haziran da hamile olmak isteyenler

bende varım arkadaşalr bu ay başalayagım tüp bebege inşl hazıranda iyi haberleri alırız

hadı bakalım artıuyoo başlayanlar rabbım kolaylık versın......zummıncım kek yıyosun ha...çağırmıyosun.....hıııı...........bız gece amerıkalı ıle çay içtık......kekde ısterım.....
afıyet ols ....kenıdne ıyı bak

hg canim tedavin hayirli olsunn....

bende varım arkadaşalr bu ay başalayagım tüp bebege inşl hazıranda iyi haberleri alırız

hg edaamm....tedavin hayirli olsun...

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. amerikali_______________Yurtdisinda_______________ _____Mayis________Haziran
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag (1.deneme)_____________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
11. sevgidolu______________..genart.._______Mayis..... ......Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
32.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________................. ..........________Haziran_______............
34. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ _____Mayis________Haziran
35. simge_wxyz (1.deneme)_________________....................___ _________Mayis_____Haziran
36. ebraar
37. sissem_______________Alman hastanesi____________Mayis________Haziran
38. edaamm_____________........................... ____________Mayis________Haziran

Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin

ben listemizi biraz degistirmek isriyorum.....kim tedaviye basladiysa onlar öne almak istiyorum....eger isterseniz...bana yardimci olurmusunuz

iyi akşamlar arkadaşlar,

uzun bi süre girememiştim internette. ınşallah hepiniz iyisinizdir, eminim heyecan dolusunuzdur.

ben sanırım gidecem hastaneyi değiştirecem Bursa Jimere gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada DHEA kullanmayı düşündüm, sizlerde alıyormusnuz, hangisini alıyorsunuz acaba???

öpücükler

zümmin ben bugün 2.lucrin iğnemi oldum tahminen haftaya bu günlerde adet olurum ganal f başlarım Allahtan bir mani çıkmazsa tabi.Listeyi düzenliyim yazmışın ya ona istinaden yazdım.

ben de yarın doktora gıdıcem daha net yazarım herşeyı........sanırım yarın başlar doktorum...........canım zummın aramızda yırmı yaş var................ben baya baya ablanım yanı..........offff yaşlanmışım ama................

nolcak ablacim olsun....yas önemli degil hepimiz kucagimiza alalimda bebislerimizi ben senin yasina geldigimde 6inci cocugum icin tüp bebek tedavisi yapcam...6 tane cocuk istiyom....esim cok calismasi lazim cokk....kaydirigubbakcemile3

evet hani daha bilmiyoruz belki gonal f 5 gün yetecek belki 15 gün sürecek onun için henüz bir tahmin yapamıyorum

öyle ya dogru....sende basladin tedaviye...herkes basladi...ya ben kendimi en son siraya koyabilirim kaydirigubbakcemile onu anladim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…