haziran da hamile olmak isteyenler

momiciğim ben lucrinide gonal f yide koldan yapıyorum.yağlanmanın fazla olduğu yerde iğnenin etkisi fazla olmuyormuş hemşire ablam var osöyledi bende de birazcık göbek var..

canlarım hepinizin cuması mübarek olsun hayırlı cumalar....
rabbim şu mübarek günlerin hürmetine bizlerin dualarını kabul et bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver.biz kullarını mahrum etme. yuvalarımız da çoçuklarımız ,eşimiz ve tüm sevdiklerimizle olmayı bir ömür boyu huzurlu şekilde yaşamak nasip et .aminnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar topigimiz gıtmıs ta gerilere nasılsınız
muallimcim unuttun vala bizi sen.................

kız sen unutyun be buralardayım ama topık gıtmışşşşşşşşşşşş...............ama buralardayım canımyaaaaaa ama arkadaşlar yokk yaz havası vurdu galıba

ewet canım yaz havası vurdu herkesı halsızlık heyecan karma karısık ıste hayırlısı olsun bakalım...................................

tsk ederım bebk istiyoruz sen nasılsın kendine cici bak arkadasım.............

sagol cnm bende iyiyim...okul bitti...is ariyorum....sende canim kendinede bebislerede iyi bak...pek girmiyorum...sizi unuttum anlamina gelmez..dualarim sizlerle..inslh saglikli 9 ay gecirir,kucaginiza alirsiniz..

selam herkese....insallah beni yanlis anlamamistir kimse..ama suanda gercekten cok iyim...kizimla bol bol ilgilendim...kitaplar okudum oyunlar oynadim..onla cok güzel vakit gecirdim..ve hamd olsun onun sayesinde iyim suanda...ignelere basladim 5. gün bugün...hayirlisi bakalim...transfer günüde belliymis...doktorun demesie göre 16. temmuz...az kaldi..Rabbim hayirlisini nasip etsin...

bebek isityoruz, olmuyo...el-muallim insallah hepiniz iyisinizdir....

inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alacakın. inşallah kızın da daha iyidir. sen memorial da mı tedavi oluyordun?

zümmin canım galiba beraber yaz annesi olacağız inşallah benimde 11. günüm biz biraz yavaş gidiyoruz inşallah sonu güzel olur.inşallah kızlar temmuzda yeni konu başlığı altında toplanırız bebişlerimizle beraber.TEMMUZ ANNELERı diye inşallah yarabbim inşallah

yok deniz bulut...fertijin deyim...ama cok memnunum kaydirigubbakcemile5

bulut83....insallah oluruz bulut....insallah yazin hamileyim hersey kokiyor bana diyebiliriz :kedi: eslerimize insallah bi sürü naz yapariz :)....hayirlisi insallah insallah hayirlisi olur

selam kızlar yasese ınşşşşşşşşşşş canım dua ıle gıt sevınçlı haberle gel ınş...........
zummıncım canım nasısın................herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yasese insallah yarin güzel sonuclar verirsin....

elmuallim ablacim...senin ücüzünmü oliyor..ay ne tatli...ben bilmiyordum...iyim hamd olsun ugrasiyorum iste....ignelere basladim hersey iyi gidiyor ....insallah sonuda iyi olur..sen nasilsin ne var ne yok

zummıncım dun öğrendım şok oldum bende....................sen baslaadın hadı rabbım kolylıkı versın canımmmmmmmm............ıyıym mıdem kotu tabı................bakalım ınş hersey ıyı olur

hadi hayirlisi ablacim.....insallah hepsi saglikli bi sekilde dünyaya gelirler...büyük oglun birden 3 defa abi olcak ...ne güzel ona...dinlen fazla is yapma...tam naz yapma sirasi :):):)

ZÜMMıN canım tedavim iptal oldu seninle beraber kurmuştuk hayalleri olmadı.temmuzda beraber hamile olcaktık olmadı demiyorum nasip değilmiş.inşallah senin tedavin yolunda gider ben beceremedim herşeyin normal olmasına rağmen.allahım bir mucize verir oluşan iki yumoşla oluruz beraber yaz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…