ah ablacim, türkiyeyi ne kadar özledim bi bilsen....dedesi yolunu dört gözle bekliyor, ölmeden bi torunumu görsem diyor...ama korkiyorum iste... oksijen tüpüyle geziyor onun icin türkiyeye getirmeye korkiyorum..... insallah bir gün diyorum kendimi avutuyorum
canım ya rabbım kolaylık versın sana...gerçekten zor ..ozlem de eklenınce....inş rabbım kısmet ederde dedesı koklar oper torununu ...onların gelme ımkanı yok mu canım....rabbım bu cuma gunu tum dualarımızı makbul eylesın canım....herkesın sıkıntılarını gıdersın.....inş sabrın sonu selamet ve ferahlık olacak...
Allah tamamini erdirsin insallah, ne yaptiniz, ben doktora gittim ama heyecandan bütün sorulari sormayi unuttum, bide hep yanliz gittigim icin kadin zaten tuhaf tuhaf bakiyor... bunun kocasi nerde :1closedeyes:, napim adamin zamani yokki isten gücten kafasini kaldiramiyor.... bilgileri aktarirsan güzel olur, hem ögrenmis olurum...benim randevüm teeeeeee 13. de meraktan aradim, acaba gec mi olur o tarih diye...niyetim erkenden gidip konusmaktiama kadin fark etmez dedi....
elmuallim merhaba canım sen şu saatte uyuyorsundur muhtemelen.ama benim uykum kaçtı.bende netten böyle sizinle konuşuyorum.merak ettim senin oğlun normal hamilelik sonucumu dünyaya geldi.ikinciyi neden tüp bebek yaptırıyorsun tabiiki özeline giriyorsam özür dilerim cevaplamaya bilirsin ... ayyy uykum geldi .bende yatıyorum....
ben burdayim el muallim sen ne zaman basliyorsun tedaviye yada basladinmi
merhaba elmuallim... ikimizin de kaderi aynıymış canım.benimde 12 yaşında bir oğlum var . evlendiğimiz zaman hemen çocuk düşünmemiştik .(sanki hemen olacakmış gibi).neyse çocuk yapmayı düşündüğümüz zamanda olmadı.doktora gittiğimizde öğrendikki eşimin değerleri düşükmüş.eşim üç ay tedavi gördü.sonucunda hamile kaldım ve oğlumu dünyaya getirdim.şu anda benim oğlumda çok kardeş istiyor.ama maalesef normal yolla yıllardır hamile kalamadım.doktorum kalabilirsin ama ne zaman olacağı belli olmaz,yaşınız ilerliyor deyince bizde bir kez aşılama iki kez tüp yaptırdık malesefki her ikisinde hamile kaldım ve düştüler kısmetse şimdi üçüncüyü denicez. inşaallah bu seferkilerinde sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi allah bizlere nasip eder ve isteyen herkese...
kizlar benide ekleyin nisanda ilk tup bebegimi denedim tutmadi simdi 7 tane dondurlumus embriyom var ins haziranda dusunuyorum kismetse busefer bebeklerim ben birakmayacaklarrrr.......... beni de ekleyin dualarla giricem haziran ayina kadar rabbim olmayan herkeze nasip etsinnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:
ben de mayıs ayında adet oluncu doktor bir ilaç verecekmiş o ilaç vücudu hamileliğe hazırlıyormuş haziranda da tedaviye başlamış olacağız
arkadaslar bende haziran sonu temmuz gibi basliycam insallah
3 yasinda bi kizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?