selam kizlar benim tedavi cok yavas ilerliyor bugun gittim son sandim yarin yine cagirdilar kimisi 12 de kalmis onlar icin bakalim bir gun daha igne yapilcak hadi yumoslar ya buyuyunnnn
kızlar birşeyi çok istersin ya oda sana okadar çok zorluklarla gelir biz şimdi çok istiyoruz onun için okadar uğraşıyoruz çevremdekileri duyuyorum adam üstüne ceketi atsa hamile istemeyenlerin hamile kalması buda çok zoruna gidiyor insanın sen uğraş okadar yok artık üzmek istemiyorum kendimi 26 yaşındayım sanki üzerimden 40 yıllık bir ömür geçirmişim ...
canim benim saol..inslh...
sali gunu icin cagirmislardi hatirlarsan...bende donus yapip...sali gunu hastane isim var gelemem demistim...onlarda sali gunu mulakat baska gun olmaz dediler...o zaman gelemem dedim kapattim...sonra sali gunu sonucumu aldim...negatif...esim izin alip gelmis....disari cikardi beni...bende arayan olur...moralim iyice bozulur diye telefonu evde birakip gittim...dondugumde is icin tekrar ayni numaranin aradigini gordum...ben cagriya geri donme geregi duymadim....eger isterlerse geri ararlar diye dusundum...bekliyorum....baska is basvurulari yapiyorum...hayirlisi bakalim...
sen nasilsin?bebisleri ne zaman gormeye gidiyorsun...inslh saglikla 9 ay gecirir kucagina alirsin...dualarim hepinizle...
beni listeden silin kizlar bu ay hamis olamiycam ben
hayirlisi diycek birsey yok
hoşgeldin yasese bende tedavideyim henuz listeye eklemedi arkadaslar beni de ama onemli degil.... insallah guzel sonuclarini tedavin kucagin dolar arkadasim.
ama herseyden once saglikli hayirli evlatlar istemek lazim. vermezse guzel rabbim vardır bir bildigi diyerek yola devam etmek gerekli. o yuzden iyi yapiyorsun kendini iyi veya kotu sartlandirmamakla. hayirlisiysa olur insallah seninki de hepimizinki de..:CüvCüv:
24une kadar buralarda ol da kafan dagilsin. beraber geciririz zor zamanlari transferin 12sinde mi yapidi? nerede tedavi goruyorsun???
canım nolur böle deme yaaaaaaaaa..............hayır kımse sılmesın adını ...........ınş bı gelışme olacak ınşşşşşşşşşşşşşşş.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?