruz senin durumunu anlatinca...esim yasakladi...cok üzgün oldugumu görünce...bide aile sorunlari da eklenince üzerine...ben bu aralar gelemicem arkadaslar....esim hakli, herseyi o kadar kafama takar oldumki...bebegime sarilip sorunsuz yere agliyorum..annem pskiloga gitmemi bile istiyor...nolcak sonum bilmiyorum...
momiciğim sen nasılsın tedavin nasıl gidiyor benim bugün kontrolüm vardı cmrtesi tekrar istedi herşey yolunda gider hepimizin bütün tedavi gören arkadaşlarımında momiciğim benimkide sebepsiz infertilite hiç olmasa bir sebebi olsada onun çaresine baksak çok zor canım herşey normal olupta olmaması...
iyiyim sukur saol canm...evet esim saolsun hemen toparladi beni...dun izin alip geldi...benim icin ..dunyada hicbirsey senin 1 damla gozyasindan daha degerli olamaz...cocuksuz olur ama sensiz olmaz...canimiz saolsun yeter dedi..opuyorumnanaktan
canım benım bebek ıstıyoruz buı tanem rabbım senı kısa zamanda sevındırsın ınş canım..........sen çok ıyıısın bu moralle zummıne destek olmaya calıyosun.....................
canım bu arada işi ne yaptın......................gıttınmı ...ınş hayırlı olur hakkında
canım benim esin dogru soylemis... aferim ikinize de boyle guclu olup devam etmek lazım. gerçekten gonulden tebrik ediyorum seni saglam durdugun icin...
kafanı gonlunu ferah tut sen... rabbim hakkında hayırlısı neyse onu çıkartsın karşına :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?