canım ben ınan kı hala şoktayoım mutlaka bı açıklaması ve çıkış yolu caresı var ya.............canım ınşş olacak ama şu an sadece problem çıktı ama yılmak yok olacajk canım...............
evet canim aynen valla
hic beklenmedik birseyle karsilastik
bende sokdayim hala:gitme:
canım geçmiş olsun ne oldu anlayamadım ben olyı seni üzmezsem anlatırmısın hemde böyle erkenden yelkenleri indirmek yok .herzaman dimdik duracağız kendimizi kimselere acındırmayacağız derdi veren rabbim biliyorumki inşallah dermanınıda verir. hiç üzme kendini aaaaaa olmuyor böyle birbirimize moral kaynağı olalım...lmaz:
herkese merhaba arkadaşlar iki gündür yoktum izmir yolarında gidip gelmekten çok yoruldun.artık tedavimin sonuna doğru yaklaşıyoruz gerçi en önemli günleri daha ilerde ama ...bu gece çatlatma iğnemi olup cumartesi toplanacak yüce rabbimin izniyle.
kafama takılan bişey oldu bugün doktorda.iki çeşit çatlama iğnesi varmış biri göbekten yapılıyo ama pahalı, diğeri kalçadan ve çok ucuz diğerine göre doktor bize bıraktı seçimi ikisinin görevide aynı dedi,eczacıya sorduk oda aynı şeyi söyledi kalçadan yapılanı aldık bu gece 10 da iğnemi yapıcam.
böyle bişey yaşayan oldu mu aranız da hiç...
evet canim yikilmak yok yola devam allahin izniyle
canim benim ikinci tedavim bu tam yumurtalar toplancakti cuma gunu dr bi daha cagirdi sasirdik bide gittim baktimki
E2 dusmus anladim zaten o zaman
sonrada cagirdilar bi daha kan yine dustuyse iptal tedavi dediler
baktilarki yine dusmus
yani benim yaramazlar erkenden sikilip catlamislar kendi baslarina
bunu onlemek icin zaten uzun protokol tedavi olmustum ama yinede anlamadik neden oldu
hayirlisi kaldik yumoslarla ortada toplamiycaklar
kendileri atilcak
nurcancım gobekten olanı bilmiyorum ama kalcadan olanı iki ay yumurta takibi yaparken catladıgından emin olalım diye vermisti doktorum. yaptık igneleri ve onlarda catladi. fiyatını yanlıs hatırlamıyorsam 22-24 gibi birseydi. ozel bir durumun bir hormonal sorunun yoksa ikisi de aynı isi gorur herhalde.
bende varım....transferim yapıldı bekliyorum......
evet canim yikilmak yok yola devam allahin izniyle
canim benim ikinci tedavim bu tam yumurtalar toplancakti cuma gunu dr bi daha cagirdi sasirdik bide gittim baktimki
E2 dusmus anladim zaten o zaman
sonrada cagirdilar bi daha kan yine dustuyse iptal tedavi dediler
baktilarki yine dusmus
yani benim yaramazlar erkenden sikilip catlamislar kendi baslarina
bunu onlemek icin zaten uzun protokol tedavi olmustum ama yinede anlamadik neden oldu
hayirlisi kaldik yumoslarla ortada toplamiycaklar
kendileri atilcak
momiciğim arkadaşım sende durumlar nasıl tedavin de hangi aşamadasın ...iğnelere başladınmı...sen kendinmi yapıyorsun iğnelerini ,ben kendim yapıyorum koldan ama gün geçtikçe canım acımaya başlıyor sanırım tek yapamayacağım bundan sonra kaç tane ğine oldu...
inşallah yolun sonunda bize bu acları unutturacak bebişlerimizin haberini alırız o mutlulukla unuturuz yaşadıklarımızı :Saruboceq::Saruboceq:
bulutcum çarşamba gittim doktora yeterli incelme olmamış cumartesi tekrar gel dedi. simdilik lucrinle devam... lucrin gobekten yapılıyor o yuzden sıkıntım yok. bakalım bekliyorum yarın olsun diye. senin koldan yaptıgin igne hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?